A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rivanka #331963 Szerintemn nem jegyez meg semmit, bannom még nem volt, de rengetegszer voltam kék. Ami bosszantó, hogy úgy is kékültem már be, hogy nem akartam.:) Ha cap körben lősz meg sajátot, azt durván veszi. Hát velem előfordult már párszor az is, és nem szándékosan, hanem le akartam szedni a foglalóról a resetelőt. Aztán persze vannak ezek a kitoligálósok, azokat direktbe ki kell nyomni a francba, kerül amibe kerül, egy idő után majd megunja, hogy mindig veszít a saját idiótizmusa miatt. (-2 tank->bukta) Jah olyat is csináltam már, hogy hídon mentünk egymás mellett, nem tud vezetni, lökdösődés, és beleesett a vízbe. Hát így járt, majd eljár oktatóhoz, én tudok egyenesen menni tankkal is. Valami olyasmi is van asszem, hogy rá kell célozni egy ideig, akkor veszi szándékos tk-nak. Ezt elég könnyű kijátszani.