418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #330524 Lol VKDB a legjobb közepes tank? Neeeeeeeeeeeeeee. Ez most kicsapta a biztosítékot. Az a szemét szar, a legszarabb tankok egyike a játékban lol. Kész végem van :D Nemhogy a legszarabb med amivel valaha játszottam a játékban (megvan az összes 10es med és a medek a kedvenceim a lightok mellett), de talán az egyik legszarabb tank is a játékban. Talán még az a-44 is jobb nála, ami nem kis kunszt. Na az a-44 a másik szar szemét tank a játékban. Ez a 2 gyakorlatilag játszhatatlan.
Viszont azért a tier7 nem rossz szerintem se: T20, T34-1, Comet baromi jó medek, T29, Blackprince, TigerP se rossz, IS, IS-2 is jó szerintem. Heavyknél az egyedüli kritikus szar az amxm4. Ja igen medeknél még a Chi-ri is baromi jó! Lightokról nem is beszélve, mert Bulldog és LTTB nagyon vadállat.
De a tier6 is király sztem A-43, Cromwell epic, akkor ott van még a Nashorn is, ami nagyon durva.
Visszatérve a legjobb német med témára, hát egyértelműen a Leo1 a legjobb német med, utána E50m, de baromi jó a Leoproto is és az indien se rossz, sőt a pantherek is kurva jók. El is feljtettem a panther szívószállal szintén iszonyat jó tier7ben.
Na szóval a VKDB tier6ban talán jó lenne... -
kisokka #330523 A linkben még 1354 is másod osztály.... -
Itt inkább az a baj, hogy nincs egy ilyen funkció alapból beépítve a játékba és tank inspector és mindnféle mod-ból kell "megtanulni" a weakspotokat. -
besti #330521 A sok pepecselés miatt nem szántam még rá magam a sokfájlosra, de ha lenne valami gyors megoldás, az engem érdekelne. Köszi, előre is! -
Sajnos ez van, ha nem high-end configgal tolsz multi gammákat,tízmilliós internettel:S
pl szerintem már önmagában az, hogy folyamatos 50-60fps-el tolod a gammát, már simán jelenthet egy 2-300 wn8+-ot.
Nálam pl ilyen 0.2-0.5mp reakció késése van a játéknak. -
vkdb még mindig a legjobb német med tank(E-50 nem közepes tank!)
comet iszonyat jó és sokkal többet nincs is értelme hozzá fűzni.
t29 lényegébe azzal a toronnyal+gunnal legjobb heavy.
A tigris még mindig elég jó a tűzgyorsaság miatt..
is-kv3 megintcsak nagyon jó a maguk stílusába.
jp és francia td is elég jó a maga stílusába,a brit sorozatlővő td is nagyon jó szerintem így nézve...stb
és még a prémium cuccokat mint e-25 vagy su-122-ket is ide lehet venni.
Meg úgy általában a legtöbb ott lévő cucc már nem szenved annyira a 400-as felező sebzések miatt mint a legtöbb t6-os vacak.
t7-ben jobb játszani szvsz.
Egyébként a t-43 pl nem értem miért van szidva annyira, mikor max csak az a-44-nek van jobb páncélja ott és kap egy nagyon szuper ágyút.
Az a-44-is nagyon erős szerintem ott.
Szerintem jobb a 7 mnit a 6-os szint.(személy szerint sosem érdekeltek különösebben az op-1s,opcat,op-2,op-100(y)-os vackok úgyhogy csak ezek miatt nem fogom azt mondani a 6-os szintre hogy jó,leginkább ezek maitt nem tartom jó szintnek, t5 pl ezért jobb, mert nincs ilyen szinten telenyomva az ilyenekkel.)
Németek szempontjábvól meg duplán igaz, lényegébe a vk36-on kívül nincs egy 6-os amit megéri megtartani.(VKP-nek nincs sok értelme ebben a formában,VK30(M)(D) dögunalmas klón,nashorn megint csak elég semmilyen stílust képvisel,jpz4 gyenge,prémium 6-osok szerintem értelmetlenek)
De a vk36--hoz sincs sok értelme már nyúlni, amióta újfent tönkretették az eggyetlen normális ágyúját és nerfelték a sebességét.
páncél gyenge,ágyúi nem jók nehéz tankra,mozgékonysága megint elég gyenge.
T-150-hez képest nincs sok értelme.
M6 lényegébe ugyan ezt a stílust képviseli csak mindenbe jobb egy kicsit mint a vk.
churchil 7 jobb ágyút és sokkal jobb páncélt kap.
arl44 jobb ágyú,jobb frontpáncél.
kv-2-höz nincs értelme hasonlítani.
kv-85 sebzésbe még mindig király kategória.
Nekem nem véletlen az, hogy lényegébe 6-os szinten van a legkevesebb tankom(2) a többi csak azért mert épp viszek egy vonalat.
vk36-ot is csak azért tartom meg mert német tank, különben már nem lenne meg.
Elsősorba t8,t9 amit én érdemesnek tartok gyűjtés szempontjából, illetve az 5-ös és 7-es szint kiegészítő tiereknek.
-
Meglett a T54 jó móka alap ágyúval 175 pen zseniális tizesek közt XD kicsit ilyen szadomazo :) -
Rivanka #330517 Én leopard 1-esre tippelek. -
Van itt olyan, aki az xvmhez a régi egy fájlos configot használja, de át akar térni a több fájlosra (hogy a mostani és jövőbeni újabb funkciókat használni tudja) és nem akarja elveszíteni a saját beállításait, viszont órákat sem akar tölteni az átírással egy szövegszerkesztővel? (szép kis összetett kérdés lett:D)
Csak mert találtam a dologra megoldást és ha vkit esetleg érdekel leírom. -
András77 #330515 Ha ez megnyugtat, 1328 base xp is még másod osztály :) 5685 spot, 1841 saját sebzés, 1 kill és felderítő medál. Valahol 1600 felett kezdődik az ász ezen a tankon. -
Malarki #330514 OFF:
Valaki felismeri hogy mi lehet ez a két tank?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Faszántos jószág ez a bulldog :) -
pfffffffffffffff -
kisokka #330511 Beszarsz
-
1267 base xp csak másod osztály ???? biztos hogy annyi volt a base ? -
Elég jó ez a kis Walker Bulldog még stock ágyúval is, de gondolom másnak is bejön, mert 1276 base xp csak második osztályra elég vele. -
vagy statpadder lila de amúgy segghülye -
1000-1500 szerintem az már elfogadható, bár attól függ mert második számlával az már nem valami jó, vagy ha előtte van 30k csata szóval ez relatív, továbbá az se mindegy hogy mondjuk bizonyos játékost nem mutat jónak, csak közbe már jobb lett és azt a rossz eredmények lehúzzák statisztikailag, de a jelen teljesítménye nem biztos hogy rossz -
A TOGtober-i horda alapján a közepes teljesítményű játékos kb. 400-700WN8 között van...elegem van a sok fu*ktardból... -
Angelus1991ster #330505 Mennyi effeset tartasz közepes teljesítményűnek? -
Ha én képes vagyok rá munka után, közepes tudású játékosként csalás nélkül akkor szerintem egy jobb játékosnak simán megy a rosszak meg majd belejönnek -
Angelus1991ster #330503 De aki 8-12 óra munka után a napi kihívást ezzel a kis segédlettel gyorsabban le akarja zavarni? -
Angelus1991ster #330502 9.3 hitzone mód. Nem használom, úgyhogy nem is tudom mennyire cseszné szét a játékot. -
Amit én csalásnak tartok, vegye mindenki a fáradtságot és tanulja a gyengepontokat!!!!!!! -
NewHewkas #330500 Létezik: Skin modok tárháza/
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.10.12. 15:21:52 -
sziasztok!
volt egy kis kihagyásom, 1 év :D
Az aktuális verzióhoz is létezik az a mod ami kiszinezi az ellenséges tankokon a különböző modulokat?
köszi -
lexlutor #330498 szerintem beteg vagy... -
Angelus1991ster #330497 Ha nálam van hiba, akkor megértem, de akkor is szívből gyűlölöm a wargamingosokat. WoT-ot meg minek töröljem amikor játékot szeretem, csak a mögötte lévő banda hányinger keltő. -
lexlutor #330496 felesleges belemmened ilyenbe, ugysem akarja megerteni, h ilyenkor a sajatgepben kellene keresni a hibat vagy a netszolgaltatoba. -
foxbat88fx #330495 hát nekem nem nagyon szokott ilyenkor laggolni....
ilyenkor no zoom-ban lövök és mindent bead és átüt :D -
Angelus1991ster #330494 Szerencsére van nyugtató: KV-2 -
Angelus1991ster #330493 Az amikor te és az ellen egy lövésnyire vagytok egymástól, és direkt akkor laggol . Nőstény wg-seken kívűl mindet bele. Nézz meg egy asap videót , tipikus randa orosz fejek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.12. 14:30:42 -
foxbat88fx #330492 mi az a kill-lag? :D -
Angelus1991ster #330491 Köszönöm szargaming, köszönöm a sok kill-lagot. Fogtok még rohadni a haláltáborban. -
rahotep #330490 köszönöm! :-)
-
Szép :) Mint stug fan gratulálok! -
Angelus1991ster #330488 Ja hát az lófasz. VK3601H top fegyvere. egy csöpp buff jó lenne, egy csökkentett töltésidő 5,40-ről 5,1-5,0-ra vagy 4,50-re . Az már jobb lenne. Úgyis állandóan t8-asok és t9-esek ellen kell harcolnom. -
rahotep #330487 Csak megjegyezném az S35 CA Lengyel játékos a 10. kill-t meghagyta nekem,csak spotolta és megvárta még kibénázom(3 lövés-2 alá)! -
rahotep #330486 Ez a mai legjobb! Pool,buziverő,topgun,nagykaliber...lol....egy Stug ezt is tudja!:
-
yossarianHUN #330485 - Havok will come in patch 9.6
- patch 9.6 is scheduled for January at this moment