418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
supertest-panther -
Ez esetben szívesen elmennék a következő klán találkozótokra :) -
Már akartam is szólni mikor akarsz csatlakozni hozzánk? Napi szinten van t8 stronkhold elkél a jó játékerő.
Feloszlásról szó sincs, tényleg poén lenne ha belépnél :D legalább menne az oda vissza trollkodás :D -
Desmodromic #327033 Ja, a ping jelző lámpa is piros,vagy mi a túrónak hívják. -
Kizoomolva, sarok mögül ez gyakran megesik sajnos velem is. Nem felfele lősz már ilyenkor, hanem oldalra, hacsak 1-2mp-t nem vársz. Még autoaimmel is. Working as intended.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.11. 06:44:01 -
SzocsA #327031 legalább 1s-ig rajta céloztam, meg úgy mentem ki hogy már felé néztem, csak picit kellett mozgatni a tornyot...... -
Malinovka déli oldal, valaki? Kíváncsi lennék az itteni WR-re, ennyire féloldalas mapot nem láttam még a játékban. -
Személyes támadás? Ne bolondozz.
Az a bosszantó a konteózásban, hogy 0 bizonyítékkal próbálsz eladni valamit, pusztán mert neked jött valami sugallat egy szarabb széria után. Mint valami retardált hit gyülekezete műsor vasárnap. Az egyik elkezdi a rángatózást, aztán a többi rángatózik utána, mert így kapja a Zenergiját. Ezt azért már ne.
A tévét is elkapcsolom, és itt sem vagyok hajlandó szó nélkül tűrni az ekkora marhaságokat. A te bajod, ha képtelen vagy szembenézni a balfaszságoddal, pecheddel, de nem fogod úgy terjeszteni az emiatt szült agyrémeket, hogy ne kapj ellenvéleményt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.11. 01:12:22 -
TiborTamas #327028 Hát mondjuk a "minden konteós idióta", az szerintem is egy kicsit erős volt. Viszont ha elé teszed, hogy "majdnem", akkor már helyes a megállapítás. Természetesen, mint mindig, tisztelet a kivételnek. :) -
TiborTamas #327027 Az új interfész nem róható fel hibaként, szerintem az is átlátható, csak új és szokni kell. Nekem nincs vele bajom, de ízlések és pofonok.
Amit én ki nem állhatok, az a jól megszokott mapok átalakítása, de ez sem nevezhető hibának. Az ő döntésük, hogyan nézzen ki egy map, csak nem tudom felfogni, hogy ha eddig 1-2 évig jó volt valamilyen formában és nem érdekelte őket, hogy unbalanced, akkor utána már miért kell átformálni. Na mindegy ezeket is meg lehet szokni, mint az új interfészt, csak kicsit tovább tart. -
foxbat88fx #327026 LOL, most nézem mennyien kiléptek a ZWACK-ból.... gyerekek én elmehetnék jósnak :D
HUNS halálát is megjósoltam :D de nyugi, nemsokára lesz egy harmadik klán.... ugyanazokkal az emberekkel xddd -
LooooooooL nem is vagy olyan hülye! :D
Jaaaaaaaaaaaaa! De. :D -
foxbat88fx #327024 haver... tartozol 2063 kekszel... katt -
foxbat88fx #327023 ha VTEPS-es lennék én ezt a screenshot-ot kinyomtatnám és kitenném a falra :D
leszarnám, hogy bug :D -
Pares #327022 Works as intended. Valószínűleg a szerver oldalon a torony még nem volt ráfordulva a T57-re amikor lőttél. -
Pares #327021 Én leírtam a véleményem ami a saját tapasztalataimon alapul, a játékon meg változtatni nem tudok, max. félreteszem egy pár hétre, mint most is. Az viszont egy kicsit meglepő és irritáló, hogy egyesek már csak a téma felemlegetése esetén is rögtön elkezdenek hevesen idióta konteós-ozni, mintha személyes támadás érte volna őket...

-
Ez valami bug? :D
-
SzocsA #327019 Ezt valaki megmagyarázná?
Ez mi a jó büdös f@szom volt? Ezt nem értem? lepattant a lövedék a két tank között lévő tárgyról? Az autóról?
Elbuktuk, mert nem tudtam kilőni a t57est. Az E100unk meg nem tudta megölni az E75öt meg a 9es WT.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Angelus1991ster #327018 Kedves TiborTamás!
Csak ezzel egy bökkenő van!
a .....gaming mindig elcseszi azt a megmaradt kis jót is ami még a WoT-ban. Bárhogyan is megszokod a játék hibáit, új és új hibák jönnek.
az hogy a ....gaming manipulálja a csatákat, a játékosokat direkt szopógba taszítja, nem hiszek - ilyen szintű dolgokra nem képesek, csak nézzük meg ahogy, képtelenek megcsinálni az alapdolgokat is ( több proci támogatás ( ez főleg szégyen , hiszen egy mezei mmo kiröhögi, és már akkor vérciki volt (2010-ben)), nagyobb pályák , EU3? EU4?)
példa az új hibákra:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Teszem azt a 9,3-patch új garázs interfésze. Jelenlegi garázs felhasználófelület tökéletes.
A jelen kredit, xp, free xp és arany összegeiről gyors képet kapsz. Ehelyett a ....gaming a bukott repülős felhasználófelületét veszi át.
de mit is várjunk egy olyan cégtől amelyik csak a hardverforgalmazókkal kommunikál (razer, alienware ......), az eu-sokat meg nagy ívben le...... ( saját maguk jelentették ki, a kis arrogánsak)
hogy pozitívumot is írjak: a tankrobbanásos effektek egyre jobbak
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.10. 23:56:18 -
Mr.Kitten #327017 Oké az ilyen is ritka. Piroska-narancs csapat. Kör elején megkértem a playereket, hogy ki merre menjen az egyik oldalt csak védjenek (külön 2 tankot és senki mást) a másik támadás. És mindenki azt csinálta amit mondtam! Olyan laza győzelem lett pedig a másik csapat volt az "erősebb".
Néha megéri beírni a please szót a sok noob t!%+%"' helyett
-
Rivanka #327016 Még Malarki visszajön, ha jól értettem. Jön még 1 srác, aki reggel írt. Neki lehet jön 2 szakasztársa is a klánba. Ma belépett még 1 tag. Tehát már megvagyunk bőven (~10), csak jó lenne időpontot megbeszélni. Ahogy látom nem nagyon vagyunk bent egyidőben. -
TiborTamas #327015 Az a probléma, hogy a legtöbb ember esetében nem megkérdőjelezésről van szó, hanem egyenes kijelentésről. Ráadásul egzakt bizonyítékok nélkül, pusztán érzelmekre hagyatkozva. (az nem egzakt bizonyíték, hogy "de mindig ..." vagy "de én akkor is mindig ...")
A WG leírta a wiki-ben, hogyan működik a játék. Én pl. mint már többször is írtam, azt figyelembe véve még nem tapasztaltam olyat, aminek magyarázatához ennyi véletlenszerű paraméter mellett konteóra lenne szükség. Ilyen mennyiségű véletlen paraméter mellett szó szerint bármi megtörténhet. (például érdekes lenne megnézni, hogy ugyanaz a 30 random ember lejátssza mondjuk 10x egymás után ugyanazt a csatát és milyen eredmények születnének)
Ezzel nem is jelentem ki biztosra azt, hogy nincs manipulálás a WG részéről, mert én sem láthatok bele a kódba. Csak azt mondom, hogy nem látom értelmét még beszélni sem róla. Ha van, mit tudsz ellene tenni?
Nekem is van, hogy "semmi" nem akar összejönni és olyankor rohadtul idegesítő tud lenni, de ez ellen nem tudsz mást tenni, minthogy elfogadod és opcionálisan mellé káromkodsz, mint a csikós, hogy még a szomszéd is hallja. :D (Vagy persze alternatív megoldásként keresel egy másik játékot, ha nem tudod elfogadni.)
Mondjuk nem is tudom, miért lep meg újra és újra ennyire ez a konteós dolog, ha belegondolok, hogy olyan világban élünk, ahol az emberek jelentős része a horoszkópokban leírtakat megalapozottnak veszi... -
Abszolút egyet értek. Ezért is imádom a hellcatem, mert az elején ha úgy látom, hogy csak megölnének akkor lövök párat és odébb állok fontosabb helyre és mire végjáték jön addigra biztos, hogy én leszek a leggyorsabb tank a pályán, nagyszerű camoval, szép látótávval és lehet kacsára vadászni. :)
Feleslegesen nem szabad sérülni és akkor minden esélyed meg van arra, hogy kihoz a maxot a csatából ami a te részed illeti. -
Csak úgy kapcsolódik, hogy igenis, számít egy ember. Csak nem a 15-ből, hanem a végén, amikor már 20-25%-ban rajta múlik. Akkor ezt fel lehet tornászni nagyban.
Addig meg csak meg kell őriznie a HP-t. -
Én semmit nem csináltam. Még az is meglepett hogy valaki toboroz a hivatalos fórumon a HOAXnak. :)
3-4 ember fel lett véve aki szeretett volna jönni, más nem történt.
Strongholddal semmi nincs. -
shbg #327011 Ebben amit írsz lehet valamit. Bár nem teljesen értem, hogy ez hogy kapcsolódik ahhoz amit írtam, hacsak nem úgy, hogy: Az embernek a körülményekre és a csapatra figyelembe kell venni, hogy ellensúlyoz a noobokat a pályát stb. Ritkán teszem fel az xvm-et.A térkép miatt szoktam használni. Amikor fent van akkor ugyan olyan arányban látok mind piros mind lila noobokat és prokat. Na jó játékot mindenkinek:-) -
És hogy állunk a Strongholdal ? Még toborzunk ? -
Megkapta.
-
Hogymihogy?:D Én nem látom hogy te mit látsz ami mod lenne:D
De amugy Aslains modpack van fent.
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2014.09.10. 22:30:49 -
Ez a tank teljesítménye az adott csatában, vagy a játékos wn8-a? Ha előbbi, akkor mi a mod neve? :D -
WR104 #327006 Mutatok jobbat. Tobb damage es + 1 kill. A csapatbol csak a 3 nulla damages kapott kevesebb exp-t pedig en sebeztem a masodik legtobbet. Az E100 loves nelkul doglott meg a 3. percben megis csak 70 valahany exp-vel kapott kevesebbet.
-
foxbat88fx #327005 LoL! csata elején megkérdeztem, mit csináljak ezzel a szarral... 2-en kapásból beírták, hogy rammoljak :D
hát úgy is tettem... amx 12t 250 ramdamage, wz-132 400 ramdamage JT 200ramdamage....
lehet új értelmet nyert ez a fos tank? :D (bár sokat dobott rajta a nagy motor, amit kénytelen voltam kifejleszteni ru-215 miatt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mr.Kitten #327004 Valaki nem tudja hogy erről a gyík Mt-25 -ről bármilyen modul használható lesz az LTTB-vel is?
Konkrétan a rádió + a 2 motor érdekel.
Esetleg ha vissza jön a teszt szerver valaki megnézné?
Köszönöm! -
Oddball29 #327003 Ennek a Is-3-nak két év után se látom semmi értelmét. Támadó tanknak gyakorlatilag értékelhetetlen a hulladék frontpáncélja miatt. -
Angelus1991ster #327002 Ne aggódj behalt mindenkinek. gagyigaming minőség.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.10. 22:06:46 -
De nem mindegy, hogy hol campel. A cap mögött a starthelyen, vagy valami kritikus ponton, ahonnan jól be lehet látni mindent. -
Malarki #327000 Másnak se megy a teszt szeró? -
A legtöbb unicum csak kempel és veri a répáját amíg nem gyűjt össze elég sebzést ahhoz, hogy ne csökkenjen a WN-je...utána kezd el normálisan harcolni. Pár zöld játékossal sokkal jobban összelehet dolgozni mint a lilákkal...
Arról nem is beszélve, hogy a lilák többsége olyan magasan hordja az orrát, miközben a többségük 2-3. accját tolja...aztán kikérik maguknak ha ezért le statpadder n00bozom őket...
Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.09.10. 21:44:18 -
Az a tévhit itt, hogy egy unicum az elején befolyásolja a csatát, amikor 15v15 van. Nem, ő a végén befolyásolja, amikor 5v5 van, vagy hasonló. Az elején segíti elérni azt az 5v5 helyzetet (azaz ő sem csinál kevesebbet, mint a többiek), a végén pedig jó helyen felbukkanva (teszem azt az ellen mögött) el is dönti a csatát.
Persze lehet elmondani mindennek ezért... De attól még a végén lehozza a csatákat.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.10. 21:37:14 -
Nagyon jó, főleg a gunja. Aprítani lehet vele durván.