banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TiborTamas
    Az a probléma, hogy a legtöbb ember esetében nem megkérdőjelezésről van szó, hanem egyenes kijelentésről. Ráadásul egzakt bizonyítékok nélkül, pusztán érzelmekre hagyatkozva. (az nem egzakt bizonyíték, hogy "de mindig ..." vagy "de én akkor is mindig ...")

A WG leírta a wiki-ben, hogyan működik a játék. Én pl. mint már többször is írtam, azt figyelembe véve még nem tapasztaltam olyat, aminek magyarázatához ennyi véletlenszerű paraméter mellett konteóra lenne szükség. Ilyen mennyiségű véletlen paraméter mellett szó szerint bármi megtörténhet. (például érdekes lenne megnézni, hogy ugyanaz a 30 random ember lejátssza mondjuk 10x egymás után ugyanazt a csatát és milyen eredmények születnének)
    Ezzel nem is jelentem ki biztosra azt, hogy nincs manipulálás a WG részéről, mert én sem láthatok bele a kódba. Csak azt mondom, hogy nem látom értelmét még beszélni sem róla. Ha van, mit tudsz ellene tenni?
    Nekem is van, hogy "semmi" nem akar összejönni és olyankor rohadtul idegesítő tud lenni, de ez ellen nem tudsz mást tenni, minthogy elfogadod és opcionálisan mellé káromkodsz, mint a csikós, hogy még a szomszéd is hallja. :D (Vagy persze alternatív megoldásként keresel egy másik játékot, ha nem tudod elfogadni.)

Mondjuk nem is tudom, miért lep meg újra és újra ennyire ez a konteós dolog, ha belegondolok, hogy olyan világban élünk, ahol az emberek jelentős része a horoszkópokban leírtakat megalapozottnak veszi...