418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #327076 én nyíltan beszélek :) attól, hogy azt mondtam, hogy a klán nagy része statpadder abban nem tudom mi a sértés :D -
shbg #327075 Miért nem beszéltek nyíltan? Ki, mikor és mivel sértette meg a másikat. :) Avagy úgy is mondhatnám, hogy akkor honnan indult az egész? Egyébként az új amcsi lightok nem lesznek azért annyira oppok!
-
Válaszolj foxi és zárjátok le ezt az értelmetlen vitát. -
Megették a kekszed azért vagy morci? :D -
foxbat88fx #327072 nem engem kellene kérdezned, hanem a "kedves" klántársaidnak egy bizonyos részét.... -
Bingisz #327071 Miért, mert kérdeztem valamit? -
foxbat88fx #327070 inkább hagyjuk, reménytelen vagy :D -
Bingisz #327069 És miért is lett megcsinálva az 1v1? Véletlenül nem azért, mert elkezdted oltogatni a fórumon a HUNS-osokat, hogy statpadder köcsögök?
Mind a két fél ugyan annyira sáros. Ezért kéne elfelejteni az egészet úgy ahogy van. -
madmanic #327068 foxy az isten áldjon meg....
-
foxbat88fx #327067 nem megyek mélyebben bele, mert nem akarom a fórumot szétcseszni, de amint megmondod nekem, hogy ebben mi volt részemről a sárdobálás, azonnal bocsánatot kérek az egész klántól....
-
foxbat88fx #327066 mondom kérdezd meg őket ki kezdte :)
kezdődött az 1v1-el minden... hogy kihívtam serious-t egy baráti 1v1-re, de ő már akkor kezdte a szöveget.....
majd jött az a bizonyos 1v1, majd utána realritter is rámírt, hogy most jól rábasztam, meg elintézték a nagyképű pofámat stb stb, közben egyáltalán nem nagyképűsködtem, egy rossz szót nem szóltam rájuk, még itt sg-n is leírtam, hogy serious fog győzni, csak kiváncsiságból 1v1-ezek vele (persze hogy mi volt az 1v1-en az most mellékes)
úgy hogy hagyjuk ezt az oda vissza baszogatást oké? mert kurvára nem én kezdtem...... -
Bingisz #327065 Mert te nem csináltál semmit ugyebár. Na mindegy, igazából el kellene felejteni mind a részünkről, mind a te részedről a sok felesleges hülye sárdobálást, mert semmi értelme annak, hogy egymást b@szogatjuk. -
az lenne a visszavágás, ha csatlakoznál és bizonyítanád az ellenkezőjét (pontosan nem tudom mi történt, gondolom oda vissza sárdobálás)
Utoljára szerkesztette: Pales27, 2014.09.11. 12:23:46 -
BBBBBBBiztos azt unták meg...
-
foxbat88fx #327062 talán kérdezd meg tőlük miket írogattak nekem privátban..... -
nem tudom miért van velük gondod, nekem sosem volt -
foxbat88fx #327060 nem :D 8-as CW miatt mentem, aztán gondolom megunták, hogy nincs 5000 wn8-am meg 70% winratem :) -
Nagy ágyúval használom, amikor nem rohanok fejjel a falnak elég szépen lehet termelni :) Időnként ha a random is úgy akarja sok pattog a toronyról. -
Ők még biztosan nem ismertek mikor felvettek :)
Egyébként mondtak valami indokot? -
Oddball29 #327057 Cent Mk7-el tolom én is. De visszatettem rá a 20 fontost, mert a 105-östől kihullik a megmaradt hajam is. Csak HESH-el rendes a DPM, de ugyanannyi idő alatt sokkal megbízhatóbban, na meg olcsóbban megküldök 2 AP-t a B csővel. -
Bingisz #327056 Jéé, nekik több T18+hellcat csatájuk van mint nekünk
-
-
Az elmúlt pár napban 23-25 csata kellett hozzá. Ha már amúgy is a 7/1, leoprotoval megyek legalább ez is meg lesz. Ha megunom őket van még sta1, 34-2, t59, pershing, sp. -
Oddball29 #327053 Huhh, tegnap este, miután letettem aznapra a lantot, megcsináltam egyszer a napi medes küldit. De ezt kéne 25-ször azért a futrinkáért?
Ezek azt hiszik, hogy én vagyok a palibaba. -
Bingisz #327052 Este jönnek vissza. Azért lettek kirakva az accok, mert kellett a hely, hogy be tudjunk menni a BABA ellen. Az hogy rossz a híre, azért van, mert nem tudjátok, hogy pontosan mi történt az elmúlt pár napban. Ha végzünk az eventtel, csinálunk egy hosszabb leírást, hogy tiszta víz kerüljön a poharunkba. -
foxbat88fx #327051 na igen.... a CR_ is elég balek klán volt, mi? :D
http://www.noobmeter.com/clanTop/eu/WR/
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.11. 11:35:19 -
"nem szeretnék olyan klánba menni aminek ennyire rossz a híre "
A szerencséd az hogy van olyan balek klán aki nem ismer téged, ezért felvesz. Nem nagyon válogathatod meg hova menj, mert már annyi helyről kikurt@k. Igen is tessék elfogadni a ZWACK meghívóját! :DDDD -
Plata #327049 Hasonló volt nekem is,t62a ugatott hogy t110e4-el 8 arty mellett menjek előre.Nem mentem erre végig ugatott hogy report,noob,stb.
-
foxbat88fx #327048 amint látom a két főgyökér kilépett (szíriusz és realritter), de ennek ellenére kihagyom, nem szeretnék olyan klánba menni aminek ennyire rossz a híre -
Pares #327047 Hülyeségeket beszélsz. Én csak leírtam a véleményem, semmit nem próbáltam eladni senkinek, te viszont mindjárt mindenféle hülyeséget belehallucinálva túlreagálod az egészet, mint valami paranoiás. -
Tök jó lenne, ha tudnám, hogy miről beszéltek. 
Rányomtam erre: " Learn more about fame points" --> " PAGE NOT FOUND "
Fasza :)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.09.11. 11:07:34 -
Tegnap egy csatával kaptam 16.000-et, na az jól esett. :) -
tepi1 #327044 Na ez a méreg én 9 csatával hátrébb vagyok fame pontban mint azok akik egy csatát játszottak a valhallában.Na most ha nem bannolnak simán bekerülök a négyezerbe,így cseszhetem az egész eventet
-
shbg #327043 Tételezzük fel, hogy ez "algoritmus vagy random" direkt van benne. Mondjuk a WG részéről eléggé logikus lenne, hiszen mégis egy üzleti modellről van szó. Magyarán mindenkinek legyen sikerélménye. Aki gyengébb játékos az is tudjon fejlődni, pénzt költeni, hiszen minimális teljesítménnyel győzelem esetén prémiummal azért jön az XP. és így nem érzi kilátástalannak a fejlődést tehát játszani fog, költeni stb. Aki meg pro az meg eltudja mondani, hogy milyen pro hiszen ő 60% áll. Aki meg játék kedvéért játszik az is örül, hiszen tud játszani. Egyszóval ha ez direkt akkor szép munka a WG.-nek ha nem, akkor meg "szerencséjük" van. Mindenesetre le a kalappal. -
shbg #327042 Valóban vannak pillanatok amikor számít! Visszagondolva az a 20% még eléggé reális is lehet végjátékban - hiszen kevesebb tankról beszélünk mint változókról - . (aki hisz az összeesküvés elméletben annak megjegyzem, hogy ez az érték belül van a 25% random faktoron) :):) Az is igaz, hogy a végjátékban mutatkozik meg leggyakrabban a jó játékos pl.: itt lehet meglátni ki mennyire kreatívan küzd a végén stb.
Más téma: Mi van a Zwakkal? Miért bannolták őket? Annyit sikerült kihámoznom a kommentekből, hogy azzal vádolják őket, hogy egy lebeszélt meccs volt, vagy talán a "csúnya" beszédért? Nem szoktam foglalkozni a klánokkal, de mégis Magyarország egyik, hanem a legeredményesebb klánjáról van szó. -
kingofn00b #327041 Ez a "torony még szerveroldalon nem ott van, mint kliensen" effekt akkor is működik, amikor be van kapcsolva a szerveroldali célkereszt?
Mert ha igen, akkor az sok dolgot magyaráz, főleg medes dogfightok közben. -
Most nem a bannolás miatt léptek ki? -
PetiPetiHUN #327039 Egy átlagos játékos: 49% győzelem, 49% vereség és 2% döntetlen.
Egy szuper játékos: 59% győzelem, 39% vereség és 2%döntetlen.
Átlagban 10 csatánként egyből számít, hogy átlagos vagy szuper játékos vagy a többinek ugyan az az eredménye lenne. (persze a szuper sokkal több sebzést osztana ki de ez az eredményen nem változtatna)
Azért csak ennyiben mert a WG úgy állította be a paramétereket (pályák mérete domborzata, tankok száma, mm, véletlen stb ), hogy az egyéni képességek ne befolyásolják jobban a nyerési esélyeket. (azaz mindenkinek legyen esélye nyerni, az ötéves fiam is hozott 42%-ot)
-
Szegény csapattársam.
Csak az arty maradt a végére ellenféltől. Eszeveszett kutatás, hogy merre lehet, mindenki szét akarja tépni azt a maradék ellenfelet, hogy övé legyen a sebzés, és az xp, a zseton. Érthető. Egy T29, és egy Vk 45 02 talált rá a megmaradt ellenállóra. Az arty beleküldött egy 780-as sebzést a T29-be, aki egyből láncolódott, tehát a VK jutott helyzeti előnyhöz. Kis célzási idő, majd rálőtt, természetesen áthatolt a lövés a páncélon, de nem tudta egy lövésből kiszedni, ezért elindult felé, hogy rammolja.
És akkor jön az okos másik csapattárs. Hátulról telibeküldi a saját VK-nkat, kap 391 sebzést tőle. MEgtörtént a rammolás, arty darabokra hull, nyertünk. Rá másfél másodpercre meg hihetetlen módon megérkezik a saját artynk lövedéke, amit úgy kilövi a saját VK-nkat, mint annak rendje és módja lenne, ha piros lenne.
Már arra is furán néztem, hogy először belövik a saját VK-nkat, de hogy még az arty is rálőjön az ellenfél artyra úgy, hogy mellette 1 méterrel saját tank van... eszméletlen.
3 Megás gif a jelenetről, spoilerben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2014.09.11. 09:05:45 -
madmanic #327037 ez nettó hülyeség...
Én spec. nem rohanok a halálba még akkor sem, ha a sok "pro" megállás nélkül ugat. Megyek amerre mennem kell a csapat meg vagy tudja a dogát vagy nem.
Konkrét példa, T30 cal megyek, már az elején ugatnak, hogy miért oda BOT stb. Ilyenkor egy elkezdi, a többi highskilled birka meg átveszi..
Nem kezdem el magyarázni, hogy ez egy TD vazzeg. 17,33 mp töltésidővel NEM fogok az első sorba rohanni...
A végére 2 v 5 ben maradtunk az artynkkal, előttem volt 3 ellen, az idióta megállás nélkül pittyegte a map másik felét, hogy ő oda akar lőni, menjek spotolni...
A vége win, 5000+ dam, top gun, ace... A második alig sebzett 1k t..
És NEM azért maradtam hátul, mert nem akartam segíteni a csapatnak, vagy a lesebzett elleneket vártam, hanem azt csináltam amit azzal a típusú tankkal KELL (ene)...