banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• suba53
    Én már túl vagyok rajta, hála az égnek. Az idegességtől nem láttam a végére. Egy ideig látni sem akartam.
    Aztán nézem, hogy az első skill még csak 97%-os, gondoltam futok vele még párat, hogy meglegyen a 100%.

Leszedtem minden extrát, szuperbenzint, felfüggesztést, amit ráraktam abban bízva, hogy gyorsabb lesz. Egy frászt,
    csupaszon ugyan úgy megy, mint extrákkal, és nem visz el a benzin körönként 5000 kreditet.

Ami viszont jó, az a gold. 30-at raktam bele, de jó ha ellövök párat, még így is nyereséges. És így, hogy nincs teljesítési kényszer már élvezem. Végig rohanok lövés nélkül. Ha előbb érek be mint az ellenfél, akkor bebújok a bal oldalon az oszlop lábához, és a befutó ellenfelet elkezdem lőni golddal. Ha előttem fut egy ellenfél, akkor a célegyenesben már lövöm hátulról golddal, és a célkörön belül tovább, hogy resetelődjön. Ha normálisak a többiek, akkor általában nyerő, ha nem akkor úgyis minden mindegy.

Most már úgy gondolom, hogy az event végéig minden nap tolok egy adagot, hogy a legények minél skillesebbek legyenek.
    Már csak pár ezer XP az M5 Stuart-al, és meglesz az igazi Chaffe is. Jól jön majd a fullos legénység bele, meg majd a következő lightokba.