A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #329063 Na, ismét láthatjuk a konteósok egyik legjellemzőbb logikai bakiját. Ez mindig elsül, de szerintem talán mausbattle-től láttam először. Jön egyszeri konteós, és közli, hogy a rendszer, amit a 99% ismer, az egy nagy hazugság, és ez meg ez igazából nem is így van, hanem úgy. Majd, és itt jön a poén rész, elvárja, hogy a többiek mutassanak bizonyítékot neki, nem pedig ő nekik. Ha már konteózol, legalább támaszd alá valamivel, mert ez így röhej. Így tapasztaltad? Jé, a 99% másképp tapasztalta. Jelenleg az egyetlen érv amit felhoztál, a saját szavad, ami igencsak kisebbségben van...
De tudom, most jön a "jól van ti birkák, akkor egyétek a hazug propagandát" durcázós kilépő, mert bizonyítékot azt persze nem tudsz mutatni.