A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én már említettem egyszer, hogy valahogy úgy kéne megoldani, hogy a mobilos weboldalnál (m.sg.hu asszem) csak akkor olvassa be a képet, ha rányom az adott kép előtt álló gombra, ikonra, akármire. Aki meg a rendes weboldalra jön fel, annak meg alapból beolvassa a képeket.
Az a baj, hogy egyik részünk mobilos nettel van, a másik meg sok tíz, esetleg száz megással. Mindegyik fél számára elfogadható megoldás kell.
Én sem szeretném idegesíteni a mobilosokat a képeimmel, csak szeretném megtudni, hogy pontosan mi a gond? A kép felbontása, vagy a kép mérete? Én igyekszem 50 kbyte körülire méretezni a képet, igaz, a felbontással nem szoktam szarakodni. Az 50 kbyte-ra gondolnám, hogy az mobilos nettel is elég gyorsan beolvasható, a felbontást meg azért nem állítom, mert látom, hogy milyen processzorok vannak a telefonokban, igazából nem lehetne semmi gondjuk vele.