A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is ezt nyüvöm, de szerencsére már csak 8k xp és vége. Egyszerre utálom és szeretem.
"Spotolni nem lehet vele, mert akkora mint egy ház, kilóg minden bokorból, az ágyúja még egy 12t-t is nehezen visz át, cserébe ST-I-re meg E-75-re lövöldözhetek vele 10 csatából 9szer .. Még az artyk is pattintják egy csomószor. Se nem elég mozgékony, se nem elég fordulékony"
Spotolni tényleg nem nagyon lehet vele, nagy tank és fos a camoja, ráadásul nekem lámpa sincs még rajta. Szerencsére sokszor rak +1-2 tierbe, ott azért bőven lehet 1k felett is sebezni az 57 milissel. Jó a rof, de a kicsi alfa nagyon nem kedvez neki. 12t-t simán viszi, E-75 oldalára is kell már a gold. Igen tényleg sok vele a nullás, artyba azért nem. Mivel nagy vasakra lövünk vele, elég egy kis szög vagy spaced armort és máris szart se ér az a kevéske átütés. Sokszor a gold se ér semmit. Az utolsó mondatot határozottan cáfolom. Ez a 2 jó dolog van ebben a tankban: nagyon fordulékony és mozgékony. Dmg-re kell vele rámenni és emiatt + a kis pen miatt nagyon kell tudni flankelni (és átlátni a csatát) és hogy ezt hol tudod megtenni. Egy pillanat alatt ott vagyok vele a map bármelyik részén és leforog bármit, még egy medet is. Egyszerre húztam az MT-t, a dagileót és a Chaffee-t. Elmondanám, h a VK sokkal, de sokkal szarabb mozgékonyságot és fordulékonyságot tekintve és még a Chaffee sem jobb, max egyszintű vele.