418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mr.Kitten
    -10 average fps
    +50% marketing bs
  • DantesHUN
    Rosszat. Tök mindegy. Akár jót akár rosszat, akkor is rosszat.
  • Gyuszopapa
    Szerintem jót jelent.
  • mijki
    "- in the following patch (or the one after that), last remnants of the original BigWorld engine code the game started with will be removed from WoT files and the game will then be basically using Wargaming’s very own engine"

Ez nekünk jót vagy rosszat jelent?
  • FosTalicskaa
    De valószínű azért hagyták bent ezeket a nyilvánvaló bugokat, hogy majd szépen megakasztja a gyors játékosok lendületét és így szépen együtt marad a mezőny.
  • Maala
    Wow, végre értelmes magyarázatot találtál egy nyilvánvaló dologra, üdv a hitehagyottak világában. Remélem, Allah nem követel magának ismét vissza téged, hogy a nevében kövess el újabb konteókra okot adó dolgokat.

Valóban, ha túl gyorsan mész, megakadsz, ilyen egyszerű. Egy szimpla bug. Orvosolható, ha fékezel, vagy elengeded a gázt ezek előtt a pontok előtt, vagy még jobb, ha pl. az alsó 2 bukkanónál egyszerűen kimész a pálya szélére. Ami egyébként gyorsabb is. Ugyanilyen bug, amikor az alagútban a 2 oszlophalom találkozásának csapódsz nagy sebességgel, és egész egyszerűen belebugolsz a feljáróba, max befele tudsz menni, mint ahogy Himmels encounter házba, vagy Westfield északi kezdő házba szoktak az RNG videókba beszaladni.
  • Maala
    Tudod, ki hiszi ezt el? Senki. Valld csak be nyugodtan, hogy a madarakat bámultad, meg a lepkefitymacsattogást figyelted. Párban a fiaddal. :)
  • FosTalicskaa
    Azért az komoly lenne, ha még ebbe is belenyúltak volna. "Ha nagyon vezetsz akkor bizonyos pontokon megállít a pálya". :P

Nálam akkor jön elő ha nagy sebességgel hajtok fel a rámpákra és ha az ugratás végén a lejtő közepére/végére érkezek akkor megakadok valami láthatatlan falban és gyakorlatilag függőlegesen az orrára állítja a tankot és jó pár másodpercet buksz mire visszaereszkedik a csafi segge a földre és mehetsz tovább. Szóval ez inkább pálya bugnak tűnik mint manipulációnak.

és azért tűnhet úgy mintha belenyúlnának a játékba, mert csak akkor jön elő a hiba, ha nagyon gyors vagy és emiatt hatalmasat is ugratsz, egyébként meg ha lassabban hajtasz fel gond nélkül áthaladsz az akadályokon.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.08. 16:48:57
  • kisokka
    Mondjuk arra pont van is egy kitüntetés :)
  • Savaran
    Szigorúan komoly teljesítményhez kötve, pl egyedül nyerd meg a csatát 5 ellenséggel szemben stb
  • Savaran
    Igen az egész egy vicc, lenne inkább nemzetekhez kötődő kitüntetés, szovjetúnió hőse több osztályban, vaskereszt, lovagkereszt, bíborszív amcsiknál stb stb.
  • joe662
    Hát egészen furcsa az biztos.2-3 kört mentem,de csak botanikust játszottam,gyönyörködtem a tájban,és a tankokban
  • pointer4

Nekem már volt olyan csatám, amikor nem kaptam semmit :D
  • Malarki
    Hát ezek az új medálok egészen nevetségek. Lassan már azért is jár hogy belépsz a csatába. Ma is minden csatában kaptam min. 3 kitüntetést.
  • AlucardHuN
    A ugratásos részt én is tapasztallatm, egyszerűen megakad valamiben a tank...
  • Savaran
    Majd egy éve ruháztam be egy erőműre, azelőtt full minimumon 12-18 fps-el játszottam, jobb napokon akár 20 ra is felment azóta max beállítás környékén olyan 50-60, hirtelen fura volt hogy minden olyan gyorsan történik és 5x annyit tudok sebezni, azóta tornázom fel folyamatosan magam.
    Utoljára szerkesztette: Savaran, 2014.10.08. 16:07:24
  • csagataj
    SerB teljesítse a kívánságod!
  • suba53
    Azért írtam mosolykával hogy KONTEO te IQ bajnok.
  • WR104
    A ping csokkenes nekem is feltunt mikor uj cuccokat vettem a gepbe(a haz maradt), de akkor nem az elhasznalodott usb portok miatt van hanem a hadver miatt.
  • joe662
    Lehet igazad lesz
    Fhd minden maxon,90-95fps,és a 160as pingböl is 55-60 lett mondjuk azt sejtettem,hogy a másik gépen már odavoltak az usb-portok.
    Most már csak meg kéne tanulnom játszani is
  • AlucardHuN
    Jó most feljegyeztem hogy idióta vagyok, akkor megyek mausbattle, meg a hasonló tezsvírek közé...
  • Roger6
    Tudom, ezt most nehéz lesz elfogadnod, ülj le. Pszicho duma. Azok az emberek, akik nap mint nap itt őrjöngenek, azoknak általában a WR-ük jóval 50% fölött van. Mégis azt olvasom naponta, hogy milyen szarok a csapattársak, az artyk barmok, pattannak mindenhonnan stb. Mégis 3000-es WN8-at produkálnak, és 55% fölöttk a WR-ük. Na ez a pszicho öreg, amikor csak azt jegyzed meg, amikor valami nem jön össze. Akár hiszed, akár nem, ez így van. Őszintén szólva magasról szarok rá, hogy elhiszed vagy nem , mert akkor is így van, ha elkezdesz hőbörögni az idiótaságaid miatt, akkor is.
  • AlucardHuN
    Ezzel a pszicho bullshittel nekem ne jöjjön senki, a rossz tapasztalat miatt sose lövök lövepahzsot mert megakad a lövés...
  • Roger6
    Mert csak a rosszra emlékszel, azért. Idézet előbbről: "u.i.: a rosszat mindig jobban átéljük,"
  • AlucardHuN
    Valaki árulja már el hogy az miért van hogy ha én találok el egy t25/2 lövegpajzsot ajkor az no dmg crit de az enyémet messziről egy e 25 is átlövi...
  • FosTalicskaa
    Mielőtt olyan nagyon megörülnél magadnak az LTB-nél 3300 a 2. helyezettnél meg 6300 járműreve van számolva, közel 2x nagyobb a minta. A T54S pedig 600. Ezek aztán megbízható adatok így ebben a formában...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.10.08. 13:28:25
  • R3nton
    új tankok winrateje (FTR)

Hogy megmondtam tegnap. Hogy érzésre az LTTB a legjobb az új lightok közül. Én megmondtam ;)
  • Sunsetjoy
    Ez ugyanez, mint a sima kis ugratóknál a pálya közben, ha le van ragasztózva a gázgomb szarul jöhet ki a lépés. Nagy ugratóknál is elveszem a gázról az ujjam amikor levegőben van, és leérkezés után nyomok rá. Részben mintha a löveg állása is számított volna olykor-olykor.
    De hogy ugyanazzal az ívvel, ugyanonnan ugorj pixelre pontosan, ugyanakkora sebességgel?
    Én meg azt 'vettem észre' hogy ha rallyban egyedül (nem szakaszban) 6-7 win jött zsinórban, sima randomon szopatott- és fordítva.

u.i.: a rosszat mindig jobban átéljük, ami ráadásul fokozódik is (a baj csőstül jön) idővel.
  • madmanic
    Azt vajon honnan tudom meg, hogy miért van minden csatában egy baromállat csapattárs aki engem lő..? Már többet keresek kompenzációból mint rendesen..
  • Roger6
    Komolyan el kell gondolkodnom, hogy továbbra is olvasni akarom-e a hasonló beképzelt idiótaságokat... Lehet -favolnom kéne a topicot egy időre.
  • suba53
    Csinál ez megmagyarázhatatlan baromságokat.

Figyelem KONTEO jön.

Sokszor van, hogy ugratásnál a leérkezéskor mintha egy láthatatlan betoncöveknek ütközne, dob egyet a tankon, megpördül és veszít egy csomó időt.
    Máskor ugyanott ugyan azzal az ugrási ívvel simán érkezik, és robog tovább.
    Valószínűleg itt is balanszolva van a nyerési arány, és ha egy olyan csapatban kerülsz az élre, amelyik vesztésre van éppen állítva, akkor beadja ezeket a fantom akadályokat, hogy rontsa az esélyeidet.

Vagy a célkörben a visszalövés. Ha nyertesre áll a flag, akkor minden lövésed lerontja az ellenfél cap pozícióját, ha vesztesre, akkor hiába lősz, úgyis az ellenfél foglalása érvényesül.

Még jó, hogy ez az arány 50% körülire van állítva, így ha kellően türelmes vagy mindenképpen összejön a küldi. Még akkor is, ha a nyerőre állított csapatból csak ketten futnak be három ellen.

KONTEO off.

Menni kell ész nélkül, és idővel meglesz a küldi bármit csinálsz.
  • Tono34
    Óóóó... ej de figyelmetlenül olvastam. Köszi.
  • csagataj
    (EU price is not set yet) Ebből következtethetően igen.
  • voivod32
    Pfffejjj, szerencsére mindjárt mennem kell dolgozni, mert már ég a gyomrom a sok idióta gyökértől...
  • Tono34
    Ez EU-n is elérhető lesz?
  • Rivanka
    4 győzelemig síma volt, utána pz4, hát 6 bukta, összesben legalul voltam. Ennek ellenére többször is első 3-ban voltam,, kaptam a *1.5-öt buktára, mehetnek a picsába ezek. A 7. lett meg, ott meg 1 lövéssel szedett ki az ágyú, épp elmozogva, természetesen a lámpa villanásának pillanatában. Remek duplázó, ahogy azt már megszokhattuk. Hát hogyne.
  • Desmodromic
    Sajna a reggeli sport nem számít az ötbe. :(
  • Tono34
    Este szoktam játszani, ekkor van időm. Egyébként 11 körül már sok pistike megy aludni.
  • Sunsetjoy
    1/7 körüli a mérleg most reggel már...
  • Tono34
    TOG-os misszió hála az égnek remélem az 5 győzelemért nem kell több órát játszani majd. KV220 motor izzít :)