A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #327218 na ne, ezen beszartok :)
nemrég mentem egy csatát Awfull pantherrel... 2 perc után előrementem a félpályához kb....
a pálya Tundra volt.... középen ugye dimbes dombos gödrös.... na az egyik gödörbe bebaszódtam, mellettem egy társam Su-122-44-el 10 méterre
rámfordul belém lő, majd rámmászik megint belém lő, majd megint és meghalok, ő bekékül, egyből kapta az 1 órás ban-t....
mondom ez mi a franc volt?!?!?!? semmi okot nem adtam a TK-ra, úgy tűnt mintha ellenségnek nézett volna...
ráírni nem tudtam, mivel offline volt a TK miatt, na mondom akkor ez rejtély marad....
DE NEM!!!! most írt rám a player nemrég!
pipovec (19:41:42) Sorry for my teamkilling. I am noob. I send you litle gift. Plaese check web. Sorry for my english.
pipovec (19:41:51) thanks
mondom mivan?!?!?! egyből beugrott a gift shop! felmegyek wot oldalra.... gift shop...
You have a new gift! This package contains: 1 000 gold szöveg várt.
ez pedig mellé üzenetnek:
Sorry for teamkilling. It is my big fail. I'd like to send the gift as an excuse. Once again I'm sorry, but I was tired of working.
na ezt sosem gondoltam volna!!!!!!!!!!!