418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    Ez pontosan így lesz.
  • R3nton
    Cromwell szerintem még 50%-os legénységgel is 5x jobb ezeknél :D A43 is jó még. A többi med szerintem felejtős tier6-ban. Tier6 light mehet a 6-os strongholdba? Mert akkor Type64 vagy az új 6-os amerikai light is jobb választás.
  • Angelus1991ster
    De tényleg a sok hülye miért nem ment el szavazni? állampolgári kötelesség. Akkor tessenek már odabiggyeszteni egy "senkire" részt.
    És az is igaz, hogy 44-45%-os eredményből lett ez. Elég lenne 149-150 fős semmirekellő parlamenti horda. Úgyis a fele kurvázik, kokózik, dugja a gyakornokát.
  • Maala
    Szerintem tier 5-6 lightokkal nem az adott tank tulajdonságai miatt nem lehet spotolni, hanem a csapatok miatt. Csak, és kizárólag.
  • Maala
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ne aggódj, 4 év múlva ugyanaz a 30% fogja megszavazni a kétharmadot, mint most, aztán a maradék 50% (aki nem ment el szavazni) majd vinnyoghat megint. :)

Megjegyzem, én az egyharmadra szavazók közt vagyok. #turbofidesz

Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.22. 16:26:32
  • Nesuten
    Na kiszenvedtétek a Togtóbert ...
  • Angelus1991ster
    Egy kedves kis nóta ezekről a szarokról.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.22. 15:57:47
  • Angelus1991ster
    Gratulálok! :D
  • Angelus1991ster
    VK 3001 P-re szavaztam, stock-ént még nagyon lassú de a tier 7-es ágyúja jó erős azon a szinten.
  • Angelus1991ster
    Kedves Jactor! mikor szabadulunk már meg ezektől a vérszívó politikusoktól ( ők a közélet vérvörös effi-s senkijei ) ? De a fityeszről se tudják sokan és nem is hajlandók tudomásul venni , hogy ugyanabból a pöcéből jöttek elő, ahonnan az szdsz, ugyanúgy szélsőliberálisak.
    Semmihez sem értő senkiháziaknak kevés a luxusprosti? nem is fog ez visszamenni a köznek, csak újabb jacht-ok és egyéb luxuscikekre kell nekik a dolgozó ember megmaradt pénze.
  • lexlutor
    detto kihagyos: van sp, meg ram2 legenyseghuzasra. az e8nak a taras franciakkal aldozott le, pedi anno nagyon szerettem, de azota tobbszor eladtam/visszavettem, mert mar reg nem az a feeling mint anno.

• Toweliee
    Az alábbiak közül melyiket ajánljátok T6 strongholdra:
    VK 30.01 (P): 9 szavazat (42,86%)
    VK 30.02 (M): 6 szavazat (28,57%)
    VK 30.01 (D): 6 szavazat (28,57%)
    Szavazások száma: 21

Köszi mindenkinek aki szavazott.
  • lexlutor
    kosz!
  • Toweliee
    Köszi, ez hasznos volt!
  • Nazarov77
    Az amcsiknál 2 csomag van:

30$os csomag:
    - Fury Sherman
    - 100% legénységgel
    - 2600 gold

100$os csomag:
    - Fury Sherman
    - 100% legénységgel
    - 25 000 gold
  • NewHewkas
    Amúgy nem csak az, hanem majd a Steamre megvett játékokért is újra kell fizetned(tökmindegy, hogy SP vagy MP), nesze neked elektronikus kényelem...:P

(Amúgy sztem is csak elterelés...)
  • lexlutor
    miert, mennyi lesz az ara?
  • Pares
    Ez most mi akar lenni pontosan?
  • popey8
    Én is ezt nyüvöm, de szerencsére már csak 8k xp és vége. Egyszerre utálom és szeretem.

"Spotolni nem lehet vele, mert akkora mint egy ház, kilóg minden bokorból, az ágyúja még egy 12t-t is nehezen visz át, cserébe ST-I-re meg E-75-re lövöldözhetek vele 10 csatából 9szer .. Még az artyk is pattintják egy csomószor. Se nem elég mozgékony, se nem elég fordulékony"

Spotolni tényleg nem nagyon lehet vele, nagy tank és fos a camoja, ráadásul nekem lámpa sincs még rajta. Szerencsére sokszor rak +1-2 tierbe, ott azért bőven lehet 1k felett is sebezni az 57 milissel. Jó a rof, de a kicsi alfa nagyon nem kedvez neki. 12t-t simán viszi, E-75 oldalára is kell már a gold. Igen tényleg sok vele a nullás, artyba azért nem. Mivel nagy vasakra lövünk vele, elég egy kis szög vagy spaced armort és máris szart se ér az a kevéske átütés. Sokszor a gold se ér semmit. Az utolsó mondatot határozottan cáfolom. Ez a 2 jó dolog van ebben a tankban: nagyon fordulékony és mozgékony. Dmg-re kell vele rámenni és emiatt + a kis pen miatt nagyon kell tudni flankelni (és átlátni a csatát) és hogy ezt hol tudod megtenni. Egy pillanat alatt ott vagyok vele a map bármelyik részén és leforog bármit, még egy medet is. Egyszerre húztam az MT-t, a dagileót és a Chaffee-t. Elmondanám, h a VK sokkal, de sokkal szarabb mozgékonyságot és fordulékonyságot tekintve és még a Chaffee sem jobb, max egyszintű vele.
  • Nazarov77
    Valószínűleg ma, ez a hír most jelent meg.

"The M4 Sherman “Fury” will be made available shortly in the EU region, so make sure to visit our website regularly for more information."

Agyaltam rajta, hogy megveszem mert amerikai verziót megnézve és kiszámolva, hogy mik vannak benne simán megéri, de aztán úgy döntöttem mégse, mert jó jó gyűjteményi darab stb de nem lenne nálam jól kihasználva. Superpershing megvan küldetésből és imádom, ha meg gyorstüzelő prémium medium tank kell jó mozgékonysággal akkor nekem ott van a T23 ami limitált MMes míg a Fury nem szóval mind a kettő max T8g megy és a T23nak ráadásul több a HPja, meg többet is hoz pénzbe valószínűleg mivel tier 7. A Fury skint meg ráraktam a sima tier 6os M4A3E8ra úgyhogy tudom nézegetni és használni.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.10.22. 15:12:22
  • Toweliee
    Mikor jön a Fury?
  • Mnemomic
    hát nem tudom én a e25-el is végig szopóágon vagyok. sokszor alig tudok vele nyerni igaz elég hülyékkel vagyok mindig.
  • DantesHUN
    Wot nyelvre lefordítva: ha csak ennyi lesz a plafon, akkor évente ez annyi plusz költség, hogy kijönne belőle 90 napos prém. acc, vagy egy tier 7-es prémium tank, és még maradna pár forint egy gombóc fagyira.
  • DantesHUN
    Úgy tűnik azért módosítják ezt. 700 vagy ezer forint személyenként. Cégeknek meg ötezer. Ebben az a disznóság, ugyan havonta 700 forint plusz, nem olyan sok. Havonta 5000 forint plusz egy cégnek, nem olyan sok. Ja , de minden adó, minden költség belekerül minden termék árába, és 700 forint itt, pár száz forint amott, szappanadó, meg alkoholadó, meg még ami lesz. És...na jó lesz ez a végére. Arról nem is szólva, hogy ha 700 forint lesz a limit, akkor azt egy év múlva majd emelik kétszeresére, aztán háromszorosára...és így tovább.
  • patchaou
    Plussz a frissítések, amiknél sokszor inkább letölti az ember a teljes verziót.
  • Solten
    Nagy atlagban olyan saccperkabe 3GB-t fogyaszt a WOT havonta.

Oddball29 #331942: igen, a gazdasagra is csodalatos hatassal lesz...
  • Sunsetjoy
    Mondtam én, hogy az lesz, hogy beijeszt a kormány, mint a WG:)
    Aztán "visszakozik", mert olyan "jóságos"...700 forint a max. magánelőfizetésnél a netadó, amiből ki tudja mennyi jut bújtatva a számlánkra fizetendőnek.
  • Rivanka
    Jönnek bizony, egy ezrest vertem elébb az egyikbe 1 lövéssel kv2-vel. Gyerek csak pislogott, hogy mivan.:)
  • darkwraith
    mától
  • Nazarov77
    Gondoltam rá, csak az a baj ha átüt az arty HEje akkor tökmindegy hogy van rajta vagy nincs, csak akkor csökkenti a robbanás okozta sebzést ha nem üti át a páncélt.
  • joe662
    Tegnap volt szerencsém a skill alapu mm-hez
    Direkt elmentem a B oldalra megdögleni
  • patchaou
    Mától jönnek a tog hordák.
  • Pares
    Tegnap előtt 7, tegnap 8, ma meg 16 csata kellett az 5 győzelemhez... Hopp, és máris ötven százalék alatt vagyok... nincs itt semmi manipulálva, á, dehogy, egyszerűen egyik napról a másikra elfelejtek játszani és megfordul a szerencsém is...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.10.22. 13:44:40
  • Mardel
    Azt mondják repeszpáncél kötelező rá.
  • Nazarov77
    Hát ez a Tog tényleg egyedi egy tank :D
    Az első csatám vele ami egész jól sikerült.

Nagyon pályafüggő tank azt már látom, 2. körömnél elég kellemetlenül érintett az a -1k sebzés amit egy t6os arty okozott. Pillanat alatt történt minden, full hpval bandukolok himmelsdorft váránál mert legfelül kezdtem encounter modba nyilván, hülye lennék felmászni ezzel a sebességgel, aztán egy su-100 meg arty eltalált és az 1400 hpból maradt kb 100.
  • lexlutor
    tog kuldetes megvan. en most az akcio vegig szerintem kicsit pihentetem.
    nekem multheten vegig szopas volt, meg platoonban is. a hetvegetol e25, panther m10 komboval szinte csak szoloban, vegig nyeres... no komment.
  • Pares
    200hp-s T32-be 144 pennel oldalról 2x, hátulról 1x pattantam, aztán kilőtt... hogy a faszba? Habár tudom, ma -25%-os randomot kaptam az után, hogy 3 napja 60%+ a wr-em...
  • Rivanka
    Én ma az is3-al jártam így, t10 csata, csináltam 4600 dmg-et, és buktunk. Egyszerűen láttam bukunk, körbementem és hátulról lőttem a támadókat, de azokat sem érdekelte. Tekintve, hogy nem volt elég lőszerem, meg egy e75 csak felfedezte mi folyik, bukta. Csupa bot. Utána adott egy másik csatát, 15-2 győzelem, feszt mentem, de egy darab lövést nem bírtam leadni, szószerint. Azt leduplázta, köszi.
  • Ytar
    bármit a faszomat. az m37, az vagyány, az mozgékony. a régi t-50-2-től KURVÁÁRA messze van. ..
    de az a baj, hogy hiába táncol körbe "bármit", ha az a bármi általában egy tier 8-9 heavy kéne hogy legyen, még a seggüket se nagyon viszi.
    hányadék.
  • lexlutor
    de jo h kikapcsoltam azt a csodat regen :) naturban is eleg nekem a sok paradicsom.