418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hátulról pl inkább a test és torony közé szokta tartani. -
az auto aim már vagy a 9.0 óta a testre célozz én úgy tudom. -
A legénységemet ott látod a képen, első skilles, mert a light ágas legényeket megkapta a leo még anno. :)
Városi mapon flankelgetek, de ez minden lighttal, nem csak a light pantherrel. Ott van a legnagyobb értelme annak, hogy kivárod a "rést a pajzson", aztán lecsapsz. Nyilván spotdmg-re ilyenkor nem lehet számítani. A küldivel kapcsolatban az az igazi "skill" szükséges hozzá, hogy felismerd, mikor kell beáldozni a csatát a spotdmg oltárán. 2-3x megteszi az ember, és többször nem is kell vele foglalkozni, mire az XP meglesz, a spot is vele.
T9 csatáknak nem örülök, a T10-eknek már igen. Meg kell érteni, hogy ágyúban nincs különbség a Chaffe, Type 64, MT-25 (na jó, talán átütésben ez kicsit gyengébb), és a LLight Panzer közt. Utóbbinak a tornya kicsi, jó spotra. Sokszor direkt csak ezzel meg a Chaffee-val megyek, mert T10-ben lehet normális spotdmg-et összehozni (ott megvan hozzá az elég nagy health pool).
Amúgy WN8 alapján nem nagyon lehet mondani, hogy pro lenne valaki lightokkal. Mint látod, 6800 spotdmg-re 1xx wn8-at adott, pedig az átlagom meg 3k felett van a lightos meccseken - 1k avg dmg-re már betolja velük, az meg semmi, 10 lövés/csata egy 3-4mpnként lövő ágyúból?...
De élvezetes velük játszani, és ez a lényeg. Hátulütő, hogy rohadtul rászoktatja az embert az autoaimre. Előny, hogy 9.3-ban az auto-aim már a testre (Test súlyközéppontja?) céloz, nem a toronyra (test+torony súlyközéppontja). :P -
DantesHUN #326512 Arra jöttem rá, én rendszeresen a magyar foci válogatottal kerülök egy csapatba a WoT-ban. Ez azért sok mindent megmagyarázna. (0:15 jó kezdés)
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.08. 17:38:31 -
yossarianHUN #326511 - a WG minski irodája nagy hangsúlyt fektet az orosz szerverről érkező visszajelzésekre, főleg az olyan alkalmazottakéra, mint Chieftain. Azonban szinte teljesen ignorálják az EU szervert, még az ott felmerülő igazán jó ötleteket is. Ha támad egy jó ötleted a játék fejlesztésével kapcsolatban, és EU szerveren játszol, nincs értelme leírni, senki nem fog foglalkozni vele.
Most látom hogy elnéztem, amerikai szerverről van szó az elején. -
FosTalicskaa #326510 Azt írtam, hogy legalább. Ami azt jelenti, hogy jó ha vannak, de ha van sok más az is belefér,nekem mindegy. Éééérti? -
Én a tier 4-es Sturmpanzer II-vel megyek most, a kv-1-be max 70-et sebzek. A tier 3-as gun rajta olyan mint a ruszki su-5 tier 5-ös gunja.
Su-5 mondjuk jobban tetszik. -
mittomén1 #326508 az kb 25% védelem.akkor ha nincs rajta repeszpáncél akkor 25 sebzésem lett volna.na ne már.ráadásul lőttem nehéz tankba is 40et. kv1nél nem lep meg de t1 heavybe... -
tepi1 #326507 Kis tierben ne lepődj meg ,ha médiumon repeszpáncél van. -
R3nton #326506 Ugyanazokat? Azt hittem OP medeket meg lightokat akarsz!!! -
mittomén1 #326505 a német pz sfl 4b tier 4es artyval mi történt?régebben szerettem mert mindig talált 100 felett sebzett gyorsan töltött.használató maradt a nerf után.ezek a wargaminges búzák elfelejtettek szólni hogy megint nerfelték?most 20at lőttem a t34 oldalába .ez már szánalmas.10 találatból lett 600 sebzés.
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2014.09.08. 15:57:25 -
foxbat88fx #326504 igazad van.... platoonoznék egész nap seriousszal :D platoonban úgysem bünteti a TK.-t a game :)))) -
Mekkora lenne ha látnánk életet a HOAX-ban.:P -
Malarki #326502 Ha összejön akkor rám is számíthattok. Igaz hogy pont most léptem ki a klánból, a Canossa-járást majd letudom valamikor :D -
Nixit #326501 Sziasztok! Klánt keresnék egy jó barátaimmal
Nevem: IdbqplolqpdbI wn8 1100 új játékos vagyok
Barátom: Baton22 wn8 1560
Másik barátom: xPycellx wn8 950 körül
Csak együtt mennénk köszi előre is írjatok ingame! :) -
De hat únikúm vagy, a Zwackban a helyed.. :DDD -
foxbat88fx #326499 nekem aztán nyóc :) ha nem nyomjátok a 8-as CW-t amúgy sem léptem volna be :D
olyan klán kell aki nyomja.... -
Hááááát ez így van. De te mégse... naaaaaa érted. Ne kelljen már küszködnöm a szavakkal. :D -
foxbat88fx #326497 ha Te ott vagy olyan magas nem lehet az a szint XD -
Keress egyet.
Igaz hogy azt írtam hogy a HOAX bárkit felvesz, de khm khm... azért mégis van egy szint. Értem? :D -
Nazarov77 #326495 Type 62 mission mai adagjának a fele 1 óra alatt meglett a 121el, nagyon jó vétel volt el is nevezem Bud Spencernek olyan jól osztja a hatalmas pofonokat. Mainstream 62At nem vettem még meg de a jelenlegi medjeim közül 121 az egyik top kedvenc lett.
STBt is szeretem de annak az M68as murrica ágyúja a sírba visz annyi hihetetlen mellélövést produkál. -
Gyuszopapa #326494 Azt hittem legalább 9-eseket trollkodtál de 6-osok ellen.
-
foxbat88fx #326493 annyira kevesen vannak? kellene egy klán 8-as CW miatt.... egész héten este ráérek legalább éjfélig....... -
Rivanka #326492 Mai trollkodásom is megvolt Sp-vel:)
-
carp3tm0nster #326491 a ma elérhető tökéletes 1/35-ös makettek és 3D-s szkennerek világában nehéz rossz HD modelt gyártani szerintem...
-
FosTalicskaa #326490 Én meg az accountomat sokkal rosszabb wn8-ra cserélném. Feltételek:
-legalább ua. a 10-es tankok legyenek rajta mint amik most vannak.
-900 alatti wn8 -
-
Köszi ! -
Ment. Ha bármire szükség lenne szóljatok. -
yossarianHUN #326486 Ugyan, arra nincs keret. Látod, a kevés HD tank miatti panaszoknál is mindig azzal védekeznek, hogy külsősök csinálják a HD modelleket, és bénák. Mert nekik a szerény bevételükből nem futja megbízható külsősökre vagy Uram bocsá'! Saját modellezőkre. -
Angelus1991ster #326485 a WG minski irodája nagy hangsúlyt fektet az orosz szerverről érkező visszajelzésekre, főleg az olyan alkalmazottakéra, mint Chieftain. Azonban szinte teljesen ignorálják az EU szervert, még az ott felmerülő igazán jó ötleteket is. Ha támad egy jó ötleted a játék fejlesztésével kapcsolatban, és EU szerveren játszol, nincs értelme leírni, senki nem fog foglalkozni vele.
- ja akkor az EU-sok pénzei se kell, jaj de nagyképű a szargaming. -
Kotomicuki #326484 "- a kidolgozott időjárás tervbe volt véve, de bizonytalan időre elhalasztották, mivel felborította a játékbalanszot "
Akkor hihetetlenül masszív lehet a mostani játékbalansz... Nem óhajtanának inkább ezzel foglalkozni?!
"- a KV-1S szétválasztás több okból késett ilyen sokáig. Az egyik az volt, hogy a fejlesztők nem akarták piszkálni a 122 mm-es ágyút, de elvenni sem akarták a tanktól. Emellett szerepet játszott a tank komoly népszerűsége is."
Aha, értem! Tehát, ha népszerűbb lett volna az FV meg az E-100 TD, akkor nem nyúlnak hozzájuk, ühüm... -
- egy ponton fontolóra lett véve a gold ammó korlátozása, de ezt elvetették, mivel a WG-nek komoly bevétele van a gold ammó vásárlókból
- a KV-1S szétválasztás több okból késett ilyen sokáig. Az egyik az volt, hogy a fejlesztők nem akarták piszkálni a 122 mm-es ágyút, de elvenni sem akarták a tanktól. Emellett szerepet játszott a tank komoly népszerűsége is
Jackpot. Ez a 2 komment össze foglalja mi a legnagyobb hiba a wg-be. -
yossarianHUN #326482 Ehh, mit akarunk mi többmagos támogatást, mikor még a retkes Havok is előreláthatólag egy évet fog kb. csúszni ahhoz képest, amikorra eredetileg ígérték 
És akkor még lehet hogy jól járunk. -
yossarianHUN #326481 Ejj, a régi szép idők, mikor még 9.0-ra volt beígérve a Havok. Ezeknek a végééknek a parlamentben lenne a helyük, ott még nagyobb karriert futhatnának be. -
- a WG minski irodája nagy hangsúlyt fektet az orosz szerverről érkező visszajelzésekre, főleg az olyan alkalmazottakéra, mint Chieftain. Azonban szinte teljesen ignorálják az EU szervert, még az ott felmerülő igazán jó ötleteket is. Ha támad egy jó ötleted a játék fejlesztésével kapcsolatban, és EU szerveren játszol, nincs értelme leírni, senki nem fog foglalkozni vele.
Elmehetnek a jó ........ meg úgy még 50 helyre, büdös oroszok akik vezetni nem tudnak, annak hallgatnak a hülyeségeikre. Eh WG koszos egy banda.
"Ő odáig jutott, hogy egy külön alkalmazottat bíztak meg a permabannolásával."
Erre bezzeg kell egy egész ember, de az EU ötletekre meg 0 figyelem :D
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.08. 10:28:45 -
"- nagyon sok dolog függ a Havoktól. Jelenleg több fejlesztő is tanulja a Havokkal való munkát, például a környezetet érintő dolgokat (mapok és hasonlók), illetve a járműviselkedést. Jelenleg a fejlesztés kb. felénél járnak. Hónapokkal ezelőtt a várható érkezés el lett tolva a 9.5-ig, de ez valószínűleg még tovább fog csúszni, ahogy eddig is. A fejlesztők nem akarnak sok új tankot és HD-modellt kiadni, amíg a Havok nem jön meg.
- jelenleg a Havok 45%-kal növeli a játék netforgalmát. A cél, hogy ezt leszorítsák 18%-ra. A legnehezebb az effektek szinkronizálása, hogy minden játékos egyszerre, pontosan ugyanazt lássa. "
Esetleg ha felvennének hozzáértő programozót? -
Küldjetek akkor meg hívót, este 9 után meg is jelenek. -
yossarianHUN #326477 A Sturmtiger még felbukkanhat a játékban, de csak mint... fogyócikk. Az elképzelés szerint a Stronghold módban lesz "tüzérségi zárótűz" fogyócikk, amelyből különböző szintű változatok lesznek elérhetőek. A Sturmtiger zárótűz lesz a legmagasabb szintű.
- az új "fun mód" egy Mario-Kart szerű Chaffee verseny lesz a Port mapon, különféle akadályokkal, és power-upokkal
- a WG minski irodája nagy hangsúlyt fektet az orosz szerverről érkező visszajelzésekre, főleg az olyan alkalmazottakéra, mint Chieftain. Azonban szinte teljesen ignorálják az EU szervert, még az ott felmerülő igazán jó ötleteket is. Ha támad egy jó ötleted a játék fejlesztésével kapcsolatban, és EU szerveren játszol, nincs értelme leírni, senki nem fog foglalkozni vele.
- a fejlesztők több, notóriusan visszaeső, extrém offenzív módon mocskolódó játékosról tudnak, például az igencsak hírhedt Garbadról. Ő odáig jutott, hogy egy külön alkalmazottat bíztak meg a permabannolásával. Több szidalmazási trend elindításáért teszik felelőssé, például a zsidózásért, és a rákos anyázásokért.
- a kidolgozott időjárás tervbe volt véve, de bizonytalan időre elhalasztották, mivel felborította a játékbalanszot
- úgy másfél évvel ezelőtt a fejlesztők kidolgoztak egy rendszert, amivel a játékosok kiválaszthatták (akár gyűjthették is) volna a nekik tetsző garázsokat. Le is lett tesztelve, de aztán ismeretlen okokból töröltékaz ötletet.
- egy ponton fontolóra lett véve a gold ammó korlátozása, de ezt elvetették, mivel a WG-nek komoly bevétele van a gold ammó vásárlókból
- a KV-1S szétválasztás több okból késett ilyen sokáig. Az egyik az volt, hogy a fejlesztők nem akarták piszkálni a 122 mm-es ágyút, de elvenni sem akarták a tanktól. Emellett szerepet játszott a tank komoly népszerűsége is.
- nagyon sok dolog függ a Havoktól. Jelenleg több fejlesztő is tanulja a Havokkal való munkát, például a környezetet érintő dolgokat (mapok és hasonlók), illetve a járműviselkedést. Jelenleg a fejlesztés kb. felénél járnak. Hónapokkal ezelőtt a várható érkezés el lett tolva a 9.5-ig, de ez valószínűleg még tovább fog csúszni, ahogy eddig is. A fejlesztők nem akarnak sok új tankot és HD-modellt kiadni, amíg a Havok nem jön meg.
- jelenleg a Havok 45%-kal növeli a játék netforgalmát. A cél, hogy ezt leszorítsák 18%-ra. A legnehezebb az effektek szinkronizálása, hogy minden játékos egyszerre, pontosan ugyanazt lássa. -
Engem nem. Jöhet bárki. Azt csináltok amit akartok. Én csak örülök ha lesz egy kis élet a klánban.