A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
NewHewkas #328166 Hehe, oks, amúgy nem,, úgy vagyok vele, hogy ha nem én csinálnám akkor nem tudnám annyira értékelni, hisz a LEGO építményére is sokkal büszkébb volt az ember, ha saját kezűleg csinálta meg. ;)
Egyébként valóban az, nem tudom mi segített, lehet a sok Bat-es videó vagy a tesztszerós játék vele, de jobban érzem már a mikéntjét a 13 75-nek is, csak néha bosszantó a derítőzés, meg valljuk be a bc-tel sokkal könnyebb 3000+ sebzéses köröket róni:)
Csak úgy érdekességképpen, OT3P mennyi lenne a minimális idő ami alatt kitudnád húzni úgy, hogy kb egy duplázó, meg egy jó csata és ki lesz húzva a nagy motor a 13 75-re és csak a 13 90-re kell gyűjtögetni(max ~500k xp lehet hátra)?
Amúgy tudom, hogy Ranzar is Batmanként ábrázolja a Batet, de sztem hátulról tényleg úgy néz ki mint egy batmobile.:)