A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #332681 3 lepattanót, illetve nulla sebzést lőttem egy WTE100-ba. Hogy rohadna meg a mocsok csaló játék ilyenkor.
Kettőt HE-vel, a tornyára, gyakorlatilag kizárt, hogy pattanjon, illetve, hogy ne sebezzen semmit. Viszonylag közelről.
Ettől még mondjuk nem kaptam volna agyfrászt, de egy barom állatt csapattárs obj140 nem jön oda segíteni, pedig amíg engem lőtt a WTE, addig simán megölhette volna, hanem elmegy körbe, hogy aztán őt is kilője a WTE, miután velem végzett. Ezek a szabaszban jövő retardáltak, hiába van jó statjuk, szemből nem merik támadni az ellenfelet. Nekik csak az a jó, ha engem lő, mialatt ő hátulról kiszedi, csak ugye mennyi idő kell egy WTE-nek, hogy egy STA-1-t lepusztítson? Mit képzelnek az ilyen hülyék, komolyan nem értem. Ha ketten támadunk, legalább két lövést bevihetett volna, így csak egyet és el is vesztettük a csatát.
A következő csatában meg szintén WTE, 400m-ről minden lövésem sebzi. Nem tudom miért kell ennek a fosnak állandóan csalni meg manipulálni.