418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #326916 Asszem ZoomX -
Oddball29 #326915 Kézzel, wordpadben is lehet állítani. -
Tudja valaki hogy a jacktor mod packben melyik file felelős a sniper nézetbeli zoomért? Túl sok nekem ez az érték, jó lenne vissza venni. -
Gyuszopapa #326913 Ezt már tapasztaltam én is,rommá lőttem egy E50-et 200 körüli hp maradt onnantól kezdve bármit csináltam semmit nem sebeztem rajta. -
Pares #326912 Aztán valahol meg csodálkozni fognak az ólom esőn... -
-
Tényleg most nincs ajándék ígérgetés az "aranypénisz" díjra szavazásért? (golden joystick)
-
Pares #326909 Szerintem a többség már tapasztalta, hogy van olyan nap, amikor egyszerűen nem megy a játék. Nem azért, mert béna vagy, inkább olyan érzés, mintha a játék nem engedne nyerni (random csata, szakasz nélkül). Nos én azt mondom hogy az a +-25% random lehet, hogy néha (sokszor) nem is annyira a véletlenenszerűség alapján működik. Már maga az a jelenség, amikor egy egy lövéses tankot akarsz kilőni, és az ágyúd hirtelen elkezd félrehordani, lepattanni, 0 kritikust lőni vagy minimum sebzést lősz belé úgy, hogy marad 1-10 hp-ja (NBS - Noob Protect System vagy LC - Last Chance, hívjátok aminek akarjátok), arra utal, hogy a "random" a körülményektől függően a véletlenszerűség helyett elég rendszerszerű is tud lenni... -
Anti aircraft gun night tracer -
madmanic #326907 de jól néz ki :) -
stork13 #326906 Ezek hosszú záridővel készült felvételek, ráadásul fotók.
Itt van filmen hasonló pölö. -
kingofn00b #326905 Nekem az tűnt fel hosszabb kihagyás után, hogy korábban eléggé sok 10-15, 12-15 és efféle csata volt, most pedig elvétve. Akad néhány 15-8, de a legtöbb 15-4 vagy alatta.
Egyébként nem csak azt figyelem, hogy én mikor lövök mellé, hanem az ellenkezőjét is. Ha vezetünk, akkor több lesz a lepattanó rólam, de vannak meccsek, amikor gyakorlatilag egylövéseznek-permaláncolnak stb. -
Aki volt katona az lőtt is általában nyomjelzővel. Baromi látványos egy század össztűznél!
-
madmanic #326903 nyomjelző lövedékek a vietnami háborúban.
Utoljára szerkesztette: madmanic, 2014.09.10. 11:32:43 -
Toweliee #326902 A nyomjelző lövedék nemcsak a filmekben néznek ki zseniálisan. -
Mikor a rohadek jatek tesz rola hogy nehogy mar egyenlo esellyel indulj:
-
Nem kell ezen lovagolni szvsz, egy film erossege a kepi megjelenites, a Fury-ban a keszitok (mas filmben le van sz*rva) erosen torekedtek a tortenelmi korrektsegre (tankok, fegyverek, uniformis stb), ennyi belefer.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.10. 10:53:58 -
DantesHUN #326899 Így látványosabb a filmen, gondolom. Szerintem akármilyen színű lehet, az persze más kérdés, hogy használták-e így a valóságban. -
DantesHUN #326898 Így látványosabb a filmen, gondolom. Szerintem akármilyen színű lehet, az persze más kérdés, hogy használták-e így a valóságban. -
"Csubi, a tartalékot!" -
Malarki #326895 Nyomjelző lövedék. De erősen kétlem, hogy azok ilyen kék, zöld meg piros lézercsíkokat húztak volna a levegőben. Már azt vártam, hogy mikor jelenik meg Han Solo a Millenium Falcon-nal és bombázza le a németeket. -
tepi1 #326894 Szia Malarki!Hány éves vagy?Gondolom fiatal,és nem voltál katona különben nem írtad volna"Uram irgalmazz, mik azok a lézercsíkok a sötétben -
azaz -
DantesHUN #326892 Nyomjelző lövedék? -
Kronos79 #326891 Ahogy egy romantikus szál is kell egy háborús filmbe. -
Tracer rounds. Hogy irjak magyarul, iranyzo lovedek? :D Latvanyos, mindenkepp kell egy holivudi filmbe.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.10. 10:43:33 -
Malarki #326889 Uram irgalmazz, mik azok a lézercsíkok a sötétben??? Újabb amerikai takony háborús film... -
Ezt az xp-t most igy hogy?:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
99lufi #326887 Fury, új trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=p1xli7OTE_0 -
Lichtmaschin #326886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megmondom őszintén régebben nekem is voltak ilyen érzéseim, ma már inkább megpróbálok ezekkel együtt élni. Tipikusan kv-1s és IS-el voltak olyan gondjaim, hogy a lövéseim eltűntek, vagy 0-át sebeztek. illetve a sima KV-1 lánckereke mögé célzok egy kicsivel akkor az bármekkora lövést elnyel gond nélkül, majdnem a közepét kellett lőnöm, hogy sebezzek bele.
Az egyik tank amit a legjobban nem szeretek vezetni az IS ágyúja valami borzasztó szvsz sokkal rosszabb mint a kv1-s nek, pedig ugyan az.
Tegnap volt egy estem a Tiger 1-el, városos pályán (Highway), hogy tier 9 től lefelé voltak tankok, tehát én nem sok vizet zavartam volna. De a városba csak én mentem meg 2 vagy 3 med. Persze velem szemben IS8 jelent meg, én meg pont betudtam menni a fal mögé félig úgyhogy ő az oldalamat lőtte 3x 0 én meg 3x eltalátam mert ő meg keresztben jött be elém lőni. Kezdtem örülni, hogy akkor ezt kilövöm mindjárt, de jött egy amx 50-100 aki meg kivégezte a medeket és jött felém, persze első lövése lánctalp második ammo rack. közpen kapott tőlem is 2 lövést míg forogtunk oda ért az is8 első lövés ammo rack. robbantam. csapattársaim a pálya másik felén, mert aki még jött volna támogatni az is visszafordult mikor látta, hogy a medek elhulltak. Csak azért nyertük meg mert mint írtam is bénák voltak az ellenfelek, nálunk meg volt 2 értelmes játékos aki lehozta a meccset. -
Híresek lettünk, erre büszkék lehetünk. :D -
Attiska #326884 Ezt már sokan mondjuk itt a topicban egy jó ideje, de mindig jöttek erre a pro arcok, hogy ez nem így van, és ők le tudják hozni egyedül az egész csatát randomban... -
suba53 #326883 Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget.
Kezdem azt érezni, hogy a randomban a játék csak arról szól, hogy vizuálisan élvezed a tankok, a környezet megjelenését, az effektusokat, próbálsz eredményt elérni, aztán a többi valóban nem rajtad múlik, hanem azon hogy az adott tankra képzett algoritmus szerint éppen veszítenie vagy nyernie kell, hogy a WG által belőtt 49-50 % WR felé terelje a végeredményt.
Aki teheti játsszon az erőd csatákban. Az tényleg csapatjáték. TS-en koordinálva, valós helyzeteket megbeszélve tényleg a csapat képességei, a választott taktika dönti el, hogy melyik csapat nyer.
Úgy tűnik, hogy a dobókocka elven túl más jellegű esély befolyásolást nem nagyon alkalmaznak. -
madmanic #326882 Elvesztettem a fonalat.. Akkor a srác ( akinek a hungarista billentyűzete van ) nagyapjának a klánját kitiltották az ardennekből, mert megrendezték a csatát, és goldammózott, meg különben is egy statpadder köcsög. Foxi is haragszik rá, mert 1 v 1 ben nem 75 ös legényekkel ment és villogott a feje felett az 1960 as katonakönyv, pedig csak hegesztett az öreg. Ezért antidepresszánsokra iszik a haverokkal wot közben, majd levideózzák magukat ahogy vidámak és vicces felirattal felteszik a youtubera...
Csak megértettem az előző 300 hszt végre...
-
lol:D -
- a játékban nem te döntöd el nyersz vagy sem, hanem a program. (Vagy nyerő vagy vesztő ágra tesz, a befolyásod a végkimenetelre minimális. )
Általában nem szoktam azzal egyet érteni hogy a játék néha direkt szopat (hiába érzem így) , de mostanában kezdem azt hinni, hogy de, tényleg.
Nem létezik, hogy 3 lövésből 3x0 dmg-et csináltam Conqueror top ágyújával a T25/2-be !!!!
259-es átlag pent pattintott 2x ! Olyan 380 méterre állt tőlem, tornya enyhén jobbra forgatva. Még lövegpajzs se lehetett.....2x pattintott, 3. lövésemet meg kivédte neki a láthatatlan fal.
És még sorolhatnám, amiket mostanában tapasztalok.
Úgyhogy igen, van amikor a csapatod dob 1-est a kockával... -
Haha 2006 :D okt. 23 :D hahaha -
Paradoxon61 #326878 Általában csak olvasok már, de most úgy döntöttem, hogy mégis leírom a véleményem, amitől sokan prüszkölni fognak, de ez legyen az Ő bajuk. :)
Teljes mértékben egyetértek yossarian-al..
Mellesleg 2 féle módon lehet játszani ezt a játékot.
1. A játék és a szórakozás kedvéért. ( Ez esetben tojsz rá, hogy milyen a statod, azzal játszol amivel kedved van, a saját örömödre és nem érdekel hogy a csata nyertes vagy győztes lesz. )
2. A statisztika kedvéért, virtuális pénisz növelése céljából. ( Ez esetben többségében görcsölés és idegeskedés lesz a dolog vége, kevés játékörömmel. )
Ez a játék az oroszoknak készül az ő mentalitásukhoz. ( sose gondoltam volna, hogy a világ többi nemzete is tele van mazochistákkal. )
Miért is írom ezt? Random csatákra vonatkozik.
- a játékban nem te döntöd el nyersz vagy sem, hanem a program. (Vagy nyerő vagy vesztő ágra tesz, a befolyásod a végkimenetelre minimális. )
- a játékban az aki végig csak azt a bizonyost veri, de a nyerő csapatban van, több pontot kap mint te aki végig küzdött de a vesztes oldalra került. ( Tehát nem a teljesítményed szerint jutalmaz, hanem attól függően hogy hová rakott, nyerő vagy vesztő pozicioba. )
- a játék minden eleme, a küldetések is arra épülnek, hogy nyerd meg a csatát. ( Viszont a nyerés maga nem rajtad múlik. )
- csapatjátékról beszélnek ami badarság. A miértre yossarian megadta a választ: "14 vadidegennel akarsz te csapatmunkát végeztetni, akikkel most találkozol először, valszleg soha többé nem fogsz, és mellesleg a 80%-uk általában segg hülye?"
- a játékokban ha valamiért fizetsz, azt azért teszed, mert jobbat akarsz mint az átlagnak ami van. Itt ez se igaz. Vegyél elit tankot és xa..bbat kapsz a pénzedért, mint amit az adott tierben kifejleszthetsz.
Lehetne még sorolni a dolgokat, de nem untatok vele senkit. Játék. Amivel addig játszom amíg szórakoztat. Ha már nem, vagy idegesít, abba hagyom. Jókat mosolygok azon, hogy sokan mit össze idegeskednek és dühöngenek a statjuk miatt. Mint írtam ez a játék az oroszoknak készült, ugyanis ők szeretik azt, ha mindenben mások döntenek helyettük, legyen az a győzelem, kiérdemelt pontszám stb. Mazochisták, szeretik ha szanaszét szí..tják őket és nem az ő teljesítményükön múlik a dolog, hanem központilag szabályozott. De amint ez a játék is mutatja, az emberek többsége is ilyen, ha nem is annyira mint ők. :)
-
Gyuszopapa #326877 Sajna nincs időm,pedig kedvem lenne CW-ni is.BF-ekben klánoztam stb.De manapság már csak éjszaka játszom mikor mindenki alszik. -
yossarianHUN #326876 Randomban nem lehet másképp játszani, mint önző módon. 14 vadidegennel akarsz te csapatmunkát végeztetni, akikkel most találkozol először, valszleg soha többé nem fogsz, és mellesleg a 80%-uk általában segg hülye? Sok sikert.
Aki csapatmunkát akar, menjen századozni, vagy CW-zni.