A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #327037 ez nettó hülyeség...
Én spec. nem rohanok a halálba még akkor sem, ha a sok "pro" megállás nélkül ugat. Megyek amerre mennem kell a csapat meg vagy tudja a dogát vagy nem.
Konkrét példa, T30 cal megyek, már az elején ugatnak, hogy miért oda BOT stb. Ilyenkor egy elkezdi, a többi highskilled birka meg átveszi..
Nem kezdem el magyarázni, hogy ez egy TD vazzeg. 17,33 mp töltésidővel NEM fogok az első sorba rohanni...
A végére 2 v 5 ben maradtunk az artynkkal, előttem volt 3 ellen, az idióta megállás nélkül pittyegte a map másik felét, hogy ő oda akar lőni, menjek spotolni...
A vége win, 5000+ dam, top gun, ace... A második alig sebzett 1k t..
És NEM azért maradtam hátul, mert nem akartam segíteni a csapatnak, vagy a lesebzett elleneket vártam, hanem azt csináltam amit azzal a típusú tankkal KELL (ene)...