418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Desmodromic #327237 Szerintem úriemberként visszaküldhetted volna a goldot! -
Hm, nagyon szeretem a Leo1-et:
-
yossarianHUN #327235 Én annak idején JP E-100-ra, főleg mert arra már felment a superheavy. -
yossarianHUN #327234 Tulajdonképpen nem mondtak újat. Arról sosem volt szó, hogy a lövedékek fizikájával bármit babrálna a Havok, a tankok mozgásával kapcsolatban viszont nem mondanak teljesen igazat. A teljes, fejtetőre fordulás például a Havokkal jelenik majd meg. -
foxbat88fx #327233 ja igen úgy igen.... bár én csak t8-ig megyek.... KV-4-re tettem -
Mr.Kitten #327232 Ennek így akkor sok értelme lesz. -
yossarianHUN #327231 - on Havok: “Havok is just a client-side destruction eye-candy. And nothing more. It is not in any way related to tank and shell physics and other stuff.”
Úgy még cikibb, hogy lassan fél éve halasztódik (előreláthatólag további kb. fél évig). -
Userx2 #327230 Artyk ellen kell lassú tankokra magas tierben. Sokat számít, ha nem telibe lőnek. -
foxbat88fx #327229 tettem rá :) igen a low tier tankra szinte kötelező, high tierbe jóval kevesebb a HE tank -
Userx2 #327228 Páncél repesz minden tier 3-as tankra. Sőt nekem márt minden magas tierűn is az van.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.12. 20:51:35 -
foxbat88fx #327227 hehe köszi :) nem tudom én mennyire leszek sikeres vele.... hétfőtől kemény meló :)
úgy is abba akartam már hagyni a wot-ot.... vagyis teljesen nem, de kicsit hanyagolni....
visszatérve a Pz S35-re, úgy vettem észre hogy a HE a legveszélyesebb rá, de még csak 2 csatát mentem vele :) -
Userx2 #327226 Jó vétel. Már megvan a tank ászom vele. 64 % WR. Pattogós T3 rettegi. -
foxbat88fx #327225 legénység :) -
Iflow #327224 Lehet ,hogy az lesz .
De sose tudom rendesen végigolvasni mert kapkodok hogy visszajussak a játékba .
-
NewHewkas #327223 Te nem lehet, hogy a Win-es "beragadó billentyűkre" gondolsz? Ha 5-ször lenyomod a shiftet gyors egymásutánban. -
Iflow #327222 Arra aminél lecsapja alulra a játékot és feljön 1 ablak és valami billentyű kombinációról vagy mi a faxságról hadovál és rákérdez , hogy igen vagy nem . Akár az igenre vagy a nemre kattintok, és visszanyitom a játékot, összevissza csipog a gombnyomáskor egy ideig. -
lexlutor #327221 mihez kellett a 60k kredit?? -
Mr.Kitten #327220 Oké én is megyek ráírok az artyra! Hol az aranyam?
-
foxbat88fx #327219 és mivel úgy néz ki lesz munkám és nem sok időm marad wot-ra így YOLO!
Megvásárolva:
'Pz.Kpfw. S35 739 (f)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 60 000, arany: 1 000 .
magyarul szereztem egy Pz S35-öt azzal, hogy le TK-ztak XDDD
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.12. 20:04:22 -
foxbat88fx #327218 na ne, ezen beszartok :)
nemrég mentem egy csatát Awfull pantherrel... 2 perc után előrementem a félpályához kb....
a pálya Tundra volt.... középen ugye dimbes dombos gödrös.... na az egyik gödörbe bebaszódtam, mellettem egy társam Su-122-44-el 10 méterre
rámfordul belém lő, majd rámmászik megint belém lő, majd megint és meghalok, ő bekékül, egyből kapta az 1 órás ban-t....
mondom ez mi a franc volt?!?!?!? semmi okot nem adtam a TK-ra, úgy tűnt mintha ellenségnek nézett volna...
ráírni nem tudtam, mivel offline volt a TK miatt, na mondom akkor ez rejtély marad....
DE NEM!!!! most írt rám a player nemrég!
pipovec (19:41:42) Sorry for my teamkilling. I am noob. I send you litle gift. Plaese check web. Sorry for my english.
pipovec (19:41:51) thanks
mondom mivan?!?!?! egyből beugrott a gift shop! felmegyek wot oldalra.... gift shop...
You have a new gift! This package contains: 1 000 gold szöveg várt.
ez pedig mellé üzenetnek:
Sorry for teamkilling. It is my big fail. I'd like to send the gift as an excuse. Once again I'm sorry, but I was tired of working.
na ezt sosem gondoltam volna!!!!!!!!!!! -
madmanic #327217 A hétvége előtt a csúcson kell abbahagyni...
-
foxbat88fx #327216 akkor segítek :P mind a kettő gyors, de teljesen másként kell használni a kettőt!
BT-7 a könnyebb talán, mert annak nincs durva MM-je, hamar betölt. nagyon mobilis, mész a többiekkel és darálsz
PZ2G nehezebb, mert többször tesz be nagyok ellen, amiket átvisz, de ugye neked nincs sok HP-d, és erre vigyázni kell,
és lassan tölt (ez a 95mm ára) -
Mr.Kitten #327215 utóbbi 2 csata:
1. Feltartom az ellenséget komoly túlerő de a másik oldalt az a 2 tankot legyűrik és mennek capelni. Meghalok és az ellenfél is elkezd foglalni. Térkép közepén felvillan egy 10 hp-s leopard ami láthatólag nem sok vizet zavar. Erre a legtöbbet foglaló hellcat elmegy és megöl. 5 másodperc múlva nyertünk volna, nem ő elhagyja a zónát, vesztettünk.
2. IS3-ra rávetem magamat centurionnal. Kb 10-15 méterről harcolok vele, simán meglesz gondolom én naiv. Saját arty telibe lő engem és utána még ő írogat chat-be hogy idiot centurion. Ismétlem nem facehug, messze álltam. Biztos 300 méterről kelett volna spotolnom mert szegényke nem tud célozni. M44 csata végéig lőtt 6-ot és sikerült vele 188-at sebeznie. Ja meg azt az 500-at belém (ammorack dmg ofc).
Én szeretném elfogadni hogy retardált szegényke és ezért artyzni kell de ha már teamkill akkor ne neki álljon feljebb. -
lexlutor #327214 Strongholdozassal kapcsolatban keresztkerdes:
itt azt irja, a tablazatban hogy: Continuous effect Reserves
viszont lejjebb meg azt: Every Reserve has a limited duration.
nah most ha jol sejtem a masodik az igaz. viszont igy mar eleg nehzkes ez az egesz: a reserve aktivalashoz kell egy ora, aztan utan ket oraig mukodik a plussz. nah most ha valaki csak egy orat jatszana, az mar bukta.. jol ertem? -
Iflow #327213 Kösz !
A BT-7 és a PZ2G közül lesz valamelyik .
-
foxbat88fx #327212 mivel én szeretem a low tiert is így ebben tudok segíteni :P
Renault UE 57, brutál camo, nagyon jó átütés....
PZ1C, megy mint a barom, darál is, de meg kell nézni mire lősz vele mert gyenge az átütése, papír ellen epic OP
PZ2G 95mm átütés... szarrá szed bármit
nekem bejön a PZ4A 75mm-es full HE-vel :D papírra nagyot sebez.... de a páncélozott tankokat is szépen csipegeti lefele
Sexton 2 fasza low tier arty
orosz BT-7 megy mint a meszes, egész yo gun
(nekem ezek vannak meg tier 3-ban amik nem prém tankok)
-
Malarki #327211 1. PanzerIC, Marder III. Állítólag a Ke-Ni is elég jó.
2. Melyik billentyűparancsos faxságra gondolsz? -
Faboo #327210 "Tartalék Csata fizetség teljesen felhasználva." Ez mit jelent? -
Iflow #327209 Sziasztok !
2 kérdésem lenne :
1. Tier 3-ban melyik a legjobb tank vagy vadász ?
2. WIN7-ben mit és hol kell kikapcsolni, hogy ne ugorjon fel időnként az a tetves billentyűparancsos faxság ?
Előre is kösz a segítséget ! -
lexlutor #327208 nice
kosz! -
Rivanka #327207 Már működik reggel óta. Elég jól adja, főleg így duplázóval meg az 1.25*-özővel. -
foxbat88fx #327206 xDDDDDD
-
lexlutor #327205 Elvileg ma kellett volna a micropatchnek, amivel nőne a premiumtankok xp, es legenysegxp keresete.
lett belole valami? vagy elfelejtodott szepen? -
Gyuszopapa #327204 Szó nincs róla hogy félnék a VK-tól 1v1 be leszedtem már nem egyet.Csak a Buff után találkoztam eddig velük tehát azt nem tudom milyen volt előtte.De ha támogatása van akkor nagyon nehéz ellenfél.
" Konkrétan ha meglátnak 1 vk-t akk berezelnek és szinte hisztérikus rohamban lőnek a legrosszabb helyekre, majd miután elfüstölnek sírnak h op lett a tank."
Ez a gond hogy az átlag user bepánikol. -
DantesHUN #327203 Az a baj, én miért nem látok ilyeneket ha vk-val vagyok? Miért mindig azokkal futok össze, akik egyből a tornyát lövik? Miért nincs szerencsém? -
yossarianHUN #327202 250 az a 225. A JP2 felépítménye igen erős, jóval erősebb, mint a Ferdié. -
R3nton #327201 a te véleményed nem releváns túl nagy az effid
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.09.12. 15:04:18 -
bornofakone #327200 Annyira vicces :D Még a buff előtt pörgettem ki a VKb-t. Tudtam h az alja gyengébb mint az e75-nek, tudtam h ufp is gyengébb az e75-nél, ráadásul az oldala még puhább mint az e75-nek. Örökölte a szokásos szar depressiont, megspékelve azzal h hátsótornyos. De mindent egybe vetve, élhető heavy tank, viszont kell a support neki és nagyon meg kellett vele tanulnom játszani, hogy normális köröket menjek vele. Akkor nagyon nagyon kevesen lőtték a beforgatott frontját, sokszor próbáltam eldugni a lfp-t h a forgatott ufp-ről pattogjanak. De nem törődtek vele, lőtték a tornyomat mint a sz.r..
Simán belehet ütni a tornyán lévő függőleges részt a lövegpajzs mellett, a kupola rettentően gyenge és nagy célpont, ráadásul a torony felső, döntött részét a 122-s overmatch-eli, szval instant pen még az ilyen hoki is-6 és stock is-3tól is :D (persze nem a 600 eff-s gyerek fog ott lőni).
Na most végre kapott buffot, viszont azóta akik eddig a tornyát lőtték a tanknak, elkezdték az alját lőni.....akárhány kört látok, mindenki bőszen próbálja nem csak az lfp-t, de ami még meglepőbb a beforgatott ufp-t lőni. Konkrétan ha meglátnak 1 vk-t akk berezelnek és szinte hisztérikus rohamban lőnek a legrosszabb helyekre, majd miután elfüstölnek sírnak h op lett a tank.
Sima AP-val is üthető tehát szemből, persze nem 300 méterről. Prohorovkán láttam tegnap is h 5 tank próbálta 350-400 méterről kikapni az általam spottolt vk-t. Addig míg "hulldown" (csak a tornya látszott ki) pozícióba nem került, mindenki a testét lőtte a torony helyett. Utána persze gyorsan elfüstölt.
Végső esetben ha vki mégis ilyen messziről akar besnipe-olni 1 heavy-t az töltsön goldot "komolyfenyegetés" tanácsát megfogadva...bár apcr az messziről kevésbé hatékony nem? :D
Btw, 1 jó tanács, próbálj meg higgadt maradni és okosan cselekedni 1 vk esetében, ha meg annyira gáz a helyzet, ott kell hagyni és máshol tenni vmit. Ha nem megy, akk nincs mit csinálni, van amikor meg kell b.szódni :) -
seriousthreat #327199 MS1-el a mai napig be lehet lőni az E5-t szemből, de nem élesben :D -
DantesHUN #327198 Ez így van. Csak meguntam, amikor zsinórban tényleg messzebbről, többször szinte kapásövésből, futtában kupolán lőnek. A fene a megette, ennyire sasszemű, pokolian jól célzó mázlistákat. Hogyne már. Pluszban aranyeső, és pluszban minden arty azonnal becéloz. Ezek miatt meguntam, de tényleg persze van amikor lehet nagyon élvezetes is.