418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TOMSILENT
    Mivan kibannoltak? :D
  • foxbat88fx
    29% egész jó :D néha mit meg nem adnék érte :D
  • Frankie69
    3 napja van prémium fiókom, és azóta kín-szenvedés a játék. Minden statisztikai értékem zuhan mint a szar, a lövéseim vagy lepattannak, vagy mellé mennek. A csatákat zsinórban veszítem el pillanatok alatt, a mai napot például 29%-kal zártam. Ha ez egy pay to win játék, akkor én egy másik játékon játszom.
  • DantesHUN
    Szerintem meg nyígjatok még egy kicsit. Az sok mindent megold az állandó rinyálás. Vagy: Töröljétek már le! Egy rohadt érvet mondjon már valaki, ha ennyire szenvedtek, ha ennyire szar, ha ennyire utáljátok, miért nem törlitek már le. Össze se tudom számolni, hány olyan játék volt, ami nem tetszett és letöröltem. És igen bazd meg WG bérenc vagyok, láthatod most is hogy védem. De attól még kattintsatok már végre az isten szerelmére az uninstall gombra!
  • Chaffee
    Jöjjön gyorsan egy WG bérenc és védje meg a játékot
  • FosTalicskaa
    Van egy romokban heverő balanszal rendelkező játékod, ami csak és kizárólag azért nem szállt el még teljesen mert különféle nem látható paraméterekkel, algoritmusokkal le van szabályozva az egész? Tegyünk bele mégtöbb, gyors, revolvertárat használó láthatatlan tankot amik lassan már a föld alól is elő tudnak mászni. wg Logic...
    De végülis ez kell a népeknek. Artik milliószámra, b.chat, orosz medek, meg mégnagyobb tűzerejű lightok... de mit is lehet várni egy pay to win játétól, ahol gyk. a random faktor is prémium alapú.
  • lexlutor
    en tovabbra sem erzem, hogy kellene:

http://ftr.wot-news.com/2014/09/17/panther-with-88mm-l71-supertest-changes/
  • yossarianHUN
    Jó, akkor tettesd hülyének magad. Fáradt vagyok most az alpári stílusodhoz.
  • lexlutor
    hehe.. koszonjuk..

- Veider regarding the situation where the new LT’s have very good terrain passability and therefore, they can “hide” from other classes hunting them on places, that cannot be reached normally: “That’s what the base capture mechanism is in the game for.”
  • Maala
    Ennyi erővel Himmelsdorf hegyet is idevehetnéd... Nem kell light tankkal menned, hogy felmenj Cliff hegyre, nem bírod felfogni? Próbálj felcammogni egy T95-en mines világítótoronyhoz.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.17. 17:20:58
  • Bingisz
    De ezekre a helyekre eddig is fel lehetett menni. Annyi fog történni, hogy ezentúl nem csak WZ-132 vagy 13-90 lőhet le rád onnan, hanem minden nemzetnek lesz ilyen tankja.
  • yossarianHUN
    Igen, és mostantól egy tucat olyan hely lesz a többi pályán is, ahová a lightoknak "csak fel kell menni, és kész".
  • Maala
    Cliff-et azért ne vedd már egy kalap alá az itt bemutatott helyekkel. Ahhoz nem kell talajellenállás. Csak fel kell menni, és kész.
  • Nazarov77
    ó én teszten T49el seggbe lőttem egy bat chatet HEvel, 1098at sebeztem néztem is hogy mi a fene :D
  • yossarianHUN
    Tök fölösleges? Azt nem mondanám. Cliffen például egy profibb light a világítótoronytól baromi sok fejfájást tud okozni az ellenséges csapatnak, de egy jobb álcázású hegymászó South Coaston is szopathat rendesen. Elég, ha olyan helyre mászik fel, ahonnan nem számítasz rá, és épp közel-, vagy fedezékharccal vagy elfoglalva, és máris ott hajtogat rajtad pinát, ahol nem szégyelli. Főleg, hogy ezeknek az új lightoknak már a fegyverzetük is meglesz ehhez. Nem mintha a régiek nem lőtték volna át gond nélkül bármilyen tank motorháztetejét.
  • Bingisz
    A legtöbb ilyen helyre a mostani lightokkal is fel lehet menni, a videón is látszik, hogy az egyik legnehezebben megközelíthető helyen, (mines világítótorony, ahol még a Bulldog is küzdött) ott várt a type 64. Csak senki nem megy ezekre a helyekre randomban, mert egyrészt általában spot alatt tudnál csak feljutni, másrészt mert tök fölösleges.
    Utoljára szerkesztette: Bingisz, 2014.09.17. 17:05:16
  • yossarianHUN
    De, tényleg remek lesz, mikor majd a Bulldog kikandikál a szirt mögül, beletáraz a dogfightoló E-100-ad motorháztetejébe, kétszer felgyújt, meg belédnyom ezervalamennyi burst sebzést. Arty meg mindig van.
  • Maala
    Azért annak a 152-esnek súlya is van, meg a videóban nem is nagyon mutogatták, hogy meglenne ehhez a hp/ton.
  • lexlutor
    nem biztos h szeretnel kapni egy 850es sebzest a tetore :)
  • Maala
    Amíg nincs 3 arty a csatában, nem mindegy, hogy hová bír felmenni a light?
  • Tono34
    Csak a következő patch-ig...
  • lexlutor
    megmondtak a lightokat vonzova akarjak tenni. ennyire futotta a brainstormingon..
  • Nazarov77
    Hát ez biztos nem fog így maradni szerintem, legalábbis remélem.
  • DantesHUN
    És eljöve a light tankoknak ideje, és mondá az Fejlesztő, ez lészen jó.
    És mondá a sok összegyűlt játékos kit irányíták nehéz tankjukat: a jókurvaanyádbazdmegakönnyűtankjaiddal!
  • yossarianHUN
    Így el lett cseszve a talajellenállásuk. Azért ilyenkor is eltűnődik az ember, hogy ezek a fejlesztők mit fejlesztenek? Nehogy már ne jusson eszükbe, hogy ha ennyi és ennyi talajellenállást adnak X és Y tanknak, akkor a playerek Edmund Hillaryset fognak vele játszani. Így a 9.3 teszt harmadik fordulójának táján...
  • Nazarov77
    Szóval csak a light tankok szó szerint árkon bokron át tudnak majd menni? érdekes lesz
  • yossarianHUN

Loál. Hát ez érdekes lesz élesben.
  • Maala
    Inkább imádkozz, hogy velem találkozz, mint valami sárgával. Én artynerf óta nem tudom tartani az addigi teljesítményemet, és full dmg-et is csak elvétve osztok ki... Sebző találatot is csak kicsit gyakrabban. Az a tegnapi tank ász is inkább random volt (és azt hiszem, egy confederate eredménye), mint bármi más. RNGvan. De már csak 20k xp, és jön a 9-es. -.-

Bezzeg a sárgák, narancsok, és vörösek, akikkel találkozom! :D Na ők aztán osztják a full dmg-eket. :)
  • besti
    Az szép, 4.7k WN8 . Nekem nincs tier 8-am az egy szerencsétlen SP-t leszámítva, az is csak tier 9-be tud menni. Főleg tier 6 és 10 amivel játszom, de egyik sem egy XP bánya. Valahol tier 8 körül lehet a kredit és XP csúcspont is. Mai felfedezésem, a T54E1, lehet többet fogom vele tolni (2.8k average damage 800-900 körüli XP).
  • xotyi
    Ha van arty amit kifejezetten rühellek a játékban akkor az a brit arty vonal, rettenetesen irritáló ellenfél, a biztosnak hitt szikla tövébe is odafosik egy szépet,hányszor anyáztam,hogy ez hogy képes bizonyos helyekre belőni, remélem nem találkozok veled a csatatéren:D
  • Tono34
    Ha elfogynának a medes küldihez a tankjaid csak szólj és mehetsz az enyémekkel :) Jól is jönne egy kis pihenés :)
  • Maala
    Tegnap nekem is meglett 8-as FV artyval az ace plecsni egy Draw csatára... De ettől még rendkívül ótvar és randomfüggő az arty. "RNGvan" (ejtsd: árendzsiven), csak így becézem már a brit artikat. :D

Himmel tényleg necces, függ nagyban attól, hogy felmegy-e akkora erő a hegyre, amivel tudtok nyerni ott, vagy sem. Általában megvárom, amíg ott már nem figyelnek rám, és akkor előjövök a várnál, aztán pukkpukk. :) Amúgy visszavettem a WZ 132-t most hétvégén, és azóta nincs gondom a spotdmg-el. Eszméletlen táp ez a 8-as light. -.- De összességében elég élvezetes lightokkal játszani, csak néha bosszantó, hogy 2 lövés vagy mindennek, és persze akinek van XVM-e, az rád száll, mert nem akar meghalni 1 percen belül. :D

Medes küldivel csak az a baj, hogy mióta elkezdtem, kivégeztem mind3 9-es medet, így már csak STA-1, és Superpershing maradt, ami nem 10-es, meg a Cromi... :D És számításaim szerint STA-val is végezni fogok az event végéig.

Ami jó, mert már csak két 9-es tankom lesz a senior engineerig. Szóval jöhetnének már az új lightok! Nem mintha nem lenne meg egyből a következő mindegyikből. Csak a parancsnokuknak meglegyen addigra a 6. érzék...

Szerk.: Ahogy látom, jövő hét eleje, és patch.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.17. 15:03:39
  • bornofakone
    Light-ba az egyetlen nehéz dolog nálam az, h 70%-ban ez a map setup: ensk, himmels, kharkov, ruinberg, ezek véletlen szerű sorrendbe pakolva...néha megspékelve 1 el-halluf v sand river-el aminél már már imát morzsolgatok.
    Az esetek 10%-ban van olyan h murovanka, prohorovka v campinovka...:)
    Rettentő unalmas t10-ben állandóan városi mapon szenvedni. Oké 1k dmg megvan jópár alkalommal, már pár orlik is összejött, xp is ömlik így....de h a spot dmg-t pár százasával kell összekaparni...eszméletlen. 1x voltam szerencsés, és 1 murovanka befigyelt 6k spot-al utána meg 1 prohorovka 5k spottal...3.-k csatával már meg is volt a spot dmg el-halluf-on :D

Számomra a medes egyszerűbb, t20/panther kombóval egész szépen megvan ráadásul minden mutatóm növekszik, chaffee-vel a WR-em 50%-ra esett jó meredek módon....:D (egyszerűen nem tudom befolyásolni a t10-s városi csatákat...)

Viszont a nagy random isten a light-s szenvedéseimért cserébe, rég nem látott artys "skill"-t adott. Csatáim nagy részét nyílt mapokon játszhatom (a fent említett murovanka,campinovka és prohorovka trión), ahol rendre 4-5k dmg körül sebzek, végre meglett gw tigerre az ace plecsni is. Olyan mozgó light-okat kapok ki h csak pupillázok, ráadásul a medeket szinte aprítom 50-60-al is telibe kapom a népet és rendre full sebzéseket tol be. Volt olyan köröm h 6 lövésből 6,7k dmg jött össze :)
  • pointer4
    Nekem eddig 17 csata volt, mire meglett a rekord :)

Viszont tegnap azt vettem észre, hogy tier8ban jobban jön az xp. Jóval.
    Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.09.17. 14:06:26
  • Maala
    Simán, lighttal elég 1k avg dmg, és fossa az XP-t a game. Medes küldi a nehezebb szerintem. Legalábbis nekem tuti.
  • Mr.Kitten
    Napi csillámló f. láma:

Na kit talált telibe mesteri pontossággal? Végül is 100% hit rate. Annyi gerince nem volt, hogy egy bocsánatot vagy valamit beírjon. Természetesen volt vagy 150 méterre az ellenséges tank szóval ötletem sincs hogy sikerült neki ezt így.
    Igen duplázó és nyertük. Köszönöm szépen "csapattárs".

• Tono34
    23 volt a legjobb 40 csata a legrosszabb...
  • Chaffee
    Csak aki No Life az áll neki
  • besti
    Ne is mondd, ez hogy az alap XP-t számolja, ez "kegyetlen". Ma extra mód kegyeltje voltam az RNG-nek.

Így kellett hozzá 20 csata és kb. 2.5 óra. Nem tudom ezt lehet-e rövidebb idő alatt/kevesebb csatával megcsinálni. De általában 45% wr-em szokott lenni amíg a küldetést csinálom :) Máskor inkább meg sem nézem, hogy mennyi időbe telik.
    És még van aki ezután nekiáll a light-nak? (Maala)
  • Lichtmaschin
    én arra gondoltam, hogy armorral mennyi sebzést fogtam fel, nem azt, hogy mennyit csináltam :-)