418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #331564 Az hiba viszont, mert a T37-en sokkal jobb a sima ágyú. Nagyobb átütés, pontosabb stb.
A bulldogon viszont átütésben megegyeznek, szóval itt lehet mérlegelni. Én nem azt írtam, hogy egyszer sebeztem vele 1700-t, hanem nagyjából minden csatában ennyi a sebzésem vele.1500-1700. Előbb csinálj ilyen átlagot, utána megbeszéljük. -
técsé2 #331563 Tegnap együtt voltam egy t49-el, 3700 sebzést csinált tier9 csatában, tök jól össze lehetett vele dolgozni és emiatt le is hoztuk a csatát. Ritka az ilyen minta fehér holló, kb havonta 1x, de ha vannak ilyen játékosok, akkor annak a csatának minden pillanatát élvezem. -
Plata #331562
-
Tegnap csodásan indult 3/3 majd a vége 5/13 ... Produkált "érdekességeket" az MM, nem is keveset. -
Kancsalborz #331560 Látom közben :Off.
Részemről is, csak ezt le kellett írnom. :D -
Plata #331559 Nekem még csak T37 van,de már 1742-t is sebeztem vele,és több mint 1k spot.Én a táras ágyút használom mert nagyon jó. -
Kancsalborz #331558 Szerintem meg de: A jobbik, és a gárda tökugyanaz, aki mást állít az vagy tök homály, vagy csak tudatosan maszatol...
Egyébként meg igazad is lenne, hogy politikai meggyőződés megvitatása nem erre a fórumra való, csak mondjuk a szélsőjobboldali ( konkrétan náci, akárhogyan is tiltakoznak ellene a "kedves" érintettek ) nézetek vallása nem politikai hitvallás, hanem világnézeti, amit minden kultúrországban társadalomban, fórumon egységesen elítél a nagy többség, már aki 21-sz.-i felvilágosult embernek tartja magát... Kb. a pedofiliával szokták egy szinten kezelni, mint ami semmiféle demokratikus rendszer megléte esetén sem megbocsátható, nagyon helyesen.
Az hogy itthon nálunk mi van, az a saját szégyenünk... -
Plata #331557 Nekem pershingel egy iszonyú könnyű meccsem volt,t8 csata volt,Tundra-n felfutottunk a hegyre páran,erre az ellenség top tankjai meg a hegyet megkerülve akarták befoglalni a bázist,be robogtak alánk,mi meg csak halomra lőttük őket felülről.Ilyen könnyű győzelem is ritka.Jó sokat sebeztem,RHM is3 110 meg hasonló agyhalott t8-asokat halomra lőttük,ahogy befutottak a bázisunk alá és észrevették hogy fötöttük vagyunk,nem hogy visszavonultak volna hanem mint a birkák megriadtak és össze ütköztek meg ott toporogtak. -
András77 #331556 Erős a gyanúm, hogy nerfelni fogják a bulldogot nemsokára. Volt a csapatomban egy T49 is, mondom, megyek vele és megnézzük, hogy ki tud többet sebezni. Kíváncsi voltam, mert ez a T49 nem áll kézre nekem még most sem. Erre a nagyeszű nem kilöveti magát? A bulldoggal meg lehoztam egy átlagos csatát 1714 sebzés megfejelve 1045 spottal, 1 frag meg szárnysegéd medál. Zsenge 930 alap xp, ami éppen hogy elég volt a harmad osztályra.
A buldoggal nagyjából olyan sebzést lehet teljesíteni, mint egy hetes nehéz tankkal, csak mondjuk ezt tízes csatában produkálja :) Egy hetes nehéz elolvadna a tízes csatában. Nem használom már egy ideje a táras ágyút rajta, mert 10 lövésből legalább 3-4 mindig mellé ment, sőt ez még jónak számít, volt, amikor több. A normál ágyú pontosabb, gyorsabban céloz és ha figyelembe vesszük, hogy kevesebb megy mellé, akkor még a leadott DPM-ben is jobb. Egy Jagdtigert ugyanúgy kiszedtem egy másik csatában 1200 hp-ról ezzel az ágyúval is, a tárassal talán gyorsabb lett volna, mert beálltam a hátuljába, de a normál ágyú is elég gyorsan elintézte. A dilemma viszont az ugye, hogy egy full hp Jagdtiger-t viszont a tárassal már nehezen lehetne kiszedni, mert tölteni kéne közben egyet. Szóval azt akarom csak mondani, hogy nagyon korlátozottak és ritkák az olyan lehetőségek, amikor jobb a táras ágyú, minden más esetben jobb a sima.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 09:11:13 -
Plata #331555 Lehet románok azért székely.
Isu-val nem megy a napi duplázás.Meddel scouttal egyből dupla isuval egyből cumi.
-
VanDaal #331554 Tegnap nekem is meglett 6 csatából az 5 győzelem, ezalatt sikerült 2 tank ászt érő kört is futni. Most meg már 6-ból 0-nál tartok, a top tankjaink meg folyamatosan fogyatékosok, akik 0-1 sebző lövés leadására képesek csatánként.
Még szerencse, hogy nincs belenyúlva
-
AlucardHuN #331553 ja amúgy off vége :D -
AlucardHuN #331552 Szerintem ennek a klánnak annyi köze van a Jobbikhoz mint ogrénak a képzőművészethez. Milyen név ez már?:D Még azt is belerkták hogy székelyxD
Plata rossz megítélését róluk meg onnan látom hogy esetükben sokat ront az hogy az értelmesek közt van pár csodabogár is. Meg hogy a fanservice-ük tartalmaz nem kevés szélsőséges elemet. De majd finomodik ez. De hogy retard legyen az egész párt az túlzás. -
Plata #331551 Nekem eddig 5 csatából 4 win,már csak 1 kell és kész a napi kihívás. -
VanDaal #331550 Egyébként meg:
Rohadjon meg a sok tetves núb, akik miatt 5 csata után 0 győzelemmel állok, és a csaló MM is, hogy merő véletlenségből egyszer sem voltam top tier ezalatt az 5 csata alatt
-
VanDaal #331549 Ugye ez nem egy aktuálpolitikai topik?
Más is elkezdhetné írogatni, hogy kit utál és miért, de rohadtul nem ide tartozik, és amúgy sem sok jó sülne ki belőle. -
Jobbik meg a gárda nem ugyan az :DD Gárdát meg már feloszlatták, más van helyette.
Gyűlöld csak, mondanék pár sort, de nem politikai fórum... -
A szobafestő az milyen klán ,kifesti az ellen Hkocsiait ? -
Plata #331546 Jobbik meg gárda ugyanaz,gondolom ezért.Nem vagyok fideszes,de a jobbikot rühellem,mondjuk amilyen retardáltak a jobbikos politikusok nem is csodálom.Nálunk volt egy összefogás most hogy szavazzon mindenki a jobbikra,de akkor is csak ezt tudtam mondani.
-
Desmodromic #331545 Nesunak valami szobafestő klánt ajánlgass. :) -
Miért kell a Jobbikot bele keverni?
Alig várom, hogy Narancs nevű player a FIDESZ klánból beírja majd all chatbe, hogy holnap sok szeretettel vár mindenkit a Kossuth rádió elő reggel 10.00-kor, mert Orbán tart beszédet.... -
Frankie69 #331543 És ezek?
-
Plata #331542 Magyar gárda klán. 

Ha más klán nem lenne akkor se lépnék be ilyen szánalmas buzikhoz.
-
Ez egy T-54/55-ből(az ágyúból ítélve) áttákolt Leopard 1 akar lenni szerintem. Hogy kevésbe legyen felismerhető az orosz harckocsi felfüggesztése, azért használnak ilyen nagy kötényzetet oldalt. -
yossarianHUN #331540 Viszonylag friss kép, valami budapesti forgatásról, de meg nem mondom, mi készül ott:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az oldal ahol találtad, a linkje meg van még?
(ok tárgytalan )
Találtam egy ilyet
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/matt_damonnal-forgat-nalunk-ridley-scott/
meg régebbit
http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20140211-magyarorszagon-forog-paul-feig-susan-cooper-cimu-filmje-melissa-mccarthy-jason-statham-rose-byrne.html
http://index.hu/kultur/2014/07/15/nalunk_forgatjak_a_tronok_harca_rivalis_sorozatat/
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.10.20. 00:36:03 -
Angelus1991ster #331538 De az is valószínűtlen , hogy csak a forgatásra építették meg. Ismerősőd melyik városból fotózta? privátba megírnád nekem? előre is köszönöm. -
yossarianHUN #331537 Egy ismerősöm csinálta, ablakon kifényképezve. A torony/ágyú alapján én is azt mondanám, de a test nem stimmel. Az oroszok sosem gyártottak ilyen kockaseggű tankot. -
Angelus1991ster #331536 Van esetleg egy linked is ahonnan a kép származik? első látásra valami orosz mednek tűnik. -
yossarianHUN #331535 Szittyák gyöngye. Vajon miért dönti el teljesen ötletszerűen, hogy kicsi, vagy nagy betűvel írja az adott szót? -
yossarianHUN #331534 Na jó, de ez egy Mig-21, valami tákolt orrkúppal. Az én tankom viszont olyan, mintha két tök különböző gép mutációja lenne:) -
Angelus1991ster #331533 Ú basszameg! Legalább azt a kurva mondatot írnák le normálisan. Gárdának ez jobban árt, mint a bírósági döntések sorozata. -
técsé2 #331532 Bazz én a tankot se látom. Látok egy kályhacsövet ami kiáll egy sátorból, meg egy aggregátort. Nyertem? -
Toborzás. :) Nesu klán nem érdekel? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt valamelyik fórumon egy tákolt repülő is
https://www.flickr.com/photos/124558024@N02/15030536040/in/photostream/ -
yossarianHUN #331529 Tényleg nem:) Az oké, hogy főleg régebbi filmekben többnyire nem autentikus tankokat használtak (mint az M47-ek a Halál 50 órájában, vagy a "német" AMX 13 az Az arany bűvöletében című francia produktumban), de ez szerintem manapság már nem dívik, főleg ha nem világháborús filmről van szó. -
ha itt meg kérdezed, tuti kapsz választ -
Ajj már! Tudod hogy értem :D -
yossarianHUN #331526 Miért, forgatásokhoz nem valódi tankokat használnak?:D -
Film forgatás, valszeg valami fantázia tank