banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    Sziasztok, lenne egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni:
    Böngészgettem ma és találtam Light Tank: Pz.Kpfw. II Ausf. J tankot...ahogy olvasgattam, csak annyi hogy előfizetsz xbox goldra.
    Gondoltam én... xbox úgy is porosodik mostanában, wot letölt feltesz, Viszont nem tudtam sehol beadni neki a meglévő accountom, mind1 nyomtam egy továbbot...., nem enged be, persze itt még nem fizettem elő a goldra.
    kitallózom és 0 Ft-ért volt lehetőségem 1 hónapos goldra. Előfizetek, wot indít. Light Tank: Pz.Kpfw. II Ausf. J tank a garázsban.
    Zsír...csak az a gáz, hogy nekem a normál accountomra kellene ez a tank nem az xboxosra...
    Kicsit olvasgattam, de semmi jót nem találtam. Szerintetek át lehet rakatni valahogy ezt a tankot a normál accountomra?