A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
vkdb még mindig a legjobb német med tank(E-50 nem közepes tank!)
comet iszonyat jó és sokkal többet nincs is értelme hozzá fűzni.
t29 lényegébe azzal a toronnyal+gunnal legjobb heavy.
A tigris még mindig elég jó a tűzgyorsaság miatt..
is-kv3 megintcsak nagyon jó a maguk stílusába.
jp és francia td is elég jó a maga stílusába,a brit sorozatlővő td is nagyon jó szerintem így nézve...stb
és még a prémium cuccokat mint e-25 vagy su-122-ket is ide lehet venni.
Meg úgy általában a legtöbb ott lévő cucc már nem szenved annyira a 400-as felező sebzések miatt mint a legtöbb t6-os vacak.
t7-ben jobb játszani szvsz.
Egyébként a t-43 pl nem értem miért van szidva annyira, mikor max csak az a-44-nek van jobb páncélja ott és kap egy nagyon szuper ágyút.
Az a-44-is nagyon erős szerintem ott.
Szerintem jobb a 7 mnit a 6-os szint.(személy szerint sosem érdekeltek különösebben az op-1s,opcat,op-2,op-100(y)-os vackok úgyhogy csak ezek miatt nem fogom azt mondani a 6-os szintre hogy jó,leginkább ezek maitt nem tartom jó szintnek, t5 pl ezért jobb, mert nincs ilyen szinten telenyomva az ilyenekkel.)
Németek szempontjábvól meg duplán igaz, lényegébe a vk36-on kívül nincs egy 6-os amit megéri megtartani.(VKP-nek nincs sok értelme ebben a formában,VK30(M)(D) dögunalmas klón,nashorn megint csak elég semmilyen stílust képvisel,jpz4 gyenge,prémium 6-osok szerintem értelmetlenek)
De a vk36--hoz sincs sok értelme már nyúlni, amióta újfent tönkretették az eggyetlen normális ágyúját és nerfelték a sebességét.
páncél gyenge,ágyúi nem jók nehéz tankra,mozgékonysága megint elég gyenge.
T-150-hez képest nincs sok értelme.
M6 lényegébe ugyan ezt a stílust képviseli csak mindenbe jobb egy kicsit mint a vk.
churchil 7 jobb ágyút és sokkal jobb páncélt kap.
arl44 jobb ágyú,jobb frontpáncél.
kv-2-höz nincs értelme hasonlítani.
kv-85 sebzésbe még mindig király kategória.
Nekem nem véletlen az, hogy lényegébe 6-os szinten van a legkevesebb tankom(2) a többi csak azért mert épp viszek egy vonalat.
vk36-ot is csak azért tartom meg mert német tank, különben már nem lenne meg.
Elsősorba t8,t9 amit én érdemesnek tartok gyűjtés szempontjából, illetve az 5-ös és 7-es szint kiegészítő tiereknek.