A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #326886 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megmondom őszintén régebben nekem is voltak ilyen érzéseim, ma már inkább megpróbálok ezekkel együtt élni. Tipikusan kv-1s és IS-el voltak olyan gondjaim, hogy a lövéseim eltűntek, vagy 0-át sebeztek. illetve a sima KV-1 lánckereke mögé célzok egy kicsivel akkor az bármekkora lövést elnyel gond nélkül, majdnem a közepét kellett lőnöm, hogy sebezzek bele.
Az egyik tank amit a legjobban nem szeretek vezetni az IS ágyúja valami borzasztó szvsz sokkal rosszabb mint a kv1-s nek, pedig ugyan az.
Tegnap volt egy estem a Tiger 1-el, városos pályán (Highway), hogy tier 9 től lefelé voltak tankok, tehát én nem sok vizet zavartam volna. De a városba csak én mentem meg 2 vagy 3 med. Persze velem szemben IS8 jelent meg, én meg pont betudtam menni a fal mögé félig úgyhogy ő az oldalamat lőtte 3x 0 én meg 3x eltalátam mert ő meg keresztben jött be elém lőni. Kezdtem örülni, hogy akkor ezt kilövöm mindjárt, de jött egy amx 50-100 aki meg kivégezte a medeket és jött felém, persze első lövése lánctalp második ammo rack. közpen kapott tőlem is 2 lövést míg forogtunk oda ért az is8 első lövés ammo rack. robbantam. csapattársaim a pálya másik felén, mert aki még jött volna támogatni az is visszafordult mikor látta, hogy a medek elhulltak. Csak azért nyertük meg mert mint írtam is bénák voltak az ellenfelek, nálunk meg volt 2 értelmes játékos aki lehozta a meccset.