A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jah, amíg átlag 300 gold volt az accomon modulcserékre, 3k wn8-am volt átlagban, mióta 14-20k, azóta meg 2,3k wn8. Jó teória.
Igen, valóban, ha valaki egylövéses, akkor könnyebben elidegeskedi az ember szerintem. Az én kezem megszokott remegni, nem tudom, te hogy vagy vele. Sőt, a szívem is majd kiugrik a helyéről egy jóféle 1v1-ezés közben, után. Nem egy, és nem két egerem bánta már, hogy sok lepattanót/mellét lőttem T34-el egy adott időszakban, jellemzően valami napi frusztra után. Aztán megajándékoztam magam egy újjal, közben a boltba és vissza is sétáltam, és lehiggadtam. Jött a sebzés utána.
Aki tankot vált, az beletörődik, hogy "ma nem megy az adott tankkal". Ettől lehiggad, és jobban megy neki. Én ebben hiszek, mert az életben mindenhol ezt tapasztalom magamon.
Én nem fogom másra, nem hiszek a misztikumban, csak a saját tapasztalatomban. Az pedig azt mondja, hogy a saját állapotomtól, koncentrációmtól, fáradtságomtól, attól, hogy mennyire zavar épp barátnőm skypeon, van-e kedvem tankozás közben beszélgetni vele, vagy sem... Stb. Ezektől függ csak, és semmi mástól, hogy mennyire játszom jól.
És nem holmi képletektől, amik ki tudja, valójában ott vannak-e a kódban, vagy sincsenek. Lehet, hogy ott vannak, lehet, hogy nem. Lehet, a barátnőd/feleséged megcsal téged. De te nem fogsz róla tudni 100%-ig, amíg rajta nem kapod. Akkor meg minek enni magad rajta, használd azt, amit 100%-ig tudsz.
És ha valami új derül ki, beépítem a "világképembe".
Pl. bevallották már, hogy a random nagyobb arányban szórja átlag alá, mint átlag felé az értékeket. Tény, ezt nem nehéz elérni egy e-edik hatvánnyal abban a bizonyos képletben.
De változtatni nem változtat semmin szerintem. Ha nem tetszik, hogy így megy, majd abbahagyom, de most hol érdekel, hogy a 400 alfa az valójában 400, vagy 350 átlagot jelent? A többi tanknál is megvan ugyanez a csökkentés, azok alfája sem annyi. Ők is kevesebbet lőnek. Szóval kiegyenlítődik az egész.
Részemről ez van. Részetekről a konteo. Ahogy te az enyémet tartod hülyeségnek, úgy én a konteótokat. Ahogy a ti faszságaitoknak is van, az enyémeknek is van helye a fórumon. Problem? Konteonyomik. :P