418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #326956 ftr-en vagy egy gif: -nezd meg, elmondani nehezebb. -
Thomasovics #326955 fullos tog platoonban nagyon op dögök :P -
DantesHUN #326954 De pontosan erről van szó. Akik hisznek a konteóban azért hisznek benne, mert nem értik meg azt amit írtam. Vissza kéne csak emlékezni a tanultakra. -
Pares #326953 Vicc. -
mi lehet az indok?
oroszok sírtak fórumon? -
Pares #326951 Most ez hogy jön ide? Nem erről van szó, vakvágányon vagy. Olvass vissza, hogy mit írtam eredetileg. -
lexlutor #326950 bassz :( -
lexlutor #326949 hat akkor vedd csak meg ha szereted a t28/t95 szintu mozgekonysagot.. -
DantesHUN #326948 Miért lenne egyforma? Emlékszel még a középiskolás matekórákra? Van egy doboz, és benne több különböző színű golyó. Mennyi az esélye, hogy ilyen vagy olyan színűt veszel ki?
Vagy fogsz egy dobókockát dobok vele tizet.
Te is dobsz vele tizet.
Nem ugyanazok a számok fognak kijönni. Nekem összejöhet 60 is tíz dobásból, neked meg csak 10, de ezt nem azt jelenti hogy csaltam. Az esély meg van rá. Igaz elég kevés rá az esély, de megtörténhet.
Viszont az biztos hogy nem dobunk egyformán. -
yossarianHUN #326947 - the punishment system for suiciders will be disabled for now.
Masszívan beharangozott, majd elkaszált WG ötletek #463 -
Nazarov77 #326946 Kikérem az SP nevében, én imádom, type 59 mellett másik kedvenc farm tankom. -
foxbat88fx #326945 xDDDDDD -
Pares #326944 Ja, szóval bárki, aki meg meri kérdőjelezni a hivatalos verziót, az idióta gyogyós konteós. És összeesküvések sem történtek a történelem során. Sőt a látszat sem csal soha sem és minden úgy van, ahogy látod és ahogy megaszondják. Gratulálok. -
TOG holnaptól 30%-al olcsóbb.
Lehet megveszem, mert annyira szar hogy biztos berakják akcióba mint az SP-t meg az IS-6ot. -
Toweliee #326942 Oké :) Előre is köszi! -
Pares #326941 "+-25% random van mindenkinek. Tehát olyan, mintha senkinek sem lenne."
Akkor lenne olyan, mintha senkinek se lenne, ha mindenkinek egyforma értéket generálna a random. De tudtommal nem így van.
Amúgy nem tudom, hogy milyen "ti"-ről beszélsz, nem látok magam mögött senkit. -
lexlutor #326940 huu.. mar remlik..az maradt meg errol a geprol, h nem tudtam vele atmenni a kokeritesen :)) -
"Clan actions are blocked until 10.09.2014 21:14." Vagyis várnia míg lejár a 2 nap.
Amint lejár kapja.
Utoljára szerkesztette: JeffDunham, 2014.09.10. 18:44:52 -
Elfogadni a meghívót :) -
lexlutor #326937 taras td?? ez regen tuti nem az volt :) -
Toweliee #326936 Jeff, lenne egy srác aki jönne a HOAX-ba, Rebel_Age. Mit kell csinálnia?
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.09.10. 18:37:59 -
foxbat88fx #326935 az lol :)
Te is tárral nyomod, nem?
Én eddig valahogy átsiklottam afelett, hogy ennek van tárja :D csak ma láttam, hogy az egyik gyerek darál vele... mondom wtf?!?!?! -
Frankie69 #326934 Az tényleg jó kis gép, 13 kill a rekordom vele. -
foxbat88fx #326933 nah van 1 óra pihenőm :) hehe
találtam egy új low tier troll tankot magamnak.... Renault FT AC (asszem ez a neve, a 2-es francia TD)
10-es tárral elég fun :) 7 sec alatt betáraz 75%-os emberekkel :D és egy tár 200 dmg ami elég yo ebben a tierben...
jó lesz ez nekem trollkodni, majd 1 óra múlva XD -
Jah, amíg átlag 300 gold volt az accomon modulcserékre, 3k wn8-am volt átlagban, mióta 14-20k, azóta meg 2,3k wn8. Jó teória.
Igen, valóban, ha valaki egylövéses, akkor könnyebben elidegeskedi az ember szerintem. Az én kezem megszokott remegni, nem tudom, te hogy vagy vele. Sőt, a szívem is majd kiugrik a helyéről egy jóféle 1v1-ezés közben, után. Nem egy, és nem két egerem bánta már, hogy sok lepattanót/mellét lőttem T34-el egy adott időszakban, jellemzően valami napi frusztra után. Aztán megajándékoztam magam egy újjal, közben a boltba és vissza is sétáltam, és lehiggadtam. Jött a sebzés utána.
Aki tankot vált, az beletörődik, hogy "ma nem megy az adott tankkal". Ettől lehiggad, és jobban megy neki. Én ebben hiszek, mert az életben mindenhol ezt tapasztalom magamon.
Én nem fogom másra, nem hiszek a misztikumban, csak a saját tapasztalatomban. Az pedig azt mondja, hogy a saját állapotomtól, koncentrációmtól, fáradtságomtól, attól, hogy mennyire zavar épp barátnőm skypeon, van-e kedvem tankozás közben beszélgetni vele, vagy sem... Stb. Ezektől függ csak, és semmi mástól, hogy mennyire játszom jól.
És nem holmi képletektől, amik ki tudja, valójában ott vannak-e a kódban, vagy sincsenek. Lehet, hogy ott vannak, lehet, hogy nem. Lehet, a barátnőd/feleséged megcsal téged. De te nem fogsz róla tudni 100%-ig, amíg rajta nem kapod. Akkor meg minek enni magad rajta, használd azt, amit 100%-ig tudsz.
És ha valami új derül ki, beépítem a "világképembe".
Pl. bevallották már, hogy a random nagyobb arányban szórja átlag alá, mint átlag felé az értékeket. Tény, ezt nem nehéz elérni egy e-edik hatvánnyal abban a bizonyos képletben.
De változtatni nem változtat semmin szerintem. Ha nem tetszik, hogy így megy, majd abbahagyom, de most hol érdekel, hogy a 400 alfa az valójában 400, vagy 350 átlagot jelent? A többi tanknál is megvan ugyanez a csökkentés, azok alfája sem annyi. Ők is kevesebbet lőnek. Szóval kiegyenlítődik az egész.
Részemről ez van. Részetekről a konteo. Ahogy te az enyémet tartod hülyeségnek, úgy én a konteótokat. Ahogy a ti faszságaitoknak is van, az enyémeknek is van helye a fórumon. Problem? Konteonyomik. :P -
Mr.Kitten #326931 Great European Random 14: Part 1 -et érdemes megnézni.
3:50-nél ahogy lereszelte az Artyt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://youtu.be/CUcr2DJeIdo?t=3m34s -
DantesHUN #326930 ,,minden konteós idióta, így, általánosan"
Hát ez mondjuk pontosan így van, -
FosTalicskaa #326929 A +-25% random ott van mindenkinek, erre nem lehet rácáfolni mert legtöbbször nem látjuk mivel számol. Azt viszont nehéz letagadni, hogy bizonyos feltételek mellett egyeseknek egy 300-500-as intervallumon gyakrabban jonnek ki 330 körüli számok, másoknak meg 450 körüliek. és ez igaz mindenre. láthatóság, átütés sebzés stb.
jellegzetes utolsó lövések pattannak, sokat mész egy tankkal akkor a te logikád szerint azért nem megy mert már befeszültél, de várjál már! hopp tankcsere és a befeszült ember újra el tudja találni a célt sőt még sebzi is, nemcsak penetration lesz a frontlemezen. és még sok más.
+ ha valakinek az accountja duzzad a goldtól vagy éppen egy retardált azok rendre magas értékeket kapnak...
Valamint párszor már feltűnt nekem hogyha sok dmg-et tolsz ki, mintha a láthatóságod is romlana a dmg előrehaladtával az adott körben. Be fogom kapcsolni a replay-t hogy meglegyen a következő hasonló esetnél. A legutolsónál rhm-el voltam 300 méterről lövöldözök magic forestből az utolsó életben maradt tankra (10-es WT), mellette volt egy scout aki nem mert rámenni, 3-an éltünk. 2 percig így voltunk, majd amikor a 3.at sikerült rálőnöm egyszer csak felvillant a lámpa, rámfordult és már ki is lettem tárazva. megnéztem azzal lett meg az 5k dmg... szóval vicces volt...
Egyébként nagyon elvakult fanatikusnak kell lenni ha valaki képtelen meglátni a wot bonus-malus rendszerében az ismétlődő mintákat. Még akkor is ha a randomfasz jó oldalára kerül állandóan a hegyekben álló goldja és prémium accountja miatt... -
Oddball29 #326928 Ugye milyen ravaszak ezek a neobolsik, hogy a random mögé bújnak? -
+-25% random van mindenkinek. Tehát olyan, mintha senkinek sem lenne.
De hát a ti alapelvetek az, hogy valakinek több van, a másiknak kevesebb. Még az egyenlők között is. -
Pares #326926 +-25% random mond neked valamit? Igazad van, minden konteós idióta, így, általánosan, nem léteznek összeesküvések, minden az és úgy van, ahogyan látszik. Fuck logic.
-
Angelus1991ster #326925 vagy ilyen küldetésbe jöhetne, T2 Light-ot is ilyenbe volt
-
foxbat88fx #326924 nem sok rohangál már belőle.... tegnap megint elővettem egy körre :)
visz mindent mint a szar a 64mm penjével :D aki meg golddal nyomja az meg már überbrutál, 121mm tier 2-ben LOL -
Angelus1991ster #326923 Egy újabb ajándék prémiumtanknak örülnék. Például egy kicseszett Tetrarch-nak. Anno ingyen volt , csak ugye nem automatikusan kapta a nép. hanem bánuszkódot kellett bmásolni.
pl. Grosstraktor feloldthatnák, vagy mindenki kapna Pz38H-t, ami szart se ér már.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.10. 16:28:39 -
lexlutor #326922 csak emlegetned kellett:
http://ftr.wot-news.com/2014/09/10/no-golden-joystick-for-wot-this-year/ -
Conteo nap, o ye. Boaaa... Zseniális a gondolatmenetetek: Egy ember nem tud lehozni egy csatát. Akkor 15-ből senki sem tud lehozni egy csatát. Az ellenfélnél sem. Minden csata döntetlen.
De a gyakorlatban nem döntetlen minden csata. Legyen tehát random eldöntve, ki nyer. Vagyis egyik 15 felülkerekedik. Együtt? Nem, hisz nincsen csapatjáték. Akkor valaki mégis lehozza a csatát.
Fuck logic. Ezért idióták a conteósok, csak böfögik az elméleteiket, de nem gondolják végig, hová vezet, amit írnak.
---
Valaki nem tud olyan damage panelt, ami nem akad ki, ha sorozatos sebzést kapok? (Pl Leo, T1, PZ1C autocannontól) -
nem a többség, hanem mindenki
nem értem egyébként, hogy a játék miért nem hagyja, hogy a csaták kimenetele a játékosok képességei szerint alakuljon
miért kell még külön szopatni a delikvenseket ilyen hülyeségekkel, amitől csak a játékfejlesztők anyukája csuklik erősen, de amúgy semmi értelme nincs -
. -
Oddball29 #326918 Az ötödik zoomot én is kiszedtem, mert csak összezavart az új előretartási távolságokkal. -
Köszi, most visszaraktam a gyári értékekre és most jöttem rá mennyire hozzászoktam a nagy zoomhoz. :) Szerintem inkább zavaró az amikor tévesen azt hiszi az ember fullosan rázoomolva a célpontra hogy el tudja találni, miközben mellé lő egy méterrel.