banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    Van nekem is SP még az akcióban szereztem ingyen, de nem nagyon tetszik. Alacsony átütés, lassú és a többi. A gyenge pontját mindig meglövik. Próbálgattam viszont én is arannyal és az az igazság, hogy még prémium nélkül is kevés csata ment le mínuszba. A mínuszhoz több mellé lövés kellett meg vereség meg hogy engem kilőjenek, de ha csak simán letolt az ember egy csatát vele és amikor nem volt egyértelmű, hogy elég a 170pen csak akkor használtam aranyat, olyan 40-70%-ban, elléggé csata függő. Ilyenkor nem volt nagy mínuszos a csata. Mindez prém nélkül.

Full arannyal és prém előfizetéssel hasonló lehet a felállás, csak akkor megy komolyabb mínuszba, ha nagyon béna, lövöldöz össze-vissza, meg veszít meg még ki is lövik.

Mondjuk azt én sem értem, hogy miért pont az SP-vel trollkodik valaki, amikor vannak ennél jobb tankok is ilyen célra.

PetiPetiHUN #331740 Az RNG most kompenzált. E25-el megyek egy lövéssel 1200 körüli hp-ról felrobbantok egy tigert. Utána 950hp-ról pár lövéssel meg égetéssel kiszedek egy vk36.01h-t. Tiszta céllövészet volt. Pofon egyszerű győzelem.

A TOG hordák tényleg jó hp alapanyag lesz, de azért nem szabad alábecsülni őket. Elég jó az ágyú, nagy RoF, pontos, igaz nem sokat sebeznek egyszerre.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.21. 11:17:54