banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Szerintem meg pont a páncélzat miatt nem volt OP. Bármivel játszottam, csak örültem neki, ha az ellen tele van KV1-S-el. A 90%-uk vagy idióta, vagy kezdő volt, jó sok hp és fergetegesen szar páncélzat. Ez általában a sok sebzést és a killeket jelentette számomra. Múltkor néztem VBaddict-en, magasan azt lőttem ki a legtöbbször, pont ezek miatt a dolgok miatt. Ha néha befingott egy oneshotot, hát ez van, legyintettem egyet. Valahogy egyáltalán nem tudott bosszantani az a tank.
    A századozás miatt azért valahol megértem azt a részét, hogy növelik a töltés idejét. De a fos gd, és lassúság még ez mellé már sok. Nem is tudnék hirtelen olyan tankot mondani, ami ekkora hurkot kapott.

Amúgy szerintem ilyenek lesznek az OP lightok is, tele lesz majd idiótákkal, akiket lehet majd gyilkolászni.