418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• icyshadow
    Ja, ne haragudj, hogy beleszóltam.:) Azt hittem, hogy komolyan kérdezi. :P :P
  • FosTalicskaa
    Az este az nekem is jó. IS3 is van.
  • DantesHUN
    Gyakorlóban nincs bekapcsolva...ez de hülye bazd meg.
  • yossarianHUN
    Bónusz-malusz rendszer... Oké, ha este hazajöttem, megnézzük. IS-3-ad van? Az pont megfelel erre a célra. Én viszek IS-2-t, aminek HEAT az arany lőszere, plusz kéne egy harmadik ember, hasonló átütésű AP-s, vagy APCR-es tankkal, például kilences meddel vagy heavyvel.
  • R3nton
    Milyen vallásos fanatizmus. Amikor még nem volt divatja ennek, hogy az emberek tudják, hogy a HEAT nem jó spaced ellen, akkor bementem CW-re és 50 méterről 4x egymás után elnyelőt lőttem az IS-7 oldalába T110e5 HEAT-el. Utána váltottam AP-ra és átvitte. T69 gold ammovájal szintén elég sok ilyet tapasztaltam pl ESL-en is.

Érdekes módon a te tapasztalataid mindig homlokegyenest mások, mint a legtöbb embernek. (pl Foch frontja, amit belő bármilyen tank lazán, és tier6os lightok spammelik szét szemből)
  • FosTalicskaa
    Ezt élesben kellene. Gyakorlóban sajnos nincs bekapcsolva a bónusz-malusz rendszert számító win-rate balancer. De akár gyakorlóban is megnézném ezt. Mert most tényleg a tudásvágy hajt, nem pedig az amit a hozzászólásaim mögé gondoltok.
  • yossarianHUN
    Rendben, ki akarod próbálni gyakorlóban?
  • FosTalicskaa
    Én nem akarok meggyőzni senkit. Most is csak kérdéseket tettem fel, amire milyen meglepő semmi konkrét válasz nem jött, csak a szokásos besértődés, amikor érzi a paraszt hogy elérkezett a tudása határaihoz, és elkezd vagdalkozni.

Engem csupán az érdekel honnan ez a vallásos fanatizmus, ez a meggyőződés, hogy ismernek mindent. Mi az az agymutatvány amivel meg tudják magukat győzni ezek az emberek, hogy ismerik a játékot kívül-belül miközben nem láttak se forráskódot, se beállításokat semmit! Ezen szoktam jókat derülni magamban...
  • yossarianHUN
    Ne beszélj hülyeségeket, ez csak hazug WG propaganda. Azt akarják, hogy ezt hidd.
  • yossarianHUN
    Nos rendben. Akkor emberek! Ki szerint nyeli jobban a lánc/spaced armor a HEAT-et, mint az AP/APCR-t?
  • icyshadow
    New rules of how HEAT shells work:

- HEAT shells will start to ricochet if the impact angle equals or is greater than 80 degrees. (please note that every shell can have slightly different settings). The armor penetration after ricochet will remain the same.
    - After successful penetration, a HEAT shell cannot ricochet inside the tank (as the shell is transformed into a continuous stream.)
    - After successful penetration, the HEAT shell will lose 5% of armor penetration value for each 10cm of travelling distance (50% for 1 meter travelled between the spaced armor surface and armor)
    - After successful penetration, the force with which the HEAT shell continues to travel through the armor will lose penetration value equal to the amount of armor hit and will take into account the angle of impact between the armor and penetration spot.
    - Suspension now also counts as spaced armor

Fentiek a 8.6 patch óta vannak így. Forrás: wiki

Lényeg: A lánc ugyanúgy viselkedik a gyakorlatban, mint a spaced armor. Értelemszerűen, amikor a HEAT átüti a spaced armort, akkor elveszti az annak a páncélvastagságnak megfelelő átütési értéket.(Ahogy az AP is.) DE. Ezenfelül, amíg el nem éri a valós páncélfelületet, további 5%-ot veszít az átütéséből annyiszor, ahányszor 10cm-t megtesz.

Tesztnek meg bármikor le lehet tölteni az ingyenes Tank Inspectort. Rácélzol benne szépen a láncon keresztül a tankra AP-val, aztán átállítod HEAT-re a lőszertípust, és csodálkozol, hogy jé, ennek mennyivel nagyobb az effektív páncélzata így. (Például beforgatott IS-7 esetén különösen látványos.)
  • JeffDunham
    A nap kérdése:
  • R3nton
    Te annyi hülyeséget beszélsz, hogy senki se veszi már kb komolyan. Próbáld ki! MEnj be T110e5el és lövöldözz golddal IS-7 lánctalpára. Majd meglátod. Sőt ittvannak az OP lightok is, miért nem próbálod ki azokat is. Az 5ösök meg a 6osokhoz alig kell XP. Sőt az USA 7es még talán tényleg OP is. Itt a lehetőség, nem rinyálni kell, hanem ki kell próbálni.
  • AlucardHuN
    Be kell menni gyakorlóba és tesztelni, vita lezárva!
  • FosTalicskaa
    Ez megint egy ritka nagy baromság. Még szerintetek is a játékosok elsöprő többsége nem ismeri a játék "működését", szóval akkor honnan ez a 99%? Ja hogy próbálod itt felnagyítani a véleményed, mintha a többséged képviselnéd? A valóság az, hogy van a többség akik csak gurulnak párat a tankjaikkal, azt sem tudják mikor kit kellene átütniük és fordítva, ők elvannak a saját szintjükön és van 2 nagyjából egyenlő tábor a konteósok és azok akik azt hiszik tudják a elavult wikipédia még mindig megbízható forrás. Szóval azt hiszed a te véleményed az általános. Hát tévedsz..
  • yossarianHUN
    Na, ismét láthatjuk a konteósok egyik legjellemzőbb logikai bakiját. Ez mindig elsül, de szerintem talán mausbattle-től láttam először. Jön egyszeri konteós, és közli, hogy a rendszer, amit a 99% ismer, az egy nagy hazugság, és ez meg ez igazából nem is így van, hanem úgy. Majd, és itt jön a poén rész, elvárja, hogy a többiek mutassanak bizonyítékot neki, nem pedig ő nekik. Ha már konteózol, legalább támaszd alá valamivel, mert ez így röhej. Így tapasztaltad? Jé, a 99% másképp tapasztalta. Jelenleg az egyetlen érv amit felhoztál, a saját szavad, ami igencsak kisebbségben van...

De tudom, most jön a "jól van ti birkák, akkor egyétek a hazug propagandát" durcázós kilépő, mert bizonyítékot azt persze nem tudsz mutatni.
  • FosTalicskaa
    1. A játékban nincs ping pong labda.
    2. de ha lenne, egészen biztos vagyok benne, hogy a bravúros átütés számítás (el se hiszem hogy leírtam erre a játékra a számítás szót - ámítás találóbb lenne) lehetővé tenné hogy azzal is át lehetne ütni tankokat...

3. és ha nincsenek érvek és adatok, akkor jön az hogy már megint a szokásos formámat hozom. Miért is? Mert a tapasztalataimból vonom le a következtetéseim, nem pedig abból amit a hivatalos wg propaganda harsog? Ha nektek a wg azt mondaná, hogy a játékban az összes tank rózsaszín csak a hibás montirotok miatt látszódik szürkének meg zöldnek ti azt is elhinnétek és rohannátok a boltba másik monitorért...

Dantes: Ja és ha ugyanez történik ap-val láncon, akkor meg legyint az ember és tudomásul veszi, hogy ez meg nem heat volt... vicces
  • WR104
    Te Fosi! Ne tettesd magad hulyebbnek mint amilyen vagy! Idezz mar abbol a kommentbol amire valaszoltal(vagy barmelyik kommentembol), hogy hol rinyalok a gold miatt.
    Vagy csak megint osztani akarod az eszt? Keress magadnak olyat aki nagyobb noob nalad ne engem basztass!
  • AlucardHuN
    Hát én mint aranyszabályt tudom hogy HEAT-el kerülni kel a láncot, meg a rétegeltet is.
  • DantesHUN
    Pedig ez régi dolog. Mégis jó párszor láttam halottam a méltatlankodást, gold-al lőttem, nem ment át, csalnak. Pedig csak meg kéne nézni APCR vagy HEAT volt.
  • yossarianHUN
    Ebből a te logikád szerint az következik, hogy a pingponglabda ugyanakkora eséllyel viszi ki.
  • yossarianHUN
    Na, hozod a szokásos formádat. Mekkora esélye van ha pofán dobnak egy kaviccsal, hogy kiviszi a szemed? És ha pingponglabdával? Pontos esélye? Látod, fogalmad sincs.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.30. 10:35:11
  • FosTalicskaa
    Látod, fogalmad sincs...

AlucardHuN: multkor e4 lövedékét pattintotta meg a felso, ágyú melletti lemez 2x is. Természetesen 15:2-re buktuk a csatát. De nyilván a sok noob miatt volt, nem pedig amiatt hogy mindenki amnéziás lett, elfelejtett lőni és meccs előt még a páncélt is kicserélték diszkógömbökre...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.30. 10:33:52
  • AlucardHuN
    Érdekes mert én úgy láttam hogy a felső részt találta el. Ha úgy láttam volna ahogy mondod akkor tudom mi a forgatókönyv de ez így elég rejtély....
  • yossarianHUN
    Elég nagy ahhoz, hogy ne legyen érdemes HEAT-tel láncra, rétegelt páncélra lőni. Pontos számokat akarsz? Reklamálj SerB-nél.
  • FosTalicskaa
    és mekkora ez az esély?
  • yossarianHUN
    Ki beszélt 100%-os védelemről? Még mindig nem értem min hisztizel. Ami tény, hogy sokkal nagyobb eséllyel sebez nullát a HEAT ha láncot, vagy spaced armort ér, mint egy sima AP/APCR. Mit nem lehet ezen érteni?
  • FosTalicskaa
    Na erről mutass videót, hogy egy lánc vagy spaced armor 100%-os védelmet nyújt a HEAT ellen... sőt ezt még meg is nézném egy live teszt keretében. Ja ha meg nem 100%-os a védelem? akkor meg a szokásos szopatás mint ami a többi lövedék típusnál is előfordul.
  • Plata
    Találkoztam,az este szinte mindegyik csatában volt.Ráadásul az egyik magyar volt és ugatott hogy szarok vagyunk.Közben goldal lövöldözött,de végül sikerült megnyerni.Felugrottam ház tetőre utánam jött az egyik és sikerült lelökni.Egész jó móka ez a rally,kár hogy nem az számít ki ér be elsőnek.
  • yossarianHUN
    Valszleg a lánc alsó részét érte a lövés, ahol már nincs mögötte test. Amit te az oldalának látsz, annak csak egy része az oldala, az alja csak futómű.
  • yossarianHUN
    A lántalpas elnyelődés és rejtélyes lepattanók ugyanúgy előfordulnak minden lövedéktípusnál. - Amiről szó van, az a HEAT, és azt igenis benyeli mind a lánc, mind a spaced armor. Szemben az AP/APCR-rel.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.30. 10:08:55
  • AlucardHuN
    Tegnap egy RHM nyelte el oldalról a BL 9 Ap-t szóval nincs miről beszélni:D
  • Plata
    Én meg kaptam egy harcostárs kitüntetést,50 olyan csata után jár amiben nem okozol sérülést csapattársnak.
  • FosTalicskaa
    Mi ez a gold ammo egy megbízhatatlan lövedék mánia? A lántalpas elnyelődés és rejtélyes lepattanók ugyanúgy előfordulnak minden lövedéktípusnál. Ennyi rinyát egy alapjáraton sokkal erősebb lövedéktípus miatt. Komolan mondom mindjárt megsajnállak. Ez a chaffe is fun lehetne, de ide is kellett a gold... basszák meg. Mostmár tényleg kell valami bot kliens aztán az csapassa helyettem, magas szintű tankok is lesznek és az én idegrendszerem sem megy tönkre a húzás alatt...
  • Tono34
    Tegnapi nagy versenyzésben sikerült bekékülnöm .... AutoAim megtette hatását, 2-3 sebzés és már kék is voltam .... azt hittem, hogy ennél azért több kell, hogy "kék" legyek.
  • PetiPetiHUN
    Irányított ütközés!
  • Mardel
    Ok, köszi.
  • Kronos79
    Ugyan megoldódott a problémád, de talán még hasznos lesz. Az integrity kapcsoló már nem működik. Helyette egy ilyen van: -integrity_default_client

Ezzel működik. Sajnos a hibás gnomefather hangok nem rakta vissza, de azt megoldottam másképp.
  • Rivanka
    Én újabban minden tankra azt szoktam, hogy 1. lámpás, a többinek ami kell adott tipusra (lightra camo). 2. bia. 3. ami megint kell adott tipusra. És nem szoktam cserélgetni, tekintve nem veszek aranyat, amugy meg azért elég sokat buksz xp-ben. Lightra, td-re és hasonlókra a lámpás kötelező, drámaian más vele játszani, mint nélküle.
    Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.30. 09:34:26
  • Bingisz
    OMG miért kellett lefordítani a film címét? Tudom, hogy nem ti voltatok, nem is nektek írom, csak ez egyszerűen katasztrófa....