banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Valószínűleg ma, ez a hír most jelent meg.

"The M4 Sherman “Fury” will be made available shortly in the EU region, so make sure to visit our website regularly for more information."

Agyaltam rajta, hogy megveszem mert amerikai verziót megnézve és kiszámolva, hogy mik vannak benne simán megéri, de aztán úgy döntöttem mégse, mert jó jó gyűjteményi darab stb de nem lenne nálam jól kihasználva. Superpershing megvan küldetésből és imádom, ha meg gyorstüzelő prémium medium tank kell jó mozgékonysággal akkor nekem ott van a T23 ami limitált MMes míg a Fury nem szóval mind a kettő max T8g megy és a T23nak ráadásul több a HPja, meg többet is hoz pénzbe valószínűleg mivel tier 7. A Fury skint meg ráraktam a sima tier 6os M4A3E8ra úgyhogy tudom nézegetni és használni.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.10.22. 15:12:22