A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #330524 Lol VKDB a legjobb közepes tank? Neeeeeeeeeeeeeee. Ez most kicsapta a biztosítékot. Az a szemét szar, a legszarabb tankok egyike a játékban lol. Kész végem van :D Nemhogy a legszarabb med amivel valaha játszottam a játékban (megvan az összes 10es med és a medek a kedvenceim a lightok mellett), de talán az egyik legszarabb tank is a játékban. Talán még az a-44 is jobb nála, ami nem kis kunszt. Na az a-44 a másik szar szemét tank a játékban. Ez a 2 gyakorlatilag játszhatatlan.
Viszont azért a tier7 nem rossz szerintem se: T20, T34-1, Comet baromi jó medek, T29, Blackprince, TigerP se rossz, IS, IS-2 is jó szerintem. Heavyknél az egyedüli kritikus szar az amxm4. Ja igen medeknél még a Chi-ri is baromi jó! Lightokról nem is beszélve, mert Bulldog és LTTB nagyon vadállat.
De a tier6 is király sztem A-43, Cromwell epic, akkor ott van még a Nashorn is, ami nagyon durva.
Visszatérve a legjobb német med témára, hát egyértelműen a Leo1 a legjobb német med, utána E50m, de baromi jó a Leoproto is és az indien se rossz, sőt a pantherek is kurva jók. El is feljtettem a panther szívószállal szintén iszonyat jó tier7ben.
Na szóval a VKDB tier6ban talán jó lenne...