418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Nem, régen tervezték, hogy berakják, de jelen állás szerint nem fogják berakni.
  • DantesHUN
    Vajon tier 8-as csatában a Borsig-nak mihez nem elég a 246-os átütése, hogy végig gold-ot kell lőnie? Hihetetlen. Ha lenne tank normál lőszerrrel, 500+ átütéssel, akkor is lenne aki gold-ot használna. Mert az 500 nem lenne elég, 600 kéne.
  • Solten
    Nem kell.
  • Angelus1991ster
    Ha igen szuperteszteres senkiáltal nem használható "prémium" tank lesz, mint a Grosstraktor, BT-SV és sorolhatnám.
  • Toweliee
    Bent kell, hogy álljon a garázsban?
  • davidbog
    Az eredeti tervek alapján mindkettő forgott volna. Gyakorlatilag viszont csak a felső forgott, az alsó torony mozdulatlan küzdőtérré degradálódott. Mert a lövegtornyot megvezető sín deformálódott és az egész toronyszerkezet elakadt.
    A TG tank nagyon sok technikai újdonságot tartalmazott, egy igazi unikum volt akkoriban. De az újítások egy része nem működött megfelelően, mert még kiforratlan volt és a sok forradalmi megoldása miatt iszonyatosan drága is lett volna a harckocsi.

Ez is bekerül a játékba?
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.09.16. 17:20:15
  • Solten
    Nem tudom volt-e mar rola szo, de a Chaffee-hoz dobnak 43340 XP-t a 9.3-ban (ha ki van fejlesztve ofc).
  • Solten
    Hehhehe. A nap kommentje.
  • Maala
    Nos, nekik is egy kattintás, neked is egy kattintás. Nem hinném, hogy bárki is meg lehet sértődve, ha mind a ketten lusták vagytok egy extrát kattintani.

Patthelyzet.
  • Boconadi
    En mobilrol vagyok, bejön minden, nem idegesit, nem kell varni, minden fasza. Vegyetek normalis telefont vagy netet, es akkor nem lesz rinya.

ON
  • FosTalicskaa
    Pedig ez! 1 képnél is kényelmetlen, de amikor ezekből áll egy oldal, az már gáz... és 0.1 mp alatt ők is megnyomhatnák azt a bizonyos gombot, hogy spoiler, ami ott figyel balról a 3. helyen...
  • Maala
    Persze, hogy nem ez a valódi gond. Nem vetted még észre, hogy mindig mindenki akkor rinyál, amikor reggel nem veri ki az asszony?
  • Roger6
    Nekem is pont ugyanekkora felbontású monitorom van. Amelyik kép nem érdekel, azt meg átgörgetem 0.1 mp alatt. Szóval ez nem lehet a valódi gondod.
  • Solten
    Semmi baj, majd hozzaszoksz.

1280x1024? Elso TFT-m ilyen felbontasu volt (10 eve?).

#327584: ez Fostalicskanak tul nagy kep, zsugoritsd le belyegmereture mert remalmai lesznek.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.16. 16:46:53
  • Angelus1991ster
    Melyik része forog?

Großtrakor orosz verzió
  • FosTalicskaa
    Te ennyire hülye vagy? Mit nem lehet azon megérteni hogy egy 1280x1024-es felbontáson az a magasság kb több mint a fél oldalt érdektelen faszsággá varázsolja. De én vagyok az idióta mert a 30.században még nem a szoba falával egyenlő nagyságú monitoron netezek... sry.
  • Solten
    Ertheto, egyes embereknek oriasinak tunik a VGA felbontasu 10 colos netbookjan.
  • Solten
    968x557-es kep es ~200KB. Ha ezt az 1080p-s monitorok + 10 MB-s net koraban es a 21-ik szazadban nem tudja kezelni a gepecsked/monitorod/kontaktlencsed/netszolgaltatod az egyeni szoc.problem.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.16. 16:32:55
  • FosTalicskaa
    Szóval ha viszek magammal egy másik trollt, akkor szakaszban ugye büntetés sincs a tk-ra. Szóval ő jól beforgatja a tankot, én meg jó szögben meglövöm a legjobban páncélozott részét, akkor kis gyakorlással egész jó találati arányt lehet majd összehozni anélkül hogy bárki is bekékülne...

Bár amilyen "bugmentes" a páncél átütés és röppálya számítás, simán elképzelhetőnek tartom, hogy egyesek saját magukat fogják kilőni mert visszapattan a saját lövedékük... :P
  • suba53
    Akkor nem jár bünti, ha az ellenfelet célzod, de a lepattanó saját tankot sebez, amelyik ott sertepertél körülötte.
    Ha eleve saját tankra lősz, majd a lepattanó megöl egy szintén saját tankot, az már gázos lehet.
    Bár itt is nézik gondolom, hogy az első lövés szándékos volt, vagy véletlen.
  • Bingisz
    Dehogynem. Egyszerűen, ha a csapattársa pattanna a lőszer, akkor nem fog működni ez a ficsőr.
  • GabeE3e
    Mi van akkor,ha a csapattársam meglövöm a lepattanó meg megöli a másik társat, akkor sem jár -1, vagy mi?
    és,ha valóban nem büntetik ezt,akkor mi gátolja a "retardáltakat" abban,hogy szándékosan okozzanak így csapat sebzést?

Marhára nem gondolták át ezt az egészet.
  • suba53
    FTR hír: A lepattanó lövedékek új mechanikája 9.3-ban.

Ha egy lövedék lepattan, akkor a lepattanás szöge szerinti új irányban folytatja útját, és ha ott tankot talál, akkor sebezheti.
    A lepattanó AP 25%-ot veszít az átütéséből, a kumulatív megőrzi az eredeti átütést.
    Ha a lepattanó lövedék csapattárs tankját sebzi, azért nem jár büntetés.
    Ha a lepattanó lövedék a második tankról is lepattan, akkor eltűnik.

Lehet jó kis mandíner lövéseket indítani takarásban lévő tankokra. Ahhoz kell majd igazán skill.
    Lesz jó pár meglepő találat.

Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.09.16. 15:44:00
  • FosTalicskaa
    Semmi bajom nem lenne a képekkel, ha pl ugy jelenne meg az oldalon, hogy egy apró thumbnail lenne még a legnagyobb kép is, aztán ha rákkatintok akkor kihozná nagyba. De én tényleg nem értem mi a baj a spoiler taggel.

Egy "képes" hozzászólás esetén:
    rövid leírás, mi történt, miért érdemes ránézni
    {spoiler tag}

1. lépés: akit érdekel -> klikk -> lenyílik a kép
    2. lépés: tátott szájjal ámulva csodálkozni, hogy milyen nagyszerű kör is született valakinél.
    3. szájon lecsorgó nyálat megtörölni, majd olvasni tovább...

1. lépés: akit hidegen hagy a leírás olvas tovább és annyi

Most egy egyszerű tag, amire még gomb is van a hsz editor box alatt, most miért akkora világfájdalom megnyomni??
  • JeffDunham
    Nincs szavazás. Persze, még ez is korlátozva legyen 3 ember miatt. Meg a kis fa... ;)
  • Roger6
    Én már említettem egyszer, hogy valahogy úgy kéne megoldani, hogy a mobilos weboldalnál (m.sg.hu asszem) csak akkor olvassa be a képet, ha rányom az adott kép előtt álló gombra, ikonra, akármire. Aki meg a rendes weboldalra jön fel, annak meg alapból beolvassa a képeket.

Az a baj, hogy egyik részünk mobilos nettel van, a másik meg sok tíz, esetleg száz megással. Mindegyik fél számára elfogadható megoldás kell.

Én sem szeretném idegesíteni a mobilosokat a képeimmel, csak szeretném megtudni, hogy pontosan mi a gond? A kép felbontása, vagy a kép mérete? Én igyekszem 50 kbyte körülire méretezni a képet, igaz, a felbontással nem szoktam szarakodni. Az 50 kbyte-ra gondolnám, hogy az mobilos nettel is elég gyorsan beolvasható, a felbontást meg azért nem állítom, mert látom, hogy milyen processzorok vannak a telefonokban, igazából nem lehetne semmi gondjuk vele.
  • Count Adyn
    Át kell irni fent a "kép beszúrását" spoiler tagesre és nincs több gond:)
  • FosTalicskaa
    Szerintem meg simán ki lehetne tenni egy szavazást erről is mint anno a +/- ról, hogy kerüljenek e a képek automatikusan spoiler tag-be, vagy sem. Mert úgy látszik egyesek képességeit messze meghaladja az a feature, vagy csak nagyívben tesznek a másik fórumozási szokásaira...
  • GabeE3e
    Nem tudom miről beszél , otthoni hálózat mellett mobilról 1-2 másodperc alatt behozza a képeket, 3G-vel is gyorsan bejönnek, a 4G-t már nem is említem.Bár az almás nokiánál rendes szoftver van, lehet ott az erő sötét oldalán gondokat okoz egy nagyobb JPEG :D

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.09.16. 14:50:33
  • Roger6
    Szintén!
  • Tono34
    Én pl mindig megnézem a képeket, telefonról eszembe nem jutna sg fórumot olvasni :)
  • JeffDunham
    Várjál várjál... az az egy kép 1980x1080-as szokott lenni. Én sem szoktam minden képet átszabni. Fraps, feltöltés, oszt jó'van. A képmennyiség lehet zavaró inkább, és azt próbálom is elkerülni. A képméret nagyon nem izgat kinek jó, kinek nem.
  • FosTalicskaa
    Mert valaki mindig fontosnak érzi, hogy megmutasson egy átlagos kört 3600x2200-as felbontásban...
  • Solten
    Izgi ez a topik, valaki mindig nyavajog valamiert... :D
  • Solten
    +1
  • FosTalicskaa
    Nem rólad van szó mert pl amit kitettél az a kis chat printscr az ok. De pl Soltené már kitölti majdnem az egész ablakot még pc-n is. És most nem az a bajom hogy lusta vagyok és nem szeretek scrollozni, hanem azért mert így kb nem lehet együtt látni a sok hozzászólást... mi miből jött stb (tudom, hogy erre is van feature de az is mégtöbb kattintás) szóval csak a szívás van egy olyan hatalmas kép miatt amit kb senki sem néz meg. Legfeljebb annyi időre amíg átpörgeti, hogy rendesen eltűnt e már az oldalról... Na meg persze a mobilosoknak is jó lehet ez... gifek, hatalmas képek stb...
  • Toweliee
    Nem kell átmenni emo-ba.
  • JeffDunham
    Ha egy van azt simán betolom, ha több, netán gif, az spoilerbe. Gondolom az egy kép annyira nem zavaró mint egy fotó sorozat. Eddig még nem volt panasz hogy így csinálom. :P
  • Master91
    Még több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.
  • FosTalicskaa
    Egy kérdés: Miért nem nem divat már a spoiler használata a képeknél?