A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #326909 Szerintem a többség már tapasztalta, hogy van olyan nap, amikor egyszerűen nem megy a játék. Nem azért, mert béna vagy, inkább olyan érzés, mintha a játék nem engedne nyerni (random csata, szakasz nélkül). Nos én azt mondom hogy az a +-25% random lehet, hogy néha (sokszor) nem is annyira a véletlenenszerűség alapján működik. Már maga az a jelenség, amikor egy egy lövéses tankot akarsz kilőni, és az ágyúd hirtelen elkezd félrehordani, lepattanni, 0 kritikust lőni vagy minimum sebzést lősz belé úgy, hogy marad 1-10 hp-ja (NBS - Noob Protect System vagy LC - Last Chance, hívjátok aminek akarjátok), arra utal, hogy a "random" a körülményektől függően a véletlenszerűség helyett elég rendszerszerű is tud lenni...