418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
De hülye vagyok... én meg fent kerestem... -
Név a képen... -
Kitehetem a képet? (mi a játékos nicked?) -
Tedd magadévá!
-
Bingisz #326631 Az event után fel fogjuk rakni a netre. -
Angelus1991ster #326630 De az xvm is újításra szorul.
Jobb lenne ha a játékos statja, wn7/8-a helyett inkább a tankjának a statját mutatná. -
Looooooooooooooooolllllll lopom a képet. :D -
Angelus1991ster #326628 És annak kurvára van értelme. Szánalmas és vesztes aki wot accot vesz. Kékből nagyon hamar zöldet csinál.Főleg aki ingyen , játékkal szerezhető tankokat ad el. Egy közönséges csaló, de a vásárló is egy hülye. Azt a pénzt ennyi erővel levegőre is elkölthette volna. -
Nincs. De tervezik. A hatékonyságára kíváncsi leszek. *sarcasm -
ebay account :)
nekem is szokott ilyen lenni de nem ezen a szinten inkább olyan 5-6-ban. 10-ben is volt, hogy is7 azzal lövöldözött de az totál piros játékos volt.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2014.09.09. 11:13:11 -
Ezt most lőttem, itt egy kék játékos lövöldözött HE-vel JP 8.8-ból. Jó sokat sebzett rajtam.
-
AlucardHuN #326624 Meg gold meg csapat. -
Angelus1991ster #326623 Ez igaz. Még ha 29%-ot ír is ki nem lépek ki.
Nem volt ritka, az amikor 52-62% közötti esélykor buktuk.
Jeff szerinted van olyan programrész a játékban ami megbünteti ezeket?
Sokszor látom , hogy a kék és lila kinyirja magát. Mégis, hogyan lilák? persze a sok szakaszozás. -
Az rohadjon meg aki kilép a játékból a MM és az esélyek miatt. Az egy undorító féreg. Nincs mit szépíteni akkor sem rajta ha páran megsértődnek. Más ha kifagy, megszakad a net, vagy csönget a postás stb stb... Nem egyszer fordult velem is elő hogy hirtelen el kellett hagynom a gépet pl. hascsikarás, csöngettek, ilyenek miatt, de még ilyenkor sem lépek ki. Kézigáz, full sebesség, irány az ellen. Annyira fel tud b@szni agyilag a "sorry bad MM" és öngyilkos lesz hogy azt el sem tudom mondani. Büntessék is az ilyeneket súlyosan.
Más. Zwack és RSOP replay publikus? Megnézném. -
AlucardHuN #326621 Faszság ez az xvm jóslat, és egyesek ki is lépnek emiatt ahelyett hogy odatennék a vasat és megszórnák az ellent. Itt jön képbe a tehetség!!! xD -
Ezért nem kell soha azt nézni mit jósol. Tankonként lebontva az ember nagy valószínűséggel meg tudja jósolni hogy mi lesz. Ebbe persze még mindig beleszólhat a dobókocka és a zöldek-kékek nem találják el, pattannak a papírról, míg a másik oldalon a vörös úgy ammorackel kapásból, hogy valójában nem is a bal egérgombot akarta megnyomni... -
Kotomicuki #326619 A MM azért ilyen gané (kötelezően kell menned +1/+2-be is, semmiféle "itt volt éppen hely" nincs benne), hogy rontsa a játékosok kredit- és XP-szerzési lehetőségét, ezáltal terelve őket a gold-, prémium fiók és -gép-vásárlás irányába!
Ezen ezért nem változtatnak!
De ha a modulokat, fogyócikkeket adnák pénzért, akkor simán lehetne a +/- 0-ás MM is, csak abban az IQ-gyökök nem tudnának sikerélményhez jutni, hiszen nem lenne számukra veszélytelen, "ingyen préda" sem - az emiatti bevételkieséstől való félelem tartja vissza a wg-t a változtatástól (a hül'ék pénze is pénz alapon)!
Ki van ez találva!
Most már csak a klántagság és a velük való századozás, stronghold-ozás, esetleg a CW-zés maradt egyedüliként, mint "normális" játéklehetőség! -
Kronos79 #326618 Az utóbbi hónapokban? Szerintem sosem működött megbízhatóan. Kezdetektől fogva sikerült elbukni közel 100%-os csatát és nyerni 15%-ost. Amint megtudtam hol lehet kikapcsolni, azonnal kilőttem.
Nem vagyok biztos benne, hogy mi alapján számol, de úgy sejtem, hogy az egyes játékosok wn8 értékei alapján. Ezzel csak az a baj, hogy ha a saját csapatban a jobb stattal rendelkező játékosok a lista alján csücsülnek, akkor már nem tudják lehozni a csatát és már nem is működik az esély számítás. -
WR104 #326617 Az xvm joslatai arra jok, hogy felmerjem a sajat csapatom kepessegeit es osszehasonlitsam az ellenfellel igy tudok alkalmazkodni. Ha latom, hogy ertelmesekkel rakott ossze jatszom amit kell az adott tankkal, de ha szinte biztos a buko probalok legalabb damagelni amennyit tudok. Ilyenkor jon elo a patkany, bujkalos tipus amig van mire loni. Aztan a noob protection sokszor okoz meglepetest az ellenfelnek mikor az egyloveses piroskánkat nem birjak kiloni en meg szedem a hp-jat ezerrel.
-
A több magos proci lehet nagyobb munkával jár, de a stat rendszer a játék része, csak az mm nem használja. -
Több magos proci támogatást nem bírják megoldani, szerinted az MM átszervezését meg fogják tudni oldani? -
Xvm esélyt kb. 30% alatt nézem.
99%-ban veszítünk.
Volt olyan csatám is ahol 7% esélyünk volt, annak 2 perc alatt vége is volt, de azt a 2 percet nem szenvedtem végig.
Nem +1/-1 tieres mm kéne ide, hanem hogy figyelembe vegye, hogy kinek hány ezer csatája volt már és mennyire jó játékos.
Én a nagyon jókat nem engedném össze a kezdőkkel.
Vagy le lenne osztva normál csata kezdő, haladó, stb. szintekre és stat alapján engedne csatlakozni. -
Kotomicuki #326613 Az IQ-gyökök meg még verni is fogják a mellüket, hogy mennyire feljavult (végre) az eredményességük, mert halomra lődözik a sok, nekik ártani nem tudót!
Továbbra is amellett szavaznék, hogy választhasson a delikvens és a jó döntésekhez ne kelljen mindenáron klántagnak lennie: normális század, vagy stronghold! -
Kancsalborz #326612 Ott a pont. Tiszta szívböl rühellem a kilépegetös rinyagépeket.
As XVM jóslásai, egyébként meg hónapok óta sz@rt sem érnek... -
Malarki #326611 Geci nagy
-
Pares #326610 Na én meg azt utálom, amikor valaki arra a qrva xvm győzelmi esélyre hivatkozva lép ki. A +2 tierrel meg mi a bajod? Én pont annak nem örülök, ha top tank vagyok, mert akkor nálam kisebb tankok kilövésért nem kapok olyan xp-t, mintha két szinttel nagyobb tankokat sebeznék... Én üdvözlöm ezt az új fícsört, amúgy is mindig a végsőkig harcolok, nem érdekel hogy 14-0-nál én vagyok az utolsó, sose léptem eddig még ki csata vége előtt úgy, hogy még nem lőttek ki. Ez is olyan dolog, aminek már a játék indulásakor benne kellett volna lennie. -
Egyértelmű, hogy ha a kilépést, úszást büntetni fogják, akkor majd ilyen helyzetben elindul valami sík terep felé, vagy olyan helyre ahol begurul egy kivégzőosztag elé. Na de ha az ellenfélnél van ilyen, akkor ki lehet lőni. Ha saját csapatban, akkor ott már hótmindegy.
Nem lesz kötelező végignézni a szenvedést :) -
Kancsalborz #326608 Sok berohanós öngyilkosság... Legalább a normális játékosoknak az kill lesz, meg sebzés,akik nem rinyàlnak, hanem játszanak. Plusz 2-Ben, reménytelen helyzetben is... -
Igen azt láttam, hogy a ram amivel ki lehet használni majdnem elviszi a lóvét amit megspórolnánk a vga-n. Nagyhirtelen arra kellene a gép, hogy tudjam folytatni a wotos farmolást. Gondolkodtam youtube-ozáson is, de ha felvenni is akarok, akkor tényleg kell egy vga... -
Desmodromic #326606 Asszem még nem volt, spec mától: School again!
Annyira jó, hogy a telekom lassan a harmadik hete nem bírja áthelyezni a netemet...
-
#326587-ra ment, csak SG fórum mobilról "kifogástalanul" működik. -
Spotolás után nem bárki látja a csapaton belül, ha a scout a rádiónk hatótávján belül spotolta?
Pont tegnap esett meg velem, hogy a Pz.Kpfw. III-al tier VI-ba kerültem.
Átlag 70-es sebzésű ágyu az tier VI-ban 0, scouthoz meg nem elég mozgékony.
Az enemy scoutját sikerült spotolni, rá1 mpre 1 lövésezett egy ruszki td.
-
Kotomicuki #326603 Az AMD APU-n nem nagyon lehet bővíteni, mert a "gyenge" CPU-teljesítménye ebben megakadályozza, ill. most még szinte semmi nem tudja kihasználni a 2 GPU (a CPU-ban lévő + a dVGA) egyesített erejét. Ez arra jó, hogy nem full HD-ban (az irodai feladatok és a filmnézés mehet csak 1024p-ben), külön dVGA nélküli dolgokat elintézz vele, ha ennél több kell, akkor kuka és új rendszer állja a helyét.
Akkor már inkább egy 740-760K + HD 7700-as VGA, ha ennyire bizonytalan vagy abban, hogy elégséges-e az APU ereje neked! Anyagilag meg akkor járnál a legjobban, ha elsőre olyan rendszert építenél, amihez nem kéne 2-3 éven belül hozzányúlni és a wot is tutira jól megy rajta: 1150-es Pentium + HD 7700... Ha meg lesz pénz CPU (i5-i7) és VGA csere (+RAM) és megint jó lesz a gép 4-5 évre.
Az AMD-s, APU-s rendszerben csak az alaplap olcsóbb, minden más komponens drágább (jobb RAM is kell hozzá, hogy ki tudd használni az APU erejét), mint a zintelesben - ha mégiscsak kell az a VGA! -
Rivanka #326602 Mellesleg itt is lehetne szép ötleteket berakni, csak meg kellene nézni a valóságot. Pl. miért nincs megadás opció? Cserébe nem lőnének szét, és nem kellene javítani, vagy valami. 8-1-nél lista alján miért kell értelmetlenül lemészároltatni a tankom, ráadásul 9.3-tól kötelezően... -
Ez ilyen magyar multis megoldás, ha valakit baleset ér valahol festünk oda egy fekete-sárga csíkot és minden jó:D -
Az a helyzet, hogy most azt a megoldást keressük, ami a legkevesebbe kerül de ha beindul újra a bizniszem akkor viszonylag kis befektetéssel lehet rajta bővíteni. -
Rivanka #326599 Elég sok berohanós öngyilkosság lesz, ennyi. Én is úgy látom, hogy ez a megoldás is csak egy következményt old meg, az alap problémával nem foglalkoznak. -
técsé2 #326598 Végig nézned csak akkor kell ha még életben vagy, ha kilőttek mehetsz itt is a rákba, bár én a 2x-3x % nyerési esélyű +
2 tieres csatákból alapból kilépek, mivel hozzátenni semmit nem tudok a csatához és ahogy DasIs írta nyűglődni meg nincs kedvem mert nem szórakoztató.
-
Kotomicuki #326597 "Gondolom ez azért van, hogy gyorsabbak legyenek a csaták, ergo több pénzbevétel." <- Na, a 9.3-mal pont ennek tesznek majd keresztbe, amikortól "kötelezően" végig kell nézned a többiek vergődését, különben nem kapsz semmit sem (XP, kredit) a csatádért! Ennyit a wg megfontoltságáról és előrelátásáról... -
Rivanka #326596 Alig van olyan jármű, amin a gyári löveg lenne. Gondolom ez azért van, hogy gyorsabbak legyenek a csaták, ergo több pénzbevétel. Következménye, hogy a páncélok értéküket vesztik jelentősen, ami egy tankos játékban több, mint furcsa. A t4-es dologgal totál azonos a véleményünk, pl amx-el játszottam elég sokat. Egyébként ez a modulosdi szerintem is baromság, végül mindenki ugyanazzal a tankkal megy, sokkal egyszerűbb lett volna egy early meg egy late modellt berakni, és összeszámolni mennyi xp kell a fejlesztéshez. A derpeseknél berakni max 3 félét...Nekem ezért tetszett volna a historical battle, mentem is pár csatát, már amikor berakott, de tudomásul kell venni, nincs rá igény sajnos. Csak a klikkelgetek 400m-ről, aztán a gold átviszi megy. Ez nem a wg hibája.