418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #328198 Így van hazudtam, kész. Mit vitatkozol még? Hagyjál már engem békén. -
WR104 #328197 Szinte biztos voltam, hogy nem lesz meg a 3k damages replayed ahol leidiotazott a csapattarsad(igy szokott lenni altalaban) Igy csak meg nagyobb bohocot csinalsz magadbol azok elott akiknek kisirtad a lelked az elobb itt a forumon. Lassan martirhalalt fogsz halni a monitorod elott ha igy folytatod.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.23. 20:09:17 -
Chaffee #328196 A tiédet -
DantesHUN #328195 Tudod mit: Felejts el. Nekem mindegyik köröm nullás. Abszolút én voltam a hibás. Kész. Nem fogok veled hülyeségekről vitatkozni. Ismételten az én kurvaanyámat. -
WR104 #328194 Ugy legyen ha ennyi jott at a kommentembol.
A masik kommentemben emlitett replay gondolom nincs meg? -
DantesHUN #328193 Tökéletesen igazad van, Az én kurvanyámat. Tudod mit? itt helybe baszódjak meg. -
WR104 #328192 Tedd fel a replayt es akkor megtudjuk igaza volt a gyereknek vagy sem. -
WR104 #328191 Sirj meg tobbet itt az sg-n es akkor jobb lesz 
Gondolom nem mindenki T9-es VK-vel meg E75-tel volt hanem voltak medek, lightok meg papir TD-k is akiket be tudsz utni 175-os pennel is. Legalabb 1-2 csataban aterzed milyen eselyei vannak a T6-7-es tankoknak az IS6-od ellen.
-
DantesHUN #328190 Most minek veszekedjek egy olyan játékossal, akivel valószínűleg úgyse kerülök többé egy csatába, ha mégis úgyse emlékszik? Csak bosszant, az embereknek ez a hozzáállása, hogy ha kell ha nem leugatják egymást. Pláne, ha valaki megtette ami tőle telik,(3000-et kisajtolni az M6prémből, 9-es csatában, szerintem nem rossz) még ha vét is hibát, ez nem ugyanaz, mint mondjuk aki a csaját társait lövi meg véletlenül miközben seggel vág át a pályán.
Ja, tudom, sokan kapcsolják ki a chat-et, de inkább a játékot kapcsoltam ki, mert ennyi elég volt. -
lexlutor #328189 en ilyenkor veszema faradtsagot es csata utan megemlitem neki a meccs alatti illetve a globalis teljesitmenyet, illetve h ezekutan nincs tisztaban az idiota szo jelentesevel, valamit hogy edesanyja egy tarajosgotet hasznalt volna spermadonornak, akkor is ertelmesebb vegtermek lett volna a vegeredmeny mint ő...
ezekutan ertehetlen modon mindig letiltanak. -
Chaffee #328188 IDIOT -
NewHewkas #328187 Hát látod, te is fél percenként posztolsz ide. -
Chat Off, és megoldódik. Én is csak párnaponta kapcsolom be, amikor már muszáj kiereszteni a gőzt / nem volt épp semmi reggel. -
DantesHUN #328185 Én se rinyáltam hogy szar az IS6. Tehát nem értem mit akarsz... -
DantesHUN #328184 De unom már rohadtul ezt is. Komolyan, miért kell állandóan beírni a rohadt chat-be, idiot idiot idiot idiot. Értem én. Mindenki ideges. Azt is értem sok a hülye rossz játékos. Igen mindenkit kiakaszt. De ettől függetlenül ha kell ha nem írják.
Most épp a következő volt a szitu. Ketten maradtunk 1%-os IS8, én M6prémmel, kétszeres túlerő ellen. A lényeg jött egy WZ120 kiszedi az IS8-ast, rálövök, lepattant és úgy állt be, hogy csak a tornyára lőttem rá, azt meg ezzel az ágyúval szerintem nem lehet belőni. Gondoltam megpróbálom lerohanni, és közelebbről vagy a testét, vagy a tornyon valami gyenge pontot tudok lőni. Nem sikerült, EDrre fucking retard idiot...jó. Lehet, hogy nem volt nyerő húzás, de volt egy fél másodpercem dönteni, és annyira nem volt hülyeség szerintem. Mit tehettem volna, ha olyan szögben áll, hogy sehonnan se tudok rálőni? Várjak? Hátba támadnak addig a haverjai. Meneküljek? Ezzel? Lehetetlen. Nem tudom. Fedezék nem volt a környéken amibe beállhattam volna...tehát vagy előre vagy hátra, vagy állok állok mint fasz a lagziba.
Na de a lényeg, miért is kell idiótázni? Egyből? Basszus. 3000-et sebeztem ezzel az őskövület prémum tankkal. Jórészt 9-esek ellen. Mégis mit várnak tőlem? Csodát? Ha meg nem vagyok rá képes : idiot idiot idiot?! Értem én hogy mindenki rohadtul frusztrált, de ennyire?!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.23. 18:16:13 -
Nem is én rinyálok, hogy milyen szar a T34 :) -
Chaffee #328182 Jöhet az EU ágba -
Angelus1991ster #328181 -
175 vs 248 pen?:D E100 nak nincs annyi, Is-7 nek 2 vel több, jó hogy elvagy:D -
DantesHUN #328179 Nem az a baj, hogy t-be rakott be, hanem hogy csak t9-esek közé. iEzenfelül a T34-nek van a legnagyobb átütése a prémiumok közül szóval... -
Ejjha, a Tier limites prémium! Nahát! Bezzeg az SP, az aztán tud mit kezdeni T9-ben. Ja nem, az sem. Én T34-el elvagyok Tier X-ben is. -
DantesHUN #328177 És amint ezt leírtam, berak IS6-al olyan csatába ahol mindenki tier IX-es kivéve én , az arty meg a scout. Mi a büdöslópicsát kezdjek full tier IX-esek között? A kurvaanyját. Most akasztott ki. -
DantesHUN #328176 Hm. Ja. Volt tegnap is 0:15-ös meccsem, 8-as tankként tier X-ben. Most mondjam, hogy a lista legalján többet sebeztem mint pár X-es? Pedig én se csináltam semmit, mire ellenséget láttam már 0:10 volt. Minden nap egyre megdöbbentő ez a játékosállomány. -
TiborTamas #328175 Szerintem érthetően le van írva. Annyi a lényeg, hogy aki HD textúrákat akar, annak külön le kell szedni és telepíteni őket. Legalább gondoltak azokra, akik nem akarnak/tudnak HD textúrákat. -
FosTalicskaa #328174 Szerintem arra céloz, hogy a wg sávszélesség megtakarítás és optimalizációs okok miatt (vagy mert nem akartak hozzányúlni a launcherhez) úgy oldja meg a hd textúrák letöltését, hogy külön töltöd le magadnak a cuccot. Ha elég erős a géped akkor nyilván hd-t akarsz látni a játékban, így neked végig kell zongorázni azokat a lépéseket amiket írnak a felsorolásban, ha meg jó a normál megjelenés akkor a launcher által leszedett contenten felül nem kell foglalkoznod semmiféle zip letöltésével csak play game oszt jó'van... szenvedjenek csak a grafika buzik. én ezt értelmezem a leírás alapján. -
nemtudommivan #328173 Honnan tudod hogy hol van Nagykálló ? -
yossarianHUN #328172 Még mindig nem értem mi a lóf*szról beszél, pedig már vagy ötödször olvasom el. Miért kéne külön leszedni a HD textúrákat? És miért csak akkor kell, ha nekem gyenge gépem van? Mert a gyenge gép nem tudja futtatni a full felbontásos HD textúrát? De akkor én milyen textúrákat szedek le, ha nem full felbontásosakat? És ha valakinek atom gépe van, akkor ezt nem kell eljátszani? -
yossarianHUN #328171 Ma 3 csatáig bírtam ezt elviselni. A harmadik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Frankie69 #328170
Attention! This is important, please read.
Hello everyone,
this is something that was not announced before, oddly enough. According to RU portal, from 9.3 onwards the HD textures for tanks will be downloaded as a separate ZIP file (for 9.3, the size of HD textures is 980 megabytes).
According to the same article, this was done to save traffic and computer space. It has to be done manually (at least the Russians had to) by downloading and installing separate texture pack – why it wasn’t done automatically via the launcher? Hell if I know.
Either way, please note that if your PC is strong enough to run full resolution HD textures (maximal texture quality), you have to manually install the HD textures separately! I am posting this here to make sure everyone remembers that, so you avoid the “WTF, tanks look lowres like shit on my new rig” questions on forums.
To install HD textures:
- you download them in a ZIP file (once it is available for EU/US client)
- you unpack them to WoT folder
- you have to run the client and set the texture quality to maximum
Wow. Manual texture installation, that is some stronk programink – that’s mod/cracked game stuff, not the besterest F2P game level.
-
WR104 #328169 Ha van felesleges toltesgyorsitod akkor inkabb azt rakd ra a tavcso helyett. En ugy hasznalom a heavy tankjaim ami nem auto reloader-es. -
Most hirtelen passzolom a választ, mivel ehhez tudni kell még pár dolgot.. Van e prém az accon és naponta hány órán keresztül szabad az acc. De ki lehet ezt számolni csak így most nem sok hangulatom van matekozni :-)
Egyébként Én is jobbszeretem magam elérni a tankokat, ha valamihez pedig nem túl élvezetes az út akkor elrakom azt az ágat későbbre. Mondjuk a saját accomon kihúzni már nem igazán akark semmit egy idig, inkább csak farmolgatni és visszavenni azokat amiket szerettem :-) -
Gyuszopapa #328167 Köszi.A gépen ventillátor,stabilizátor van,sajnos kreditszűkében vagyok mióta 8-9 tierben játszom a legtöbbet így prémium nélkül vesztes csata esetén ami nem ritka keményen mínuszol a játék.Célzásgyorsító lenne a harmadik de amíg nincs rá lé addig be kellett raknom valamit amiért nem kellett fizetni,így a távcső lett az.
A célzásom hát az ilyen,én úgy érzem hogy inkább várok egy picit de biztosabb legyen a találat.Az ST-I-vel 80% felett van a találati arányom. -
NewHewkas #328166 Hehe, oks, amúgy nem,, úgy vagyok vele, hogy ha nem én csinálnám akkor nem tudnám annyira értékelni, hisz a LEGO építményére is sokkal büszkébb volt az ember, ha saját kezűleg csinálta meg. ;)
Egyébként valóban az, nem tudom mi segített, lehet a sok Bat-es videó vagy a tesztszerós játék vele, de jobban érzem már a mikéntjét a 13 75-nek is, csak néha bosszantó a derítőzés, meg valljuk be a bc-tel sokkal könnyebb 3000+ sebzéses köröket róni:)
Csak úgy érdekességképpen, OT3P mennyi lenne a minimális idő ami alatt kitudnád húzni úgy, hogy kb egy duplázó, meg egy jó csata és ki lesz húzva a nagy motor a 13 75-re és csak a 13 90-re kell gyűjtögetni(max ~500k xp lehet hátra)?
Amúgy tudom, hogy Ranzar is Batmanként ábrázolja a Batet, de sztem hátulról tényleg úgy néz ki mint egy batmobile.:) -
WR104 #328165 Pont a Bat? Azon az agon az ELC utan minden tank kifejezetten elvezetes. A Lorit is sokan szidjak, de nekem az is tetszett. -
Akár, feltéva ha nem túl nevetséges az ajánlat :-) -
NewHewkas #328163 Tehát pl kihúzathatnám veled a BC-t az amx 13 75-ömtől?:O
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.23. 14:09:47 -
Hó elején lehet gold is, hó végén csak forint vagy euró :-) -
WR104 #328161 Szep kör Papa.
Egy par eszrevetel: A tavcso helyett inkabb celzasgyorsito vagy stabot hasznalj. A masik, hogy kozelharcnal nagyon sokaig celzol. Nem kell annyit szarakodni. Kitolod a csovet es bumm. Foleg akkor mikor 2-3 iranybol is lohetnek mint az elejen a csatanak. Az RNG ugyis beadja ha beakarja ha meg nem akkor celozhatsz ameddig akarsz ugyis pattan vagy critical.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.23. 13:22:03 -
R3nton #328160 szerda ha jól tudom... -
Chaffee #328159 Jönnek jönnek de mikor érkeznek meg?