A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rivanka #326596 Alig van olyan jármű, amin a gyári löveg lenne. Gondolom ez azért van, hogy gyorsabbak legyenek a csaták, ergo több pénzbevétel. Következménye, hogy a páncélok értéküket vesztik jelentősen, ami egy tankos játékban több, mint furcsa. A t4-es dologgal totál azonos a véleményünk, pl amx-el játszottam elég sokat. Egyébként ez a modulosdi szerintem is baromság, végül mindenki ugyanazzal a tankkal megy, sokkal egyszerűbb lett volna egy early meg egy late modellt berakni, és összeszámolni mennyi xp kell a fejlesztéshez. A derpeseknél berakni max 3 félét...Nekem ezért tetszett volna a historical battle, mentem is pár csatát, már amikor berakott, de tudomásul kell venni, nincs rá igény sajnos. Csak a klikkelgetek 400m-ről, aztán a gold átviszi megy. Ez nem a wg hibája.