418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Matyikám ezt elnézted, már elkéstél :D -
Halihó! _MG_ / Magyar Gárda klán toborzás céljából megbízható tagokat keres, klánismertetőben le vannak írva a feltételek! Az jöjjön aki úgy érzi itt a helye! Üdv Matyashun Executive Officer. _MG_ klán nevében.
_MG_
[_MG_] Magyar Gárda
A haza minden előtt!
Created: 30.09.2012
A Magyar Gárda Klán, egy az olyan emberek által létrehozott klán, akik minden bajban, minden rosszban is hűek maradnak szeretett országukhoz, és mindent megtesznek az országuk segítéséért ! Célunk, hogy a World of Tanks-ben is megismerjék az igazi Magyar Harcos szellemet, hogy ne vegyen senki se minket félvállról és hogy letegyük a névjegyünket a külföldieknél ! Ha Te is hazaszerető embernek érzed magad, akkor nincs más dolgod, mint írni egy jelentkezési levelet, és ha az általad írt levelet korrektnek tartjuk, akkor lehet róla szó, hogy beléphess a "Magyar Gárdába!"
-
TD-vel külön öröm,-revans- ez a medál! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
R3nton #331762 Jaja, M26-nál dettó. Baromi jó az aranylőszere. -
András77 #331761 A 170 pen azért kevés sok helyzetben. Az SP-nek pont ez lenne az egyik előnye, hogy egy kiváló KPCT (nem heat) arany lőszere van, brutális pennel. Ha a helyzet úgy kívánja nem kell vele spórolni. Nem azt mondom, hogy mindig ezt kell köpni belőle, azt az agyhalottak teszik csak, de ha bármi fontos mozzanat ezen múlik nem kell azon gondolkodni, hogy ez most mennyi kredit, mert kitermeli. Ez egy előnye a tanknak, ki kell használni.
Az 1700 átlag sebzés azért elég erősnek számít szerintem, pláne ha aranyat nem használ valaki egyáltalán. Az SP mondjuk pont ezért rontja általában a wn8 értéket, mert rengeteg arany lőszert lőnek belőle, sokszor olyankor is, amikor nem kéne, de általában nézve nagyon erős lehet az arany használat ezzel a tankkal, ami meg felnyomja a sebzés átlagot. -
R3nton #331760 Tetrarch elég állat amúgy. Mondjuk én általában eladogattam ezeket, de már megbántam, mert amikor vannak ilyen küldik, akkor lehet goldot szerezni. Viszont a garázshely meg jól jött. Annyira nem oszt nem szoroz. -
De ez gyökérség! Ha nyertünk volna, lett volna vagy 2500 XP! És most, tényleg nem rajtam múlt! -
ezek a te-ke meg ltp meg egyéb aprószarok amiket ingyen osztogatnak prémium tankként, ezek jók valamire, vagy csak parasztvakítás, hogy neszeneked prémiumtank örűjjésuttyóhogyhozzádvágunkvalamit
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2014.10.21. 11:42:52 -
R3nton #331757 Nekem van benne vagy 10, valamikor megéri. Volt már olyan, hogy vesztésre álltunk, E-75 jött szembe full HP-n. Gold betölt, ki is gyújtottam, az összes átment rajta, és a végén még 1vs1be az IS-6-ra is elhasználtam. Ha nem töltöm be, kapok kb 30-40000-et lett volna 10000 a fenntartás. Így meg kaptam vagy 100000-t és nyertünk, a fenntartás meg volt 20-24000. Ki lehet számolni melyik éri meg jobban. Bizonyos szituációkban megéri goldot használni, nem csak a WN8 miatt, hanem anyagilag is. -
Kronos79 #331756 Az alap XP alapján kapod az osztályokat. Az a 667 XP erre elég csak. -
Malarki #331755 Fury részlet, Sherman vs Tigris -
Nekem is van SP-m az eventből, de még egy fia aranyat el nem lőttem vele, mivel nincs is benne. Soha nem használok goldot, más tankokkal sem, de ezt az 1700-at , gold nélkül is lehet hozni. -
csagataj #331753 Ugyanarra gondolunk. -
csagataj #331752 Megfogadtam, hogy TOG-gal csak egyetlen csatát megyek majd, de azt szeretném hármas szakaszban! Holnaptól aktuális! -
215b legénység a TOGba azt mehet, ha lesz még 2 TOG mellettem :D -
Van az a csapat, ahol már a T29 sem segít.-(
Amúgy, nem kevesen tolhatják T29-el, ha 4000 dmg csak egy 2 osztályra volt elég.
András77 #331749 Van nekem is SP még az akcióban szereztem ingyen, de nem nagyon tetszik. Alacsony átütés, lassú és a többi. A gyenge pontját mindig meglövik. Próbálgattam viszont én is arannyal és az az igazság, hogy még prémium nélkül is kevés csata ment le mínuszba. A mínuszhoz több mellé lövés kellett meg vereség meg hogy engem kilőjenek, de ha csak simán letolt az ember egy csatát vele és amikor nem volt egyértelmű, hogy elég a 170pen csak akkor használtam aranyat, olyan 40-70%-ban, elléggé csata függő. Ilyenkor nem volt nagy mínuszos a csata. Mindez prém nélkül.
Full arannyal és prém előfizetéssel hasonló lehet a felállás, csak akkor megy komolyabb mínuszba, ha nagyon béna, lövöldöz össze-vissza, meg veszít meg még ki is lövik.
Mondjuk azt én sem értem, hogy miért pont az SP-vel trollkodik valaki, amikor vannak ennél jobb tankok is ilyen célra.
PetiPetiHUN #331740 Az RNG most kompenzált. E25-el megyek egy lövéssel 1200 körüli hp-ról felrobbantok egy tigert. Utána 950hp-ról pár lövéssel meg égetéssel kiszedek egy vk36.01h-t. Tiszta céllövészet volt. Pofon egyszerű győzelem.
A TOG hordák tényleg jó hp alapanyag lesz, de azért nem szabad alábecsülni őket. Elég jó az ágyú, nagy RoF, pontos, igaz nem sokat sebeznek egyszerre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.21. 11:17:54 -
csagataj #331748 Igenis néha nekem is sikerülhet valami! 10 nap alatt 6 db Ace Tanker jött össze KV-5-tel! Csak közben elfogyott a kreditem! :D -
Amúgy amikor láttam, hogy köszönt, na mondom most nem leszek óvatos, aggresszívan támadok, vagy elsőként halok meg, vagy... Bejött, még seggbe is kaptam egyszer csagataj-t, és 1 mp-n múlt, hogy ne én lőjem ki. :D Azért az kicsit pofásabbá tette volna történetet. :)
De amúgy meg nyilván nem egy kör alapján kell megítélni valakit, ahogy néztem pl. T34-el sokkal ügyesebb, mint én statok alapján. Most neki nem jött össze, nekem meg igen. Következőre fordítva lesz valószínű. -
Én a dmaxot izzítom. Szeretem a kv2ket is, múltkor wide parkon szedtem ki egyet, annyi ideje se volt, hogy fedezékbe mennjen. :D -
Mint már megtették páran az elsőnekhaltammegnemlőttemsemmit köreimből. :p -
Szép kis arty és td csemegék. :D
Valamelyik nap malinovkán találkoztam egy tog szakasszal az ellenségnél. Spotolás után nem sokáig éltek, volt arty is. -
Rivanka #331743 Én már várom, hogy jöjjenek a togok, gyúrom a kv2 legénységét, hogy gyorsabban töltsék azt a 152-est:) -
Ennek az SP-nek tényleg megérte full golddal tolni? Csak rám ellőtt hetet, (amiből kettő pattant) és gondolom, mégegyszer ennyit másokra. Volt ezerhétszázvalahány sebzése, o spot dmg-je, kaphatott a meccsért, max 35 ,40 ezret, miközben a lőszere kb. 4500-5000 credit körül mozoghat.
Az eredmény, természetesen a szokásos.
Ha Jeff-el találkoztam volna, akkor azt posztolom ki. :) -
PetiPetiHUN #331740 "Ez a TOG akció az összes ősállatot előcsalogatta a barlangjából."
Örülj neki a jövő héten 1500hp-s paradicsomok a mező közepén téblábolva, annyi xp-t kapsz, hogy nem tudod majd hova rakni. -
Miiiiii??? Most szórakozol??? Életed köre volt. :D
-
EmR3 #331738 A BP amúgy is egy olyan gép amin túl kell lenni, hogy használhatót kapjon az ember. -
csagataj #331737 Tegnapi téma! -
András77 #331736 Próbálom a black prince-t leduplázni, de eddig 0/3, a mai termésem 1/10 eddig. Most is támadunk Erlenbergen, 4 ellenség ront rám. 2 retardált TD mit csinál, nem segítene, hanem mennek tovább a két kis tó felé. Már kb 1,5 perce harcolok, amikor végre észreveszik, hogy ott van valami, de a házak miatt nem látnak rám. Elindulnak vissza, közben kiszed a megmaradt két ellenség és a 2 TD-t is könnyűszerrel agyonlövik. Hozható lett volna a csata, ha ezt a 4 ellenséget mind kiszedjük, megnyílt volna az út a zászló felé, amit csak kisebb tier védett.
Ehhez már tényleg nem tudom mi kell. A szemellenzős félvak bányaló is észrevenné ezt, ha nem is a térképen, ami lehet, hogy ki van kapcsolva nekik, de elég csak körbe nézni. Valószínű akkor vettek csak észre meg a 4(akkora már csak 3) ellenséget, amikor megálltak és a város felé fordultak.
Nekem ne mondja senki, hogy ez a két nyomorék IRL sikeres emberek. Ezt nem hiszem el. Az egyik nyomorék valami martisek.. a szépnevű PICSA klánból, hozta is a formáját. Ja és az egyik nyomorék sárga volt, erről ennyit. Akkor mit tudhat egy paradicsom, te jó isten, meg belegondolni is rossz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.21. 10:37:53 -
EmR3 #331735 Nekem tegnap volt nehéz, ma már meg is vagyok vele. 7/6 win -
Toweliee #331734 Ma is lesz, gyere várunk!! -
András77 #331733 Ma nagyon nehéz lesz az 5 győzelmet összeszednem. A büdös szemét agyhalottak halomra lövetik magukat. Vannak tankok, amik egyszerűen játszhatatlanok ilyen mennyiségű primitív állat mellett.
Csak egy példa a Black Prince, az a tank semmit nem tud szerencsétlen egymagában csinálni még városi pályán sem, mert körbeveszik. Kell legalább 1-2 értelmes csapattárst, aki nem pusztul el pár perc alatt. Egyébként meg nagyon komoly sebzést fel tud fogni, de ha körbeveszik, akkor azzal a sz.r pötyögős ágyúval már nem sokra megy. Nyílt terepen meg a tetves arty lövi ki. Két agyhalott támogatott a legutóbbi csatámban, de annyi lett volna a dolguk, hogy sunnyognak mögöttem, hogy ne tudjon az ellenség körbevenni. Ez a két agyhalott mit csinál? Kiállnak a nyílt terepre és szétlövetik magukat úgy, hogy alig sebzik az ellenséget.
Ez a TOG akció az összes ősállatot előcsalogatta a barlangjából.
Ilyenkor azon gondolkodom, hogy hiába ez csak egy játék, ezek a nyomorultak a való életben sem lehetnek ennél sokkal különbek. Nem hiszem, hogy nobel díjas fizikusok, csak éppen a WoT nem megy nekik. A kevés csatás paradicsom még megbocsátható, talán lesz belőle valaki később, de a több ezer csatás agyhalott, aki a legalapvetőbb játékismeretet sem szedte magára, az valószínűleg IRL is egy szellemileg visszamaradott valaki. -
Anno nekem is hasonlóan köszöntél :) -
Rivanka #331731 Esténként pedig szokott lenni. Nyilván nem mindig vagyunk meg, ezért is lenne jó, ha valaki ráér, esténként felnézne, legalább pár kör erejéig.
Ráadásul az itteni ts kiválóan működik, tegnap már azt is birtokba vettük.:) -
csagataj #331730 Biztos, csak azért posztolta ki ezt a számomra megalázó eredménnyel zárult eseményt, mert így köszöntöttem: "üdv fórumhuszár!" :)
-
Kv-85 top tank, és spammeli a fasszopó aranyat, ilyen nincs -
Ez a B1 színtiszta trágya :DD
0 sebesség, 0 látótáv.
Páncél érne valamit HA a kis tier3mas szarok sem spammelnék az aranyat persze -
VanDaal #331727 Azóta már meglett nekem is :)
Más:
Feltettem a WZ-111-re a nagy ágyút... Én ekkora teljesítmény javulást heavy tankon ágyú cserétől még nem láttam :D
Valahogy nagyon nem mindegy, hogy t9-10 ellenfelekkel szemben az ember 250-eket puttyog, vagy 500-akat köszön be.
És ami a legviccesebb, hogy "emiatt" elkezdett működni a páncél is. Ugyanis ezelőtt nyugodtan kiálltak elém, becélozták a weakspotot, és durr, mondván úgyis nagyobbak vernek belém, mint én beléjük. De ez hirtelen megváltozott, és már nem szívesen maradnak a tűzvonalamban, jönnek az elkapkodott lövések, a páncél pedig megfelelő hatékonysággal teszi immáron a dolgát :D -
Capt. Csigatej-jel? :D