418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Sidescrapben nem volt jó,abban a T-150 a király 6-os szinten.Minden hülye tudta hogy a hasát kell lőnni.
  • yossarianHUN
    Az, hogy idióták játszanak egy tankkal, még nem csökkenti az OP-ságát:) A páncélja meg troll volt, könnyű eltalálni a "lépcsőt" a front közepén, ami autobounce. Forgatva még a lépcső nélkül is elég erős volt a saját szintjén. Plusz a széles lánctalpai miatt sidescrapeben is vadállat volt.
  • yossarianHUN
    "Egy olyan mod kéne, ami "égve tartja" a 6. érzék lámpát" - Ilyen létezik? Én csak olyanról tudok, ami 10 másodpercig égeti.
  • kisokka
    Szerintem meg pont a páncélzat miatt nem volt OP. Bármivel játszottam, csak örültem neki, ha az ellen tele van KV1-S-el. A 90%-uk vagy idióta, vagy kezdő volt, jó sok hp és fergetegesen szar páncélzat. Ez általában a sok sebzést és a killeket jelentette számomra. Múltkor néztem VBaddict-en, magasan azt lőttem ki a legtöbbször, pont ezek miatt a dolgok miatt. Ha néha befingott egy oneshotot, hát ez van, legyintettem egyet. Valahogy egyáltalán nem tudott bosszantani az a tank.
    A századozás miatt azért valahol megértem azt a részét, hogy növelik a töltés idejét. De a fos gd, és lassúság még ez mellé már sok. Nem is tudnék hirtelen olyan tankot mondani, ami ekkora hurkot kapott.

Amúgy szerintem ilyenek lesznek az OP lightok is, tele lesz majd idiótákkal, akiket lehet majd gyilkolászni.
  • Sir Charles
    Egy olyan mod kéne, ami "égve tartja" a 6. érzék lámpát, amíg látnak, meg egy működő Kellerman reworked by Vitiris - 0.9.3 célkereszt
  • yossarianHUN
    Ez szerintem egy kicsit ellentmondásos.
  • mausbattle
    Szomorú ez ! Még én is használtam, pedig útáltam és amiket nem szeretek azzal nem játszok, de ez OP volt számomra
  • Master91
    + sokszor randomot is
  • yossarianHUN
    Arról nem is beszélve, hogy a Hellcattel karöltve totálisan gallyra tette az összes T6 századot/strongholdot.
  • yossarianHUN
    Igen, említettem a depressiont. De bizony OP volt, egy 390-es sebzésű, 175-ös átütésű ágyú T6-ban, medes mozgékonysággal, és trollkodós páncélzattal az az OP definíciója.
  • Gyuszopapa
    Ja meg lassult is nem keveset(mivel páncél az nem sok van rajta így ez is nagy érvágás volt) plusz gyakorlatilag semmi ágyúsüllyedése sincs.Dombos részen nem kell használni sűrűn mert mire olyan pozícióba ér az ember hogy tüzeljen már nem kell tüzelni mert nincs tankja.Már pedig a pályák nagy része dombos.Lófaszt volt OP,elismerem jó tank volt de azért ne essünk már túlzásba.
  • yossarianHUN
    A 122-es ágyúja karakterisztikáján rontottak (célzásidő, pontosság, töltésidő), meg a depressionön. Azért nerfelték, mert OP volt.
  • mausbattle
    Srácok, tudna valaki egy kis összehasonlító elemzést mondani a KV-85 és KV-1S viszonylatáról ?

Sokan a KV-85-öt jobbnak tartják. Már nem rémlik numerikusan a régi tank adatai, de mintha a töltési idő most több lenne aztán közepes tankként a páncélja is gyengébb lenne, igaz viszont hogy gyorsabb. Jól tudom ?

Az átlagos sebzés ugyanannyi vagy kisebb ? Célbeérkezési idő, lövedék sebessége nem rémlik különbség köztük vagy csal az érzékem ?

Mi értelme is volt a KV-1St szétnerfelni ? Nem rémlik, mi is volt a motiváció ? Szerinted hogy sikerült nekik?
  • foxbat88fx
    ááááá ez annyira mocsokosul de mocskosul OP.....
    nem is tudom, hogy gondolhatták ezt komolyan :D
    5 sec alatt tölt... nagyon kicsi a célkereszt, jól szűkül, pontos, megy mint a vadbarom, tud hull-downozni, szinte bármit körbetáncol ha van hozzá hely...
    emellett a 13 90 meg a wz-132 elbújhat a francba.....
  • hartman76
    Szerintem várjál vele.
    Próbáltam, garázsban kifagyott a játék ha az M103-ast akartam kiválasztani, fórumon is panaszkodnak, hogy hiányoznak hangok illetve a meccs betöltésénél kifagy. Nem tudom hogy a motor vagy lövés hangokkal van baj de mióta letöröltem semmi probléma.
  • Tono34
    Adja az ég, hogy ne :) Jó bányászatot. :)
  • Nazarov77
    T37 nagyon adja:
    Replay

• foxbat88fx
    ha ezt a RU 251-et nem nerfeli a WG...... akkor elmegyek bányába dolgozni.....
  • madmanic
    kezdem azt érezni, hogy neked minden tank OP...
  • Nazarov77
    juhúú :)

Mission completed! Reward:
    Vehicles added: Type 62
    Slots added: 1
  • Mnemomic
    QB is azt mondja.
  • yossarianHUN
    No és melyik gunnal jobb a Bulldog? HighFlyer esküszik rá, hogy nem érdemes az autoloadereset rárakni, és gyanítom hogy igaza van.
  • yossarianHUN
    Már 15 giga az a vacak? A régi szép idők...
  • Toweliee
    Nem :D Másikat kellett feltennem.
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.09.25. 20:49:29
  • Toweliee
    Megoldódott.
  • Maala
    Mind a 15 gigáját? Inkább hívj meg egy sörre, elviszem neked flopin.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.25. 20:47:49
  • Maala
    Pecsételd le, hisz az ott a pecsét helye! :)

Válts reticle-t menüben?
  • yossarianHUN
    Esetleg fel tud dobni valaki egy feltöltőoldalra egy érintetlen, moddolatlan, 9.3-as res mappát?
  • Oddball29
    Ok, skirmishben az FC T49-e most atomozott ki egy 13-90-et ki félpályáról.
  • Toweliee
    Sziasztok, erre tudtok valami megoldást?

• Vixy28
    Az lehet, hogy OP volt, de nem kellett volna ENNYIRE lelassítani. Konkrétan tolatásnál azt hittem, hogy egy helyben állok.... Ez volt eddig a kedvenc fan tankom. Hát most keresnem kell másikat...
  • R3nton
    Na az volt a KV-1S tettestársa, szóval megérdemelte a sorsát. Cromwellre viszont kíváncsi vagyok. Igaz nem örülnék, ha nerfelnék, de én OPnak érzem picit. Gyakorlatilag egy t6 light medes MM-el.
  • técsé2
    Hát a mai első csata érdekes volt. Amx m4 45-el tier9-es csata Erlenberg, jacktor modpack telepítve. 1,5 perc után 10-2 az állás az ellennek. Gondoltam mivel a modpack elég zavaró meg a meccs úgyis elveszett irány a folyó, öngyík. Miután visszaléptem vettem észre, hogy megkaptam az első kiválóság jelet az AMX-re. 0 sebzéssel. Elég érdekes.
  • lexlutor
    wtf e100 hova ment volna, tier11be?
    a jo meg az op nem ugyanaz a fogalom.
    ez konkretan hiszti amit eloadsz.
  • Vixy28
    Most ez komoly??? Egy lassú szar lett a hellcatből? :O 30 km/h a max, amit normál elér??? Ez komoly???
  • Frequency
    Működő Father sound mod!
  • R3nton
    Mondjuk elég durva nerf az, hogy felrakják 1 tiert. Ezt a Lorraine is megszenvedte. Bár mondjuk a KV-1S simán eltürte volna ezt. Némi plusz HP-val simán felvette volna a kesztyűt a tier7-es tankokkal. Egy gyorsabb, gyengébben páncélozott IS kb. Sőt + HP-val akár egy tierlimites tier8as prém tank is lehetett volna sztem.
  • Paradoxon61
    Erről van szó. Nem butítani kell ami jó, hanem ha ott túl jó, akkor feljebb tolni 1-el.
    Most majd kiderül hogy más a jó, no meg ez is ott ahová került és kezdődik a tovább butításuk?
    A végén majd már lőni se kell, mert úgy is mellélő mind, ergo majd az ágyúcsöveket hajigáljuk egymáshoz.
  • Sherman0070
    Azok :D
  • R3nton
    hegyikecskék :D