418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    hát ha lassú lesz, akkor kuka, de én a prém panther esetében is valami hasonló tonna arányra emlékszem. Bár a talajellenállás nagyban hozzájárul a mozgékonysághoz, pl T-62a.

Na ki a profi? Ezen adatok alapján ki tud pálcát törni a T95e2 feje felett?
  • Roger6
    De 20 felett tuti már.
  • Savaran
    vagy 17000-ret nem?
  • András77
    Ha sebzel ötezret, akkor nyertek :)
  • Savaran
    T44-el négyezret sebeztem és kikaptunk....
  • Count Adyn
    Első csata lol
  • yossarianHUN
    Pershing szintű nem lesz, elég fosnak tűnik, 14,6 HP/tonna. A talajellenálláson fog múlni a dolog, azt így ránézésre meg nem mondom, hogy jó vagy sem. Forgása szintén elég gyenge.
  • yossarianHUN
    Oké, ha ingame vagyok írj rám, valszleg afk leszek, de időnként ránézek.
  • PetiPetiHUN
    Előző körben megkaptam a 4. harcostárs kitüntetést a következő körben egy Wolverin kilövése miatt kaptam is 1 óra pihit.
    Akadályozott a kis köcsög de lehet hogy csak lagg-ja volt.
  • R3nton
    Ez nem tűnik rossznak, egész erős páncél. Mozgékonyság milyen? Most így melóhelyen nem akarok utánanézni. Mondjuk egy M26 szintje megvan? Bár ez a 7500 gold nekem gyanúsan kevés. A használhatatlan T-34-3ért kérnek jóval többet. Pedig jó lenne egy fasza tier8 prém med. Bár én a pantherben is bízok még.

Másik, Karácsonykor szokott lenni tier8 prém tank akció nem? Ha addig nem lesz valami info tier7 med tankokról, lehet beruházok egy akciós FCM-50t-re.

Amúgy ez az 5sec stun HE-től baromi nagy baromság. Milyen kalibertől lenne ez? 2 seces töltésidejű light stunnolja konstans mondjuk a maust? Elég irreális. Max ha ennek is lenne ilyen random esélye és max 5% lenne. Akkor még talán ok. De sztem totál baromság az egész.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.10.03. 20:35:55
  • Malarki
    5 perce sírva röhögök ezen a gifen.

lexlutor: nyugi, én is. Mondjuk, az se szebb :D
  • R3nton
    Este majd leszek 10 felé
  • lexlutor
    en elcserelnem ra az SP-et :)
  • yossarianHUN

A hétvégét ünnepélyesen megnyitom.

• lexlutor
    mondjuk a scorpionbol kellene rewardtankot csinalni, es akkor ez meg hozna az abbol kieso bevetelt :)
  • yossarianHUN
    Azaz, ritka ocsmány egy gnóm.
  • Malarki
    De csúúúnyaaaa
  • yossarianHUN
    A prémium Panther egy-két hónapon belül játékba kerül, ez azért még jóval odébb van. A Scorpion meg... Ha azokkal az adatokkal kerül játékba, amit a múltkor közzétettek, akkor még tierlimittel sem lesz egy blockbuster.
  • lexlutor
    Nem hiszem h a scorpionnak csinalnank konkurenciat.
    meg jon a premium panther is, szinten tier8 med.
  • yossarianHUN
    Some are speculating that it’s a reward tank, but nothing is confirmed at this point.

Ebbe simán belefér még hogy megvehető lesz.
  • lexlutor
    mivelé mara gyakorlatilag minden tier8as tierlimites, evvel a pennel tuti max 9est lathat majd.
    amugy azt irjak valami reward tank lesz majd, szoval vasarlas elegge ketseges.
    mondjuk annyira nem ertem miert kell majd megegy us tier8 prem. angol, francia, japan-bol inkabb kellene, bar azokat tuti sokkal kevesebben jatszak.
  • yossarianHUN

Tier: 8 Premium
    Hitpoints: 1500
    Weight: 38,363 tons
    Engine power: 560 hp
    Power-to-weight: 14,6 hp/t
    Maximum speed: 56,3/21 km/h
    Terrain resistance: 0,863/1,055/1,822
    Hull traverse: 36 deg/s
    Viewrange: 390
    Radiorange: ?

Armor – hull: 95,3/71,1/25,4
    Armor – turret: 177,8/101,6/50,8

Gun: 90mm M41
    Penetration: 173/242/45
    Damage: 240/240/320
    DPM: 2085,7
    Reload time: 6,904s
    ROF: 8,69
    Accuracy: 0,345
    Aimtime: 2,01s
    Depression: -9/+19
    Ammo carried: 64
    Turret traverse rate: ?

Ez még egész jó lehet, ha kap tier limitet. Meg ha egyáltalán megvehető lesz.
  • Tono34
    Ettől nagyon nem hatódom meg, pláne, hogy az orosz szerver ...
  • Tono34
    Csak zavar... örömmel cserélném le magyar 2.VH-s felségjelzésre :) Orosz tankon nagyon jól állna :D
  • madmanic
    5700 damage 3 kill és VERESÉG ...
  • Savaran
    A kisantant országai közül érdemben csak a csehek gyártottak harckocsit, a románok csak próbálkoztak különböző elavult tankok alvázára orosz tankelhárítókat tettek TACAM (román marder) meg Marseal (román hetzer) de jó ha tizen darabot gyártottak, Magyarországon kb 1000 páncélos épült, és a közhiedelemmel ellentétben a maga korában egyik sem volt elavult a gond ott volt hogy a hadrendbe állítás kb 2 évet csúszott mindíg mire frontra került elavult lett, kivéve a zrínyit, a Barbarossában lévő toldik ugyanolyan veszélyesek voltak a T26-ra, mint az a toldira...nyilván utána már semmit sem ért mire jöttek a t34 esek
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.03. 18:13:06
  • yossarianHUN
    Igen abban HESH volt, ebben már HE. Ha mindkettőre bevezetik, tökön szurkálom magam.
  • popey8
    Mindig is tudtam, h retardáltak dolgoznak a WG-nél.
  • lexlutor
    az eggyel korabbi hirben meg hesh volt. most melyik? :) hesh, he, mindketto? :)
    imadom a kovetkezetesseguket..

remelhetoleg egyikbol sem lesz semmi..
  • yossarianHUN
    - it’s possible that the idea to stun the crew for 3-5 seconds when the vehicle is hit by a HE shell will be implemented when the HE shells are rebalanced

És igen, a vég kezdete.
  • Angelus1991ster
    Tono miért zavar? Helye van a játékban. Horogkeresztes zászló csak a korhatár és politikai okok miatt nincs bennt. Bár a német ágra jó a mostani zászló , mivel különféle időszakok harckocsijai vannak bennt, míg az oroszoknál nincs bennt egy darab nem-kommunista tank ( ha vann bennt , akkor tévedtem ). De a harckocsi és a felségjelzés is "áldozata" egy szarravaló, ostoba rendszernek.
    Tényleg mekkora lenne egy olyan mód, ahol a szovjet legénységben az egyik tank NKVD tiszt lenne. Ha egy tank visszavonulna, akkor a tiszt kinyirná a többi legénységi tagot, dezertálás miatt?:D

előzőhöz helyesbítés: elégséges helyett elegendő.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.03. 17:39:48
  • Angelus1991ster
    Egyetértek. Miért nincs normális felségjelzések a harckocsikon? Fölösleges klán létrehozás is egy mód. Ugyanúgy kell a különféle háborús évek magyar jelzései, ahogyan a Román Királyságé, Szlovák bábállamé, Bulgáriáé, Jugoszláv Királyságé és az Olasz Királyságé is. War Thunder ezt elsőre behozta. WG-t nem értem ez ügyben. Ehelyett szamóca, kertitörp és más hülyeségek bennt vannak.

Magyar harckocsigyártás. Kedves FosTalicska. Sajnos sokatok a a nagy impériumok harckocsigyártásához viszonyítjátok a magyar harckocsigyártást.
    Kisantanthoz kellene, és azt a majdnem ezer harckocsit nem nevezném rossz számadatnak. Egy akkori, 10 majd 14 milliós Magyar Királyság méretéhez, erejéhez nézve elégséges az a szám. Bár nem volt nagyon korszerű az állomány a nagyokhoz képest, de a román hadsereg páncélos erejével, vagy a szlovák páncélos erővel fel vette volna a harcot.
  • yossarianHUN
    Nagyon hétvége van már, az ember szinte a bőrén érzi a sugárzó hülyeséget, ahányszor elkezdődik egy csata, és megindul a csapat.
  • JeffDunham
    Tier 10. No comment.

• lexlutor
    business as usuall...
  • yossarianHUN
    Ilyet már hallottunk korábban is, fél évig nyomták nagyban, hogy milyen elképzeléseik vannak a goldammó nerfeléséről, aztán egyik napról a másikra közölték hogy meggondolták magukat, lóf*szt a seggünkbe.
  • lexlutor
    - gold ammunition will not be removed, developers are however considering lowering the gold shell alpha - haleluja, verge eljutottak idaig is..
  • xotyi
    Azt látod el is felejtettem:D
  • Userx2
    Bothullás
    "Az FTR blog információi szerint úgy tűnik, hogy a WG új bot-ok ellen kifejlesztett rendszere igen jól működik. Csak a tegnapi napon (2014.09.29) több mint 3.500 bot játékost tiltottak ki a RU szerverről. Ezek a játékosok végleges BAN-t kaptak, mivel nem reagáltak az előzetes átmeneti ban-ra sem. Jó látni, hogy a WG végre valamit komolyan vesz. Ectar szerint az EU szerveren ugyanez a rendszer működik, de az itteni rendszerrel kapcsolatban még nem kaptunk adatokat."
    Forrás wotinfo
  • yossarianHUN
    Meg az összes arty. Yay.