418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Igen és mindig megbánom a baromállatok miatt, akik még ennyi idő után sincsenek tisztában az alapokkal ennél az egyszerű játéknál. Pl legutóbbi futam során a baromállat leállt a második hídnál és onnan próbálta lövöldözni a foglalókört. Nem volt lemaradva, nem azért csinálta, hanem tudatosan.
  • Toweliee
    Néha még előveszem ... ha ... lazulni akarok vö. nincs szórakoztatási értéke
  • Userx2
    96 győzelmem van és még mindig szívesen versenyzek.
  • András77
    Tényleg unalmas, az 50-es küldetést még valahogy kiszenvedi az ember aztán annyi. Néha még előveszem, ha pár percet lazulni akarok, de már nincs szórakoztatási értéke. Tényleg az van, amit leírsz, hogy valamelyik csapatban van 1-2 barom és kész, a másik csapat megnyeri. Ritka a fordulatos és izgalmas menet.
  • foxbat88fx
    minek kellett egyáltalán bázis ide?!?!?!
    lenne egy célvonal amin áthalad a tank és az nyer aki elsőnek átment, ennyi

sajna a sok barom nagyon elcseszi ezt a módot :(
    eddig 0 win 2 draw 8 lose
  • suba53
    Én már túl vagyok rajta, hála az égnek. Az idegességtől nem láttam a végére. Egy ideig látni sem akartam.
    Aztán nézem, hogy az első skill még csak 97%-os, gondoltam futok vele még párat, hogy meglegyen a 100%.

Leszedtem minden extrát, szuperbenzint, felfüggesztést, amit ráraktam abban bízva, hogy gyorsabb lesz. Egy frászt,
    csupaszon ugyan úgy megy, mint extrákkal, és nem visz el a benzin körönként 5000 kreditet.

Ami viszont jó, az a gold. 30-at raktam bele, de jó ha ellövök párat, még így is nyereséges. És így, hogy nincs teljesítési kényszer már élvezem. Végig rohanok lövés nélkül. Ha előbb érek be mint az ellenfél, akkor bebújok a bal oldalon az oszlop lábához, és a befutó ellenfelet elkezdem lőni golddal. Ha előttem fut egy ellenfél, akkor a célegyenesben már lövöm hátulról golddal, és a célkörön belül tovább, hogy resetelődjön. Ha normálisak a többiek, akkor általában nyerő, ha nem akkor úgyis minden mindegy.

Most már úgy gondolom, hogy az event végéig minden nap tolok egy adagot, hogy a legények minél skillesebbek legyenek.
    Már csak pár ezer XP az M5 Stuart-al, és meglesz az igazi Chaffe is. Jól jön majd a fullos legénység bele, meg majd a következő lightokba.

• Sunsetjoy
    Mert egyeseknek még az autoaim is magas a bázisfoglalás lelövéséhez:D
  • Gyuszopapa
    Nem egyszer volt olyan hogy 3 ellen küzdöttem a végén és még így is lehoztam a versenyt.Az egyik társam kipurcant a másik a pálya 80%-nál töketlenkedett.
  • foxbat88fx
    ezek után lehet nem is megyek el 50 win-ig :D
    lehetett volna ez 1v1 is.... akkor szinte az összes csata win lenne nekem, mert mindig akkora előnnyel érek be a célba mint állat...
    csak aztán jön a 3 enemy, a 2 társam meg valahol félpályánál tart -.-"
  • Gyuszopapa
    Vért izzadtam a végén.Nem is mentem többet mert az ideg már szét.aszott.Egy ilyen dedós feladatot képtelenek egyesek végrehajtani ez mindent elmond a játékosállományról.Meg az is elmond mindent hogy nem egyszer csatákon keresztül csak full arannyal lőttek rám.
  • foxbat88fx
    én meg velük nem megyek semmire.... szóval ugyanaz, így meg tudok netezni, kajálni....
    most kellene egy bot.... úgy is kell kimennem kicsit ház körül rendet tenni, addig legalább gyűlnének az AFK win-ek :D
  • Sunsetjoy
    AFK-val veled se sokra mennek... xD
    Nekem már csak 5 kell.
  • foxbat88fx
    már végig AFK-zok....
    szánalmas amit ezek a lúzer gecik művelnek :D:D:D
    mindenáron ki akarják lőni egymást... miközben nem kell, csak gyorsabban kell beérni a cap-ba mint az enemy, de ez nem jut el az eszükig :)

most lenyomok egy 10 afk-t... kiváncsi leszek lesz-e győzelem.... de kétlem, szerintem 10/10 bukó lesz :P
    ezek a marhák esélytelenek nélkülem bármire is
  • lexlutor
    majd az utolso 10nel hogy fogod unni! az majd faj is! :)
  • foxbat88fx
    uhhh ez a chaffee sport mekkora unalmas lett már a végére :(
    vagyis még csak a felénél tartok :S de már rohadtul unom, hogy az enemy mindig megy előre, az enyémek meg össze vissza bénáznak
  • Savaran
    gyanítom a pirosak zöme azok akik sokcsatás pirosak, azok 10-12 évesek szerintem
  • Savaran
    Szép! Gratulálok :) Folyamatosan próbálkozok azóta is!
  • Gyuszopapa
    Azt nem értem hogy ezek a fogyatékosok amilyen szintet előadnak a játékban,hogy bírják bekapcsolni a pc-t,feltelepíteni a játékot és elindítani.Mert a játékban elért teljesítményük alapján talán még a seggüket sem tudják egyedül kitörölni hanem a mamának kell.
  • FosTalicskaa
    Ezek az unicások (de a többi effi klán is) viccesek. Fort Knox elbújhat az ő aranykészleteik mellett... egész nap csak farmolni a wn-t. Jó elfoglaltság lehet...
  • PsyhoApu
    Nem voltál olyan messze a tank ásztól. Nekem a hétvégén 4000 dmg-re beadta az ászt. Minimális spot dmg volt. Alig 430.
    T-44 tank ász
  • suba53
    Szerintem pont ezért dolgozzák át Malinovkát, és tesznek be arra az oldalra plusz fedezéket, hogy az ilyen esetekben ne legyen totálisan kiszolgáltatva, aki azt az oldalt védeni akarja a berohanó medektől.

Párszor már belefutottam hasonlóba, és tényleg nehéz azt az oldalt védeni, ha ügyes az ellenfél.

A csapattársak meg olyanok amilyenek, mérgelődni miattuk felesleges.
  • Mnemomic
    Én tegnap egy e75 szakasszal vesztem össze. Lakeville-n voltunk ők voltak a top járművek a csapatban. Hova mennek az idióták? A mocsárba az átjáróba nem a városba. Egyenként sebeztek 1000-et kb. Én is3-al a városba mentem ott majdnem le is hoztuk a meccset nyolcas tankokkal 9-esek ellen de csak majdnem...és rohadtul nem értették, hogy mi a bajom azzal, hogy ők oda mentek. Sőt még néhány csapattárs sem persze egyik sem jobb játékos volt. Ezeknek volt 47%-os wr jük.
  • Faboo
    Ez azért így nem helytálló. Volt időszak, amikor csak a hetzer és az artyk voltak a B2 ellenfelei. Minden mást szarrá lőttél vele úgy, hogy maximum csak egyet lőtt beléd. Akkor a B2 volt a király. Szakaszban simán csatadöntő volt. Az angol ág után romlott sokat, mert azok szinte bárhol átlövik.
  • viper07
    Segítséget kérnék ! Ma reggel óta ugyan beenged a játékba, kb. 3-4 másodperc után a tank irányíthatatlan, majd 10-15 sec után hibaüzenet, miszerint a kapcsolat megszakadt. Simán visszalépek, de dettó ugyanez, modok nélkül is. A Roamingból már töröltem, így is szar.
  • Savaran
    Mélységesen átérzem mondanivalódat, nem véletlen hogy 1 hónap aktív játék után nálam 2 hónap pihenés következik olyan játékokkal amikben nincsenek idióta csapattársak és nem kúrják szét az idegrendszerem :)
  • madmanic
    csak nem kiakadtál..?
  • Gyuszopapa
    Tipikus statpadder account.
  • lexlutor
    ROFL..a tudtlanak meg a maganurhajozas fazisnal tartanak...tehat szep dolog a csucstechnikaban eppen elen lenni, mikozben a tobbiek mar egy egeszen mas ligaban kezdenek el jatszani. annak tukreben meg h helikopterhordozot, dronokat,vagy eppen olajkiterelmeleshez berendezeseket kellene venniuk a tudatlan kulfoldrol - eleg megnezni a szankcios listakat, pont a hajukra is kenhetik az egeszet..

• Kotomicuki
    Sikerült egy többfunkciós pályát valóban egysíkúvá és undorítóvá tennie a wg-k - play only 1-2's line - , semmi több...
    Ha meg kiszórnák azokat a retardáltakat, akiket valóban ki kéne szórniuk, akkor az 50k-t nem érné el a játékosok száma és "éhen halnának" SerB-ék!
  • Userx2
    A wot lényege sokaknak:
    xxLockon_StratoSxx

Tehát összegezve: stat meg stat és még a stat is fontos.

• yossarianHUN
    Jó, de ez olyan szitu, amikor a csapat hülye fele (a nagyobbik) rossz fele megy, te meg leöletésre kerülsz a másik oldalon. De itt a Kampinovkás akcióban mikor a 121 pozícióba ért, a csapat 70%-a még mindig olyan helyen volt, hogy ha visszafordul, akkor 10 másodperc alatt visszaér. És egyrészt fedezéket kap az oldalának, másrészt megakadályozhatja, hogy a bázis mellett ülő med szétabuzáljon mindent. De nem, ők csak azért is, fogukat összeszorítva vonultak tovább a domboldal felé, térképre, chaten hörgő csapattársra, ellenséges tűzre a legkisebb tekintet nélkül. Ahol aztán kényelmesen végigpiknikezték a meccset, vagyis piknikezték volna, ha az ellenfél nem gázolt volna 5 perc után térdig a beleikben. Mindezt T10-ben. Komolyan mondom, visszataszító, nem azért, mert ilyen hülyék, még csak nem is azért, mert T10, hanem mert mára ez teljesen mindennapos, rendszeres lett. Egy dolog, hogy az idő megszépíti az emlékeket, de hogy zárt béta alatt ilyesmi nem volt, az kurvára hétszentség.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.06. 01:47:20
  • yossarianHUN
    Ennek szellemében szoktam játszani (nem prém tankkal is), de a helyzet nem volt ilyen egyszerű. Rögtön a kör elején lespottolta a mezőt a scoutjuk, ezért én hozzásimultam az egyik házhoz. Az ostoba barom bagázs persze erre ügyet sem vetve csörtetett tovább a domb felé, kapták is az áldást oldalról annak rendje és módja szerint, miközben én továbbra is vadul öleltem a házfalat. Ekkor bukkant fel a K4 felé robogó 121, és innen indult a lent leírt szituáció.
  • Maala
    Prémtankkal alapból olyan helyre kell menni, ahonnan sok sebzést tudsz kiosztani. Kreditre mész, nem winre, mert a kapott kredit csak a sebzéstől függ, és nem mástól. Minden mást le kell szarni prémtankkal.
  • yossarianHUN
    És ezért fogom megint abbahagyni a játékot jó pár hétre, mert most is össze kéne farmolnom T34-gyel alsó hangon kb. két és fél-három milliót, ami prém nélkül mondjuk 100 kör, de mikor nekiülök hogy jó, akkor essünk neki, és az első öt körben csak ilyen, a lentihez hasonló szituációk fogadnak, akkor azt mondom hogy játsszon ezzel a fossal akinek két anyja van. Elnézést, nem a játék fos, hanem az emberiség, de az nagyon.
  • yossarianHUN
    T10-ben még nem tudja senki, hogy ha Malinovkán déli oldalon bejön K4-be az ellenfél medje, akkor gyakorlatilag borítékban a vereség. Bejött? Bejött, na de ha már bejött, akkor próbáljuk meg kiszedni, mert csúnya vége lesz. Ja nem, ez logikus lenne, úgyhogy a nagy lófaszt. Induljunk el a hegy irányába egytől egyig, a bázisunkon korzózó ellenséges top tier medre, és a csapat chaten ordibáló és kurvaanyázó T34-re ügyet sem vetve, hogy aztán a domb lejtőjén megakadjunk 8-an, mivel a malom melett álldogáló egy darab T8-as med olyan iszonyatos fenyegetést jelent.
    A bázison persze ne hagyjunk senkit, a két darab AFK retardáltat, meg a virtuális hangszálait időközben szétszaggató T34-et leszámítva, akit persze fél percen belül szénné erőszakol a bázis mellett kavirnyáló, vigyorgó 121.
    Majd az F7-et nyomogatva visongjunk segítségért, mivel az arty elkezdi szétrámolni a retkes hülye seggünket, elvégre a támadásnak nincs is jobb módja, mint egy kibaszott domboldalon üldögélni, lehetőleg megtalálva azt a pozíciót, ahonnan még ha akarnánk se tudnánk rálőni semmire, de az arty kényelmesen ránklát.
    Eközben a 121-nek áldozatul esett T34 IRL is lassan az ereit vágja, de hősiesen lemmingvonatban közlekedő agykárosult társai a "USE THE FUCKING MAP YOU MISERABLE MOTHERFUCKING THUNDERCUNTS" típusú chat üzenetekre is csak jámboran hallgatnak, elvégre ők nem is tudnak angolul, a Zöld Kakas elemi első osztályában még nem foglalkoznak ilyesmivel.

Agyfasz ez a játék komolyan...
  • yossarianHUN
    Legendák szólnak időkről, amikor... még nem volt hétvégenként kurvára játszhatatlan ez a játék. Hajnali 1 van az Isten szerelmére, mi a szarért tobzódik most is minden meccsben 14 retardált nyomoronc kotonszökevény a csapatomban?
  • NewHewkas
    Hamarosan szerezheted a TOG-ot;)
    (bár az ezek után sztem nem lesz neked kihívás...)
  • Maala
    És ez miért lehetetlen, ha a Tiger I frontját megnézed, láthatod, hogy simán benne van a nagyon döntött részében egy ilyen lepattanó...
  • Tono34
    Ha T5-be kerül a kv220 szinte mindig acélfal :)
  • Maala
    Aaaand it's gone. Olyan üres lesz mostantól a WoTozás... :D

Victory!
    Battle: Highway
    Vehicle: LTTB
    Experience received: 2 897
    Credits received: 21 708
    Mission completed! Reward:
    Vehicles added: KV-220
    Slots added: 1