A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #326929 A +-25% random ott van mindenkinek, erre nem lehet rácáfolni mert legtöbbször nem látjuk mivel számol. Azt viszont nehéz letagadni, hogy bizonyos feltételek mellett egyeseknek egy 300-500-as intervallumon gyakrabban jonnek ki 330 körüli számok, másoknak meg 450 körüliek. és ez igaz mindenre. láthatóság, átütés sebzés stb.
jellegzetes utolsó lövések pattannak, sokat mész egy tankkal akkor a te logikád szerint azért nem megy mert már befeszültél, de várjál már! hopp tankcsere és a befeszült ember újra el tudja találni a célt sőt még sebzi is, nemcsak penetration lesz a frontlemezen. és még sok más.
+ ha valakinek az accountja duzzad a goldtól vagy éppen egy retardált azok rendre magas értékeket kapnak...
Valamint párszor már feltűnt nekem hogyha sok dmg-et tolsz ki, mintha a láthatóságod is romlana a dmg előrehaladtával az adott körben. Be fogom kapcsolni a replay-t hogy meglegyen a következő hasonló esetnél. A legutolsónál rhm-el voltam 300 méterről lövöldözök magic forestből az utolsó életben maradt tankra (10-es WT), mellette volt egy scout aki nem mert rámenni, 3-an éltünk. 2 percig így voltunk, majd amikor a 3.at sikerült rálőnöm egyszer csak felvillant a lámpa, rámfordult és már ki is lettem tárazva. megnéztem azzal lett meg az 5k dmg... szóval vicces volt...
Egyébként nagyon elvakult fanatikusnak kell lenni ha valaki képtelen meglátni a wot bonus-malus rendszerében az ismétlődő mintákat. Még akkor is ha a randomfasz jó oldalára kerül állandóan a hegyekben álló goldja és prémium accountja miatt...