418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Encounter. Befoglalt a 3 leggyorsabb light tankunk.
  • lexlutor
    ezt hogy a faszba csinaltak???
  • Rivanka
    Szerintemn nem jegyez meg semmit, bannom még nem volt, de rengetegszer voltam kék. Ami bosszantó, hogy úgy is kékültem már be, hogy nem akartam.:) Ha cap körben lősz meg sajátot, azt durván veszi. Hát velem előfordult már párszor az is, és nem szándékosan, hanem le akartam szedni a foglalóról a resetelőt. Aztán persze vannak ezek a kitoligálósok, azokat direktbe ki kell nyomni a francba, kerül amibe kerül, egy idő után majd megunja, hogy mindig veszít a saját idiótizmusa miatt. (-2 tank->bukta) Jah olyat is csináltam már, hogy hídon mentünk egymás mellett, nem tud vezetni, lökdösődés, és beleesett a vízbe. Hát így járt, majd eljár oktatóhoz, én tudok egyenesen menni tankkal is. Valami olyasmi is van asszem, hogy rá kell célozni egy ideig, akkor veszi szándékos tk-nak. Ezt elég könnyű kijátszani.
  • Maala
    Nem elég mozgékony, w00t? Mióta buffolták 3-4 patchel ezelőtt, a régi T-50-2 mozgékonyságával rendelkezik, körbetáncol bármit. Fullos már?
  • JeffDunham
    Újabb pokoli történet...

• Maala
    Leírtam. Ha egy csatában 4x sebzel társat -> ban. Ha egymás után 4 csatában sebzel enemyt -> ban. Ha nem sebzel enemyt 1 órán át -> kékség vége. (A garázsodban, a többiek csak a következő csatádban látják, utána már nem)

Az óra, nap, stbstb ban meg felmenő rendszerű. Először egy óra, aztán 1 nap, stb (a pontos lépcsőfokokat nem tudom). Ennek is van valami resetelődési ideje, de nem tudom, hogy mennyi.
  • Ytar
    Megtaláltam a játék legszarabb tankját: MT-25

Spotolni nem lehet vele, mert akkora mint egy ház, kilóg minden bokorból, az ágyúja még egy 12t-t is nehezen visz át, cserébe ST-I-re meg E-75-re lövöldözhetek vele 10 csatából 9szer .. Még az artyk is pattintják egy csomószor. Se nem elég mozgékony, se nem elég fordulékony, alig találni olyan balfaszt aki nem szedi ki 2 lövésből. Tényleg fáj, annyira szar.
  • Mardel
    Ok. De ezeket a tiltásokat megjegyzi a rendszer vagy ha több csatán keresztűl nem tkzom akkor nullázódik?
  • Userx2
    Minion crew mod Aslain's-ban
  • tigrincses
    van úgy hogy nekem is, pálya válogatja 24.-ig nincs gond, a ping a lényeg hogy ne legyen magas, :)
  • Maala
    Ez a legénység skin még mindig ütős. :D Mi a mod neve?
  • Maala
    Áh, nekem csak 30 fps-em van néha. Győztél.
  • tigrincses
    -inkább sok fps-t adj neki, akkor ő is olyan ügyes lesz ,kb.. na meg kedvet a játékhoz.

ellenben ha van bátorsága valakinek az 56 fps-el rendelkező személyemet megverni az álljon elébe, este 11 -kor keressen meg chaten :)
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.10.22. 12:49:03
  • Userx2
    Én csak irigykedek rá. Pénzem van, de ügyességem nincs.

• Maala
    Ha adnék pénzt, utána tudnád csinálni?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.22. 12:43:59
  • Maala
    max 3 lövés csatánként / max 2 egymás utáni csatában / óra
  • Userx2
    Mai szuper unicum újrakezdőnk
    Tier 3-4-5-6-7 kimaradt neki. :-) Minta példa.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.22. 12:40:46
  • Nesuten
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A Pz VI ausf A (Tiger I) fő műszaki paraméterei

Korai gyártású Tigris Észak-Franciaországban, 1944. március 21-én a Leibstandarte Adolf Hitler 101. nehézpáncélos zászlóaljának állományából.
    Köztes tervezési stádiumot mutat a korai kivitelezésű duplanyílásos távmérő és a gumiperemű futógörgők, ugyanakkor a parancsnoki kupola már az áttervezett, külső géppuska felhelyezésére alkalmas állvánnyal ellátott változat (az előtérben egy Schwimmwagen eleje látható).

Oldalstabilitás: 30°
    Árokáthidaló képesség: 2,29 m
    Lépcsőmászó képesség: 0,79 m
    Mászóképesség: 35°
    Üzemanyagtartály: 540 l
    Kenőolajtartály: 28 l
    Hűtővíz: 75 l
    Hasmagasság: 0,47 m
    Gázlóképesség előkészítés nélkül: 1,6 m
    Gázlóképesség előkészítéssel: 4,0 m
    Legénység:
    parancsnok (1 fő)
    irányzó-tüzér (1 fő)
    töltőkezelő (1 fő)
    rádiós lövész (1 fő)
    járművezető (1 fő)
    Szállítási változatok:
    Tömeg: 50,5 tonna
    Talajnyomás: 1,43 kg/cm²
    Harckocsi szélessége: 3140 mm
    Névleges adatok:
    Hatékonyság: 30,4 LE/l (teljesítmény/üzemanyag)
    Teljesítmény: 700 LE 3000/min fordulatszámon
    Kompresszió: 6,8/1
    Hengerűrtartalom: 23 092 cm³
    Lökethossz: 145 mm
    Furat: 130 mm
    Hatótávolság: 195/110 (közút/terep)
    Sebesség: 45,4 km/h
    Sebesség a váltómű fokozatai szerint:

1 – 2,8
    2 – 4,3
    3 – 6,2
    4 – 9,2
    5 – 14,1
    6 – 20,9
    7 – 30,5
    8 – 45,4
    hátrameneti 1–4 megegyezik az előremeneti 1–4 fokozatokkal

Fordulási sugár: minimum 3,44 méter, maximum 165 méter
    Lövegirányzás magassági lehetőségei: +17 és -6,5° között.

• Nesuten
    Mondjuk én éppen VK B ban ültem és 128mm -es ágyúval löttem seggbe
  • Pares
    Már megint ez megy: első öt csata vereség, mindegyikben benne voltam a top 3-ban. 6. csatában meg 264 sebzéssel meghalok, persze hogy megnyerik...
  • Mardel
    Nem lehetetlen, mert crusaderrel voltam tier 5-ösöl között. Full hpról ap-val nem 1-2 lövés kiszedni főleg a crusader sebzésével. 4 sebzés után meg auto ban azthiszem.
  • Nesuten
    az lehetettlen ,én egy Type 64 -et löttem ki egy lövéssel ,mert tolakodott és nem kaptam semmit a pénzbírságon kívül
  • András77
    Miért foglalkoznék az USA kitiltásokkal? Kb qrvára nem érdekel, az internet adó miatt sem fogom a ruhámat megszaggatni és az utcára vonulni, feltéve, ha tényleg 700 forintban maximálják.
  • Oddball29
    Tényleg fiatalító hatása lesz annak, ha a magyar web visszamegy 10 évet az időben.
  • Mardel
    Ezek a csapattárs sebzés miatti kitiltások szoktak nullázódni?

Látom van 1 órás, napos, 7 napos, 30 napos, végleges tiltás erre.

Mert tegnap sikerült tiltanom magam 1 órára.

Nem hittem el hogy van ilyen görény játékos.

Domb alján egy pz1c kitol 3 enemy elé, ok hogy egyet leszedtem mert piroskák de egy csomó modulsebzést bekaptam meg alig maradt hpm.

Aztán megint mögém jön és elkezd tolni. Ezután már annak rendje és módja szerint lőttem ki. Ennek eredményeképp kékültem, majd 1 óra pihi. Ez igazán fair szankció a wgtől...
  • Pales27
    Másodjára én is erre gondoltam, hogy kimozdulnak az emberek a gép elől (magamat is beleértve) és visszatérnek a "régiek" által emlegetett szép idők.
  • LSSAHPAUL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tényleg valaki majd lemérhetné mekkora adatforgalom történik egy 15 perces gém alatt, pl light tankkal szaladgálva.
    Az igazi csapatjátékosok is beszopják a ts használat kb olyan mint egy net rádió. Tényleg a magyar netrádiók meg lehúzhatják a rollót.
    Jó hír valóban az emberek kimennek a szabadba, a labdarugásunk visszatér az 50-es évekbeli szintre, mi leszünk a legjobbak eu-ban, mert a többi nemzet bent poshad a gép előtt, mi meg kint basszuk a labdát ;) , ugye a cigit is folyamatosan emelik szal már értem miért építik le az egészségügyet és miért húzzák sorra a stadionokat, ki van számolva, tök egészséges lesz mindenki, a foci világ meg rólunk fog szólni. Telt ház mindenhol kivéve az mtk stadiont, mert ugye az mtk-oknak lesz pénzük netezni :D
  • Tono34
    Azok nem valószínű, hogy kitalálások ...
  • foxbat88fx
    ez az internetadó szerintem csak egy nagy elterelés....
    hogy az emberek ezzel foglalkozzanak ne az USA kitiltásokkal.....
  • Desmodromic
    Köszi skacok!
  • Master91
    http://coub.com/view/3reru
  • tigrincses
    Internetadó: beárazta a torrenteket....

Gyorsan és keserűen bár, de viccesen reagált az internetadó bevezetésére az nCore. Az ország legnépszerűbb torrentoldala rögtön beárazta, hogy a kormány által ma bejelentett internetadó értelmében mennyi adóvonzata lesz jövőre egy-egy fájl letöltésének.
  • Solten
  • tigrincses
    A ma közzétett adótörvényből kiderül, hogy mekkora lesz az internetadó. Minden megkezdett gigabyte adatforgalom után 150 forintot kell majd fizetnie a szolgáltatónak. Ezek alapján másodpercenként 20 gigabyte lehet a magyar adatforgalom, ami azt jelentené, hogy másodpercenként 3000 forinttal gazdagodna a "magyar állam" és (barátai).

Egy egyszerű példán keresztül: egy átlagos 50 mb/s internettel maxon le lehet húzni 16.000 giga adatot, 30 nap alatt. Az 2.400.000 Ft plusz a szolgáltatónak.
  • Roger6
    Asszem a cégek fogják megszíni, mindenki a cégnél fog letölteni :)
  • tigrincses
    http://vs.hu/gazdasag/osszes/itt-az-internetado-150-forint-lesz-egy-gigabyte-1021#!s0

Az adó mértéke 150 forint lenne minden megkezdett gigabyte adatforgalom után. Ezt a szolgáltatóknak kell befizetniük, havonta, miután kiszámolták, hogy mennyi is volt egy-egy hónapban az adatforgalmuk. A törvény ugyanakkor nem tiltja az adó áthárítását a fogyasztókra. Összehasonlításként: egy modern játék legalább 10 gigabyte vagyis az adója 1500 Ft lenne, egy DVD-minőségű film 4-5 gigabyte (600-750 Ft), egy Blu-Ray lemez 25 giga (3750 Ft) a UPC pedig 300 gigabyte-ban határozza meg az „extrém” adatforgalmat, ez 45000 forintos adóteherrel járna.
  • DantesHUN
    Meg majd várjuk ki, az lesz majd szép ha az MMO-kra amikben fizetni lehet adót vetnek ki. Az online szerencsejátékokra van adó. Ezt is átsorolják szerencsejátéknak, és lehet is fizetni. Remélem eszükbe jut ez a remek ötlet.
  • AlucardHuN
    Ugyan már, nem vezetik be, rá egy nappal a feldühödött tömeg meglincselné őket :D
  • Tono34
    El is lehetne küldeni a WG-nek :D
  • patchaou
    Meg lehetne csinálni szebben, de most rohannom kell .)