A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #329510 Ez nem tűnik rossznak, egész erős páncél. Mozgékonyság milyen? Most így melóhelyen nem akarok utánanézni. Mondjuk egy M26 szintje megvan? Bár ez a 7500 gold nekem gyanúsan kevés. A használhatatlan T-34-3ért kérnek jóval többet. Pedig jó lenne egy fasza tier8 prém med. Bár én a pantherben is bízok még.
Másik, Karácsonykor szokott lenni tier8 prém tank akció nem? Ha addig nem lesz valami info tier7 med tankokról, lehet beruházok egy akciós FCM-50t-re.
Amúgy ez az 5sec stun HE-től baromi nagy baromság. Milyen kalibertől lenne ez? 2 seces töltésidejű light stunnolja konstans mondjuk a maust? Elég irreális. Max ha ennek is lenne ilyen random esélye és max 5% lenne. Akkor még talán ok. De sztem totál baromság az egész.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.10.03. 20:35:55