banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Erős a gyanúm, hogy nerfelni fogják a bulldogot nemsokára. Volt a csapatomban egy T49 is, mondom, megyek vele és megnézzük, hogy ki tud többet sebezni. Kíváncsi voltam, mert ez a T49 nem áll kézre nekem még most sem. Erre a nagyeszű nem kilöveti magát? A bulldoggal meg lehoztam egy átlagos csatát 1714 sebzés megfejelve 1045 spottal, 1 frag meg szárnysegéd medál. Zsenge 930 alap xp, ami éppen hogy elég volt a harmad osztályra.

A buldoggal nagyjából olyan sebzést lehet teljesíteni, mint egy hetes nehéz tankkal, csak mondjuk ezt tízes csatában produkálja :) Egy hetes nehéz elolvadna a tízes csatában. Nem használom már egy ideje a táras ágyút rajta, mert 10 lövésből legalább 3-4 mindig mellé ment, sőt ez még jónak számít, volt, amikor több. A normál ágyú pontosabb, gyorsabban céloz és ha figyelembe vesszük, hogy kevesebb megy mellé, akkor még a leadott DPM-ben is jobb. Egy Jagdtigert ugyanúgy kiszedtem egy másik csatában 1200 hp-ról ezzel az ágyúval is, a tárassal talán gyorsabb lett volna, mert beálltam a hátuljába, de a normál ágyú is elég gyorsan elintézte. A dilemma viszont az ugye, hogy egy full hp Jagdtiger-t viszont a tárassal már nehezen lehetne kiszedni, mert tölteni kéne közben egyet. Szóval azt akarom csak mondani, hogy nagyon korlátozottak és ritkák az olyan lehetőségek, amikor jobb a táras ágyú, minden más esetben jobb a sima.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.20. 09:11:13