418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #332686 M10-nek is le lehet.... meg a Jacksonnak is... -
Ry0K3N #332685 Nem fog az túljutni a tesztfázison. Átlagsergejnek túl sok munka arra is odafigyelnie nehogy felborítsa a tankját miközben nyáladzva arra koncentrál hogy az előtte lévő Is7 miért kurvannyázza nekitolatva a az E100-ának. Hiszen csak beállt mögé és lőtte a pirosakat. -
Oddball29 #332684 Annak le lehet majd nyomni a csövét. -
foxbat88fx #332683 Achilles?!?!??! hiszen az már bent van a gameben... ua. mint az M10 kb...
engem a Firefly nagyon érdekel :P, de a Charioteer se lesz gyenge... -
Oddball29 #332682 Hát ebből kb. érdekel az Achilles. -
András77 #332681 3 lepattanót, illetve nulla sebzést lőttem egy WTE100-ba. Hogy rohadna meg a mocsok csaló játék ilyenkor.
Kettőt HE-vel, a tornyára, gyakorlatilag kizárt, hogy pattanjon, illetve, hogy ne sebezzen semmit. Viszonylag közelről.
Ettől még mondjuk nem kaptam volna agyfrászt, de egy barom állatt csapattárs obj140 nem jön oda segíteni, pedig amíg engem lőtt a WTE, addig simán megölhette volna, hanem elmegy körbe, hogy aztán őt is kilője a WTE, miután velem végzett. Ezek a szabaszban jövő retardáltak, hiába van jó statjuk, szemből nem merik támadni az ellenfelet. Nekik csak az a jó, ha engem lő, mialatt ő hátulról kiszedi, csak ugye mennyi idő kell egy WTE-nek, hogy egy STA-1-t lepusztítson? Mit képzelnek az ilyen hülyék, komolyan nem értem. Ha ketten támadunk, legalább két lövést bevihetett volna, így csak egyet és el is vesztettük a csatát.
A következő csatában meg szintén WTE, 400m-ről minden lövésem sebzi. Nem tudom miért kell ennek a fosnak állandóan csalni meg manipulálni. -
Ha a Centurion I bénák közé kerül :D
Replay
Utoljára szerkesztette: mijki, 2014.10.28. 13:05:26 -
Plata #332679 Köszönöm.
-
Angelus1991ster #332678 Elvannak az oroszok. ( egy kettő nagyon jó:D kreatívak )
http://ftr.wot-news.com/2014/10/28/meanwhile-in-russia-9/ -
engem még az boldogít, mint ami tegnap történt
T29-embe, első lövéstől a 6os brit artytól kaptam
-70 dmg, DE a sofőr meghalt
ellenfelet nem láttam még, de már a gyógycsomagot elhasználhattam.... -
Bármelyik Locastan, vagy YasenKraken statisztika mod. -
Plata #332675 Milyen mod számolja ki ilyen szépen?Xp meg pénz nekem is jól jönne ha ki lenne írva,wn8 meg a többi nem izgat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.10.28. 11:36:09 -
Korábban a Hellcat-es háborús film reklámozásában is benne voltak WG-ék, ez a Fury egy kicsit nagyobb buffot kapott, hogy stílszerűen fejezzem ki magam :D -
PetiPetiHUN #332673 Tegnap megpróbáltam kilőni 10 amerikai tankot némettel. Kegyetlen ez a küldetés csak 31 csatából sikerült, JP II, Tigris és VK 36.01H részvételével. 2450 wn8 és 3 tankász volt a jutalmam meg meg kemény 45%-os win. ( a 3 tank ász is 1 győzelem - 1 vereség - 1 döntetlenből volt)
Az utolsó körben mikor már csak 1 kellett volna egyből 3-at is kilőttem ha előbb jön 1 órát megspórolok. ( ha választani kell inkább ilyen vereségek mint lövés nélküli győzelmek) -
Ott a jármű statisztika a játékban. Átállítod átlag XP fülre és látod is. -
Van Isten! Mennem kell dolgozni!
Bruttó: 118 083
Szervíz: 123 185
Nettó bevétel: -5 102
Napi Statisztika:
Csaták: 2 (8) (25.0%)
XP: 4 275 (534)
Szabad XP: 207
Ölések: 6 (0.8)
Halál: 6 (0.75)
Találat/Lövés: 44 / 61 (72.1%)
Átütés: 39 (88.6%)
Sebzés: 10 835 (1 354)
Sérülés: 7 903 (987)
Felderítés: 3 (0.4)
Védekezés: 21 (2.6)
Foglalás: 0 (0.0)
Hatékonyság/WN8: 1 182 (55) 1 395 (55) -
Jónak tűnik ez a PvE map. -
messerharcos #332669 Van olyan oldal amivel meg tudom nézni, milyen járművel játszok elviekben a legjobban? -
Nálam , ez így megy. Az IS-8-as meccs, sem egy nagy eredmény, de a különbség látható, hogy melyik tank fekszik nekem jobban. Ez, két egymást követő meccs volt, és azt mondhatom, hogy jellemző.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
VanDaal #332667 A Stuartokat tuti átugrom, mert azért mindennek van egy határa :D De a Granttől kíváncsian várom a többit :)
És ezek szerint a Challengertől kezdve TD-k lesznek? -
foxbat88fx #332666 mi van akkor ha egy csata alatt 3 tankot ammo rackelek? :D
miért nem kapok 3× olyan ammo rackes medált? :))))) -
yossarianHUN #332665 - there will be tanks turning on their roofs, but only after testing, developers want to be really careful with them -
R3nton #332664 Ja én is a nerf után lecseréltem a szerszámos ládát célzásszűkítő re. Nekem is ezek vannak rajta most. Autoloader ennyi. igazából én nem sajnálom tőle, legalább heavy tankból is van jó, amikor ilyen WT-k meg FV-k rohangálnak. -
András77 #332663 Még a lila játékosokat is kiszedi az arty, nem lehet mindig úgy mozogni és mindig arty védett helyen maradni és közben még harcoljon is. A gyors tankokkal lehet véletlenszerűen mozogni, azokat nehezebb eltalálniuk, de tényleg valami rejtett arty buff lehetett, mert most más a full gázzal repesztő könnyű tank sincs biztonságban. Gyakran elkapják és ha nem is telitalálat a láncát tutira leszedik.
Ezek a vérszívó csótányok ott vannak, észrevehetően nő a számuk. Annyira nem életveszélyesek (még), mint amilyenek korábban voltak, de tényleg kezdik elérni a tűréshatárt.
Az is egy szép példája a WG degenerált gondolkodásának, hogy az artyk elől mindenki menekül meg lapít, erre behozzák a brit ágat a magasabb röppályával, hogy addig elérhetetlen helyekre is be tudjanak lőni. Fasza, barmok. Azon miért nem gondolkodnak el, hogy vajon miért lapít mindenki, ha sok arty van a pályán? Biztos mert nem akarnak játszani, csak kempelni és ezért még durvább artykat kell bedobni, az a tuti megoldás. Szerencsére úgy nézem, erről most leszoktak és nem olvastam új arty ágról, bár lehet, hogy már készítik a következő ágat titokban, ami szarrá lő mindenkit a ház mögött, akkora splash kap, meg táras persze :)
A legjobban én azt gyűlölöm bennük, hogy az ember küzd, harcol és keresztülvágja magát az ellenségen, de hp nem sok marad olyankor már. A bokor mögött lapító g&ci arty meg simán kilövi az embert, ha nem is telitalálattal, de a splash miatt. Kevés az olyan tank, ami simán egy lövéssel végezni tud az artyval, fordítva meg egyértelmű a dolog, főleg, ha hosszú harc után érkezik az ember az ellenfél bázisához. Ráadásul hiába jelez a majré lámpa, ha nem látom a bokor mögött, csak amikor már lőtt. -
Pont tegnap kérdezte az Angyalka úgy tudom. :)
since there is a lot of confusion about the 9.5 Firefly branch from what I’ve seen on forums, here is the branch setup, as it will appear in 9.5. Archer will be unlocked from tier 4 Valentine, M2A4 normally from tier 1.
2 M2A4
3 Stuart
4 Grant
5 Sherman III Archer
6 Firefly IC Achilles
7 Challenger
8 Charioteer
9 FV4004 Conway
10 FV4005 Stage 2
Quick summary: M2A4, Stuart (Honey), Grant and Sherman are for most part just copies of existing tanks with some British upgrades (like 6pdrs), but essentially the same playstyle. Archer is unique (gun facing “backwards”), low-armored TD, while Achilles is simply the M10 with a 17pdr. Firefly is well known (17pdr Sherman – poor depression and likely nerfed mobility), while top tier tank destroyers are relative unarmored, but pack quite a punch. Tier 10 has very thin armor, but a 183mm gun and will likely have limited traverse the way FV215b (183) does. -
AlucardHuN #332661 Ja hát nincs annál jobb mikor épp úgy helyekedsz hogy bekalkulálod hogy van szembe 1-2 enmy, mögöttük tuti 1 td, esetleg beleszámítod hol van az arty. Erre bumm egy teljesen váratlan irányból vagy szögből (brit szarok) beköszön a hülyegyerek... Vagy mikor a kis t6 kv2-vel csata alatt vigyáztál hogy maradjon kb 600 hp-d, így a rádtámadó Tigris II ellen van 2-3 lövés erejéig van esélyed, mire a GayPanther közbeszól hogy ő is ottvan, marad 1
60 hp...
Komolyan bevezetném azt is hogyha az arty közelébe ellenséges tank kerül akkor a legénysége demoralizálódjon, ugorjon szét a célkereszt meg stb hogy akkor már tuti szívjon a mocsok. -
Nekem van és imádom:D verti stab és célzásgyorsitó és meg se érezni a célkört, huszonpár sec alatt betárazás meg viccesen gyors:D -
Userx2 #332659 Lövésem sincs nekem se. De kell olyan nekem is. Közelharcban szerintem nem gyengült a jobban széteső célkörrel. Megáll és táraz és kampó. -
Az még nagyon szép amikor mind3 ellen arti téged lő, az egész lemegy 3 sec alatt .. bumm, bumm, bumm, köszönjük a részvételt.. -
Angelus1991ster #332657 Ez is igaz.
Confrontation módra és a megváltoztatott történelmi csatákra leszek kiváncsi. -
VanDaal #332656 Én SP-vel szenvedtem el most mindkét alkalommal. Az E-75-ünk, már fél perce ott kóválygott, és lövést sem kapott. Gondoltam tiszta a terep, erre DURR. Másodjára az első fedezékig se értem el, mert berohant a suicide scout. Sőt, utána a 3. körben is kaptam egyet, de akkor megúsztam "csak" 900 hp mínusszal.
Asszem Sport Pershinget se fogom elővenni ezek után egy darabig :D -
T-57 még mindig elég brutál nemtom mien lehetett nerf előtt:D -
FosTalicskaa #332654 Tier limit? Nerf? Mi a francnak? Checkbox, az artimentes csatákhoz aztán jólvan... rövidebb pörgősebb izgalmasabb csaták, ahol még ezután is holtpont alakul ki az meg már csak és kizárólag a pálya hibája. -
Angelus1991ster #332653 Asszem visszakéne hozni a tier 12-es dolgot. Tier 10-es arty ne legyen állandóan tier 8-9-ben. Tier 9-es is szinte csak tier 9-10-ben mozogjon.
Minimum 3 lehetne a csatában.
Medálok követelményeit is megnyírbálnám.
Persze ha én artyzom , akkor lófaszt se sebez a GW Panther, 300-400-akat, amit egy IS és egyéb nagykaliberesek simán megcsinálnak.
-
Tegnap Chi-Ri-vel top tank voltam, jól állt a sebzésátlagom... aztán Sand River, GW Panther az első percben one shot. Igen a csillagozó köröm volt... -
Angelus1991ster #332651 Francba mindig elnézem. Megint az amerikaiak seggét nyalják. Lagelább itt egy T-127 vagy más low tier tankot adnának eventbe.
T-15 , T2 Light és LTP event jó volt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.10.28. 09:34:36 -
Ez ugye nem EU szerver? -
VanDaal #332649 Sokat jelentene a t8-9-10-es atombombák ellen... -
Angelus1991ster #332648 http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/mystery-mayhem-2014/?utm_medium=email_blast&utm_source=2014_10_27_WoT_MysteryMayhem-2014102803&utm_campaign=--&emst=hMitSoBFKN_427874_221185_5 -
Angelus1991ster #332647 Ezért kéne , hogy egy-két tieren egypár vagy sok SPG-nek ilyen, -/+ 3 tier kéne.