A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #327200 Annyira vicces :D Még a buff előtt pörgettem ki a VKb-t. Tudtam h az alja gyengébb mint az e75-nek, tudtam h ufp is gyengébb az e75-nél, ráadásul az oldala még puhább mint az e75-nek. Örökölte a szokásos szar depressiont, megspékelve azzal h hátsótornyos. De mindent egybe vetve, élhető heavy tank, viszont kell a support neki és nagyon meg kellett vele tanulnom játszani, hogy normális köröket menjek vele. Akkor nagyon nagyon kevesen lőtték a beforgatott frontját, sokszor próbáltam eldugni a lfp-t h a forgatott ufp-ről pattogjanak. De nem törődtek vele, lőtték a tornyomat mint a sz.r..
Simán belehet ütni a tornyán lévő függőleges részt a lövegpajzs mellett, a kupola rettentően gyenge és nagy célpont, ráadásul a torony felső, döntött részét a 122-s overmatch-eli, szval instant pen még az ilyen hoki is-6 és stock is-3tól is :D (persze nem a 600 eff-s gyerek fog ott lőni).
Na most végre kapott buffot, viszont azóta akik eddig a tornyát lőtték a tanknak, elkezdték az alját lőni.....akárhány kört látok, mindenki bőszen próbálja nem csak az lfp-t, de ami még meglepőbb a beforgatott ufp-t lőni. Konkrétan ha meglátnak 1 vk-t akk berezelnek és szinte hisztérikus rohamban lőnek a legrosszabb helyekre, majd miután elfüstölnek sírnak h op lett a tank.
Sima AP-val is üthető tehát szemből, persze nem 300 méterről. Prohorovkán láttam tegnap is h 5 tank próbálta 350-400 méterről kikapni az általam spottolt vk-t. Addig míg "hulldown" (csak a tornya látszott ki) pozícióba nem került, mindenki a testét lőtte a torony helyett. Utána persze gyorsan elfüstölt.
Végső esetben ha vki mégis ilyen messziről akar besnipe-olni 1 heavy-t az töltsön goldot "komolyfenyegetés" tanácsát megfogadva...bár apcr az messziről kevésbé hatékony nem? :D
Btw, 1 jó tanács, próbálj meg higgadt maradni és okosan cselekedni 1 vk esetében, ha meg annyira gáz a helyzet, ott kell hagyni és máshol tenni vmit. Ha nem megy, akk nincs mit csinálni, van amikor meg kell b.szódni :)