banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    Nincs, mind ilyen. Szánj rá egy kis időt és rohangálás, hp hajszolás helyett nézz végig amolyan külső nézőként pár menetet, Tier 5-Tier-10-ig.
    Én megtettem kíváncsiságból. A dolognak semmi köze nincs ahhoz, hogy ki mennyi csatát vívott, vagy kék, zöld, sárga, netán piros.
    2 dolog szokott történni többségében. ( csak ritka az amikor nem e kettő közül valamelyik. )
    1. Mint a kiszabadult birka csorda megindulnak előre ész nélkül, és 2 perc múlva azt veszed észre, hogy csak 3-4-en maradtatok. A többi szinte lövés nélkül szétlövette magát.
    2. 4-5 elindul a 2 szárny felé, a többi beáll egy magaslatra a bokorba. Természetesen az a párat a szárnyakon pillanatok alatt szétkapják, majd két oldalról a magaslaton lévőket is.

Általában e kettő közül teljesül valamelyik. Én mára abba is hagytam, miután 3-ból 2 tankkal nem tudtam teljesíteni a 2x szorzót. A eredmény 10-ből 9 vereség, 1 win. Ennyi elég is volt mára. :)
    Miért változott meg ennyire a játék? Sok oka van, a programozni, kiegyenlített játékot létrehozni képtelen béna orosz programozókon keresztül a gold ammo nem csak goldért való kaphatóságán át.
    De én főleg ezt az utolsót látom fő oknak.
    Ezzel a húzással a páncél mint olyan megszűnt és vele a játék minden olyan része aminél fontos volt a páncél. Golddal minden belőhető sokszor még extrém szögekből is, tehát nincs értelme a játékot a páncélra alapozni. Mennek, lőnek amíg tudnak és majd a random ami nagy úr a játékban eldönti melyik lesz a lepattanó, melyik megy 100 m-en 200 m-re mellé és ezáltal ki nyer. Most már java részben erről szól ez a játék. :)