banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    De unom már rohadtul ezt is. Komolyan, miért kell állandóan beírni a rohadt chat-be, idiot idiot idiot idiot. Értem én. Mindenki ideges. Azt is értem sok a hülye rossz játékos. Igen mindenkit kiakaszt. De ettől függetlenül ha kell ha nem írják.

Most épp a következő volt a szitu. Ketten maradtunk 1%-os IS8, én M6prémmel, kétszeres túlerő ellen. A lényeg jött egy WZ120 kiszedi az IS8-ast, rálövök, lepattant és úgy állt be, hogy csak a tornyára lőttem rá, azt meg ezzel az ágyúval szerintem nem lehet belőni. Gondoltam megpróbálom lerohanni, és közelebbről vagy a testét, vagy a tornyon valami gyenge pontot tudok lőni. Nem sikerült, EDrre fucking retard idiot...jó. Lehet, hogy nem volt nyerő húzás, de volt egy fél másodpercem dönteni, és annyira nem volt hülyeség szerintem. Mit tehettem volna, ha olyan szögben áll, hogy sehonnan se tudok rálőni? Várjak? Hátba támadnak addig a haverjai. Meneküljek? Ezzel? Lehetetlen. Nem tudom. Fedezék nem volt a környéken amibe beállhattam volna...tehát vagy előre vagy hátra, vagy állok állok mint fasz a lagziba.

Na de a lényeg, miért is kell idiótázni? Egyből? Basszus. 3000-et sebeztem ezzel az őskövület prémum tankkal. Jórészt 9-esek ellen. Mégis mit várnak tőlem? Csodát? Ha meg nem vagyok rá képes : idiot idiot idiot?! Értem én hogy mindenki rohadtul frusztrált, de ennyire?!
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.23. 18:16:13