418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Ha van kalapja, azért nem jó, ha nincs, azért...
  • Antimat
    Megint egy csomó bullshittel sikerül foglalkozniuk.
  • kisokka
    Laza esti szarvihar:

Az elsőt még "megértem", az csak szimplán röhejes, de a másodikba nem talált egy 30. T10-est? Ha ember válogatná össze a tankokat meccsenként, összehívnám az összes haveromat és addig ütnénk a szerencsétlent, amíg mozog. Kb. ilyen szinten van ez is.
  • yossarianHUN
    Még egy tonna ilyen van, de azokat majd később.
  • yossarianHUN
    - a "tankolásért" járó XP ötlete egyelőre elvetésre került, de további tesztelés után még visszatér
    - 9.4 – remélhetőleg további járműveknek lesz szétválasztva a váltója a motortól
    - az öngyilkossági büntetés ötlete a problematikus esetek miatt (véletlen baleseteket öngyilkosságként értékelt a rendszer) egyelőre nem kerül bevezetésre
    - a bug, amikor replayből való kilépéskor a korai kilépés miatti büntetésre figyelmeztető üzenet jelenik meg, javítva lesz
    - a külön letölthető HD textúra pakk azért nem kötelezően letöltendő tartalom, mert csak már-már feleslegesen kidolgozott textúrákat tartalmaz, amiken a részleteket amúgy is csak a garázsban, közelről lehet észrevenni. Így csak az tölti le, aki szükségét érzi.
    - a fejlesztők folyamatosan figyelemmel fogják kísérni a HD-textúrák népszerűségét
    - MINDENKINEK lesznek HD-textúrái, a külön letölthető pakkban csak a textúra minősége, és felbontása jobb egy árnyalatnyival

- HD mapok - van egy "integrációs map" (az új tartalmak, domborzatok, fák, vízmegjelenítés, HD-, és új textúrák tesztelésének céljából)- folyamatosak az FPS tesztek, hogy a fejlesztők gyengébb gépeken is megfigyelhessék a teljesítményt , nincs még becsült érkezési ideje a HD mapoknak, de aktívan dolgoznak rajtuk
    - jelenleg ez az Abbey map
    - a leendő HD modellekről - egyre gyorsabban, és egyre több HD modell fog érkezni a közeljövőben. Idáig bonyolult és időigényes volt az elkészítésük, de ez a folyamat mostantól folyamatosan gyorsulni fog
    - grafikai effektek - több fejlesztés is várható a jövőben (tárgyak elpusztítása, hasonlók)
    - a páncélzat dinamikus pusztulásának effektje tesztelve volt, de nagyon erőforrásigényes
    - a jövőben meg fognak jelenni a tankokról leszakadó alkatrészek/tárgyak
    - az éjszakai csatákról: tesztelve volt, és nem élvezetes. Jól néz ki, de nem felhasználóbarát. A fejlesztők nem akarnak csökkentett láthatóságú mapokat készíteni.
    - a dinamikus időjárás tesztelés alatt áll, jelenleg a legnagyobb gond vele az erőforrásigény. Nincs várható megjelenési időpont.
    - rengeteget dolgoznak a hangeffekteken, több jelenleg is épp felvétel alatt áll, a fejlesztők egyszerre sok tank hangján akarnak javítani. A robbanások, lövések hangjai is fejlesztés és felvétel alatt állnak, illetve a fejlesztők tesztelik őket (hangerő, stb.)
  • Paradoxon61
    A WOT változott meg és nem előnyére sajnos. Nem vagy patkány, megértelek. Ugyan ez amikor a T3-as FCM pak 40-t tier 5-be teszi. Csiga, nem fordul és a T5-ös tankokra csak meggymag köpködő. Van mit oneshottolniuk. Bármely 3 tier amit össze raknak az alsónak nem más mint a mozgó célpont szerep többségében.
  • Paradoxon61
    Nem a játékos állomány romlik, hanem a játék. Mint ahogy írtam is, egyszerűen már nincs miért taktikázni. Minek ha boldog boldogtalan bármilyen szögből úgyis belő? A játékos állomány nem lett rosszabb, az összetétel piros, zöld, kék stb, se nem több, se nem kevesebb.
    Mellesleg ne kívánd hogy csökkenjen a játékos állomány, ha érdekel mi van ha kevesebb, regel be az amcsi szerverekre. 4-5 perc sokszor mire egy csata elindul. Tegnap elindítottam egy T-3-as csatát... aztán kimentem inni, stb.... 4 perc múlva jöttem vissza és még nem voltam csatában. :)
  • técsé2
    Az a baj , hogy a WoT egyre szélesebb körű terjedésével egyre nagyobb a játékos állomány ergo egyre több az idióta is. Meg persze régen az egész foshalmaz is kiegyenlítettebb volt, nem volt olyan mint most pl hogy 7ből 7x tier7-be rakott egy tier5-ös stuggal. Persze az első hat bukta, a 7.-et már le sem játszottam. (tudom patkány vagyok).
  • DantesHUN
    Az a baj a játékosállománnyal kezdeni semmit se lehet. Csak romlani fog, és ha ennyire romlik, lassan tényleg nem marad benne túl sok élvezet.
  • yossarianHUN
    5-ben? Mindenhol. A T10 néz ki úgy most, mint egy éve a T6.

Szintén mai eset, sajnos ma se tudtam átlendülni az ötcsatás határon, egyszerűen nem bírja az idegem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Zseniális IS-3 top tankunk a csata elején beírja: We can win this with teamwork. Please use teamwork, and we will win!

Majd itt üldögélt békésen puffogtatva az egész meccs alatt.

Ha nem társalgott volna chaten, elintéztem volna egy legyintéssel, hogy ehh, bot. De nem, ez egy élő ember. Nuff said.
  • Paradoxon61
    Nincs, mind ilyen. Szánj rá egy kis időt és rohangálás, hp hajszolás helyett nézz végig amolyan külső nézőként pár menetet, Tier 5-Tier-10-ig.
    Én megtettem kíváncsiságból. A dolognak semmi köze nincs ahhoz, hogy ki mennyi csatát vívott, vagy kék, zöld, sárga, netán piros.
    2 dolog szokott történni többségében. ( csak ritka az amikor nem e kettő közül valamelyik. )
    1. Mint a kiszabadult birka csorda megindulnak előre ész nélkül, és 2 perc múlva azt veszed észre, hogy csak 3-4-en maradtatok. A többi szinte lövés nélkül szétlövette magát.
    2. 4-5 elindul a 2 szárny felé, a többi beáll egy magaslatra a bokorba. Természetesen az a párat a szárnyakon pillanatok alatt szétkapják, majd két oldalról a magaslaton lévőket is.

Általában e kettő közül teljesül valamelyik. Én mára abba is hagytam, miután 3-ból 2 tankkal nem tudtam teljesíteni a 2x szorzót. A eredmény 10-ből 9 vereség, 1 win. Ennyi elég is volt mára. :)
    Miért változott meg ennyire a játék? Sok oka van, a programozni, kiegyenlített játékot létrehozni képtelen béna orosz programozókon keresztül a gold ammo nem csak goldért való kaphatóságán át.
    De én főleg ezt az utolsót látom fő oknak.
    Ezzel a húzással a páncél mint olyan megszűnt és vele a játék minden olyan része aminél fontos volt a páncél. Golddal minden belőhető sokszor még extrém szögekből is, tehát nincs értelme a játékot a páncélra alapozni. Mennek, lőnek amíg tudnak és majd a random ami nagy úr a játékban eldönti melyik lesz a lepattanó, melyik megy 100 m-en 200 m-re mellé és ezáltal ki nyer. Most már java részben erről szól ez a játék. :)
  • DantesHUN
    Van olyan tier már ami nem ilyen?
  • lexlutor
    a tier1-2 meg ertheto. azts em tudja mi toretnik korulotte. anno ens em:)
    de ami mostanaban tier5ben megy, nah az a hajmereszto!
  • DantesHUN
    Csak orosz- német-amerikai van jelenleg. De aztán meguntam, hogy nem sikerül leduplázni és a rómaiakat választottam. A legidegesítőbb, 8-asal bekerülni 10-esek közé, annyira rosszul és bénán csinálják 10-es szinten, elképesztő. Mint ha tier 1-2 lenne. Persze, sok kitartással mindenki el jut 10-ig, de frusztráló.
  • lexlutor
    on-line techtree frissult. benne vannak az uj lightok.
  • Oddball29
    Inkább csak a hangjukat hallgatom.

• Maala
    Nem szereted a snu-snut? :D
  • Oddball29
    És nem szabad hagyni, hogy felül legyen.
  • Oddball29
    Hát, igencsak keresni kell a kedvező szögeket.
  • Maala
    Attól függ, hogy milyen magas (pl kézilabdázók)... és az AFK elég magas! :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 18:58:03
  • Oddball29
    Én is beletettem 93k exp-t, de az AFK Panthert lightnak nevezni kb. olyan mint egy 80 kilós barátnőt jó alakúnak.
  • Maala
    Hát akkor játssz kínaival, meg franciával, meg brittel, és japánnal.

Ja, és ugye tudod, hogy a tiéd!
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 18:50:19
  • Plata
    Kösz,megnéztem,hát egyenlőre kimarad.
  • DantesHUN
    Se némettel, se amerikai tankkal nem lehet ma nyerni. Oroszokat egyből sikerült leduplázni, másik kettőt nem. Olyan jó, amikor egy adott nemzetnél napokon keresztül szivat. És ilyenkor szokott az lenni, hogy azt sikerül leuplázni, amikor a lista legalján van az ember, és rögtön a legelején kilövik. Az összes többiben vért izzad, sebez lő, de fene fenét eszik akkor se lesz leduplázva.
  • Maala
    egyrészt kurva jó light, másrészt kell a legénység miatt, már 97%-os a 6. érzék...
  • NewHewkas
    Nyersanyag, amit stronghold csatákban tudsz szerezni.

Amúgy itt a hivatalos útmutató
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.24. 18:25:32
  • Plata
    De úgy látom hogy a stronghold ad pénz és xp bónuszt,basszus nem is olyan rossz dolog ez.Csak tudnám mi kell az építéséhez,csata vagy pénz?
  • NewHewkas
    Gondolom duplázza a KV-220 miatt.
  • foxbat88fx
    holnap peccs! faya! :)
    gyors megcsinálom az 1 nap prémes missziót és akkor holnap kapok +1 nap prémet :P
  • R3nton
    Hogy tudsz azzal a szarral játszani??? :D Én inkább kifreezem a 8as lightot, én nem szenvedek azzal...
  • NewHewkas
    15.900
  • mittomén1
    a kv-85 100mm ágyúja mennyi xp? teszt szerveren nem voltam viszont érdekelne hogy mire készüljek mert csak emiatt vettem meg a kv1s-t.valaki ha tudja legyen kedves irja már be köszönöm
  • Tono34
    Nem értem ezt miért nem lehetett már 1 hete bejelenteni? Bár ha nincs készen .....
  • darkwraith
    peccs
  • TOMSILENT
  • Maala
    Látom, te voltál az 50 120-ban. :) Majdnem meglett a Foch-otok, de az IS-8as megmentette a béna fejét.
  • NewHewkas
    Jaa, értem, új zóna nyitása még mindig taglétszámhoz van kötve?
  • Maala
    Úgy érti, hogy ha már megnyitottad mind a 4 zónát, mert annyi épületed van, akkor ott marad egy hely, amit ez be fog tölteni. 4-es szint fölé már csak új zónák nyitásával mehetsz amúgy is. Majd egyszer...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 17:22:31
  • NewHewkas
    Most ennek a cikknek konkrétan az első mondatával nem tudok mit kezdeni, ugyanis itt azt írja, hogy a 4. zónában foglal helyet, na mivel én kis klánban vagyok, így csak A zónánk van, de a tesztszerón képes voltam oda is építeni egyet. Szal akkor a D az első?
  • Oddball29
    Én is csak annyit tudok hogy minecraft meg "wörk-wörk".