418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Te jó szagú ég,mitől néz ki ez ilyen iszonyat szarul?Ennél még bliztkriegben is szebbek a tankok,pedig vagy 20 éves játék.
  • András77
    Az a probléma, hogy most lehetsz lila, de amint frissítik a wn8-t szépen visszavágnak a te kategóriádba. Egyébként is sok pro nyomja vele, circonflex sorozatban csinált ászt és 2000 feletti sebzéseket.
  • JeffDunham
    Ezt mondtam 2 napja, hogy meghülyíti a wotinfót.

• JeffDunham
    Két hét anyád főztje után megértem miért egy idegbeteg borz nevelt fel. Kb ennyire ide tartozik a szándékos flame keltésed. Eddig sem hiányoztál, -meg fogsz lepődni- ezután sem fogsz. Köszönjük Emese.
  • viper07
    Statpadderek figyelem
    Fury tankot vegyetek
    Mert van a wotinfonak bugja
    szined nem lehet más csak a lila..

Most így elolvasva igen csak kínrímes ,de igaz...
    A Fury csatákat nem számolja , de a WN8 meg az egekben.
  • Plata
    Valszeg igen Pares.
  • Nesuten
    Nem te vagy a ZWACK -ból ?
    vagy ő Pares ?
    Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.29. 12:12:07
  • Nesuten
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van egy olyan szó ,hogy pásztázott lő táv ,ami minden tűzfegyvernek van.
    Kezdősebesség lövedék súlya és kialakítás és a csőhosszától függ

Ez azt jelenti ,hogy alap irányzék állásnál ez a NULLA a lövedék röppályája nem emelkedik a cél magassága fölé.
    vagyis irányzék állítás nélkül pl. ha az adott cél 650 méteren belül található ,biztos a találat.
    Az ezen távolságnál távolabb eső célpontokat nem találod el mert a lövedék a cél elé csapódik be.
    A lövedék röppályáját a cső emelkedésével vagy süllyedésével adjuk meg ,hiszen a lövedék alapból zuhanó röppályát ír le ,így kezdéskor emelkednie kell a csőnek ,hogy a lövedék eljusson a célba.
  • Plata
    Nekem nincs Is-7 tankom.
  • Master91
    "nem lehet őket egy lapon említeni :)"

és még is megint (!) itt részletezed hogy miért jó a wt

van saját topikja, szeva
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.10.29. 12:07:17
  • foxbat88fx
    wot után furcsa nagyon :) nekem is kellett 1-2 hét mire megszoktam/rájöttem a dolgokra...
    de most már megmérgezett :D alig várom, hogy meglegyen az IS-3
  • Tono34
    Próbáltam a WT-t, nekem nem jött be, talán majd egy kis idő múlva ismét megpróbálom.
  • Nesuten
    Elnézést 2 Vonás távolsága egymástól 5 vonás

• foxbat88fx
    én ezt még tanulom :)
    de most már kezdek belejönni.... azért találkozni olyan ellenfelekkel akik 1km+ról azonnal kilőnek.... általában Tigrisek ezek :P

am nem tudom nyomod-e a WT-t.... (ha nem akkor azonnal download) így néz ki a célzó, és ebből kell számolgatni :)
  • Nesuten
    nem
    vagy két napja IS 7 -vel voltál és a Japán térképen harcoltunk ,én a VKB -vel voltam.
    de nem szoktam idegeskedni ,ha nem válaszolnak ,közel egy évig nem is foglakoztatott a chat és le is szartam ,de most már annyira irritál és még sem kapcsolom ki ...
  • Nesuten
    ezt úgy nevezik ,hogy Vonás számítás
    egy 1méter magas vagy 1m széles tárgy 1000 méteren egy vonás alatt látszik

és amit te is írtál
    a cél mérete × 1000 ÷
    vonások számával

pl.

3m széles Harcjármű 3,5 vonás alatt látszik akkor
    3000 / 3,5 = kb 875 méterre van

ha a magasságát vesszük és ebből a terep valamennyit kitakar ,akkor úgy kell kiszámítani ,hogy a tetejéhez igazítjuk a felső Nagy vonást (2 Nagy vonás 5 vonás távolságra van egymástól, ha nincs kicsi vonás közte) és lefelé megsaccoljuk ,hogy menyi vonás alatt látszik.

Kössz a figyelmet

• Plata
    Ez ma volt?Ma két csatát mentem,az egyiken jött a telefon és afk,másikon meg jöttek hozzám és végig afk.
    Szóval ha ma volt akkor fix nem válaszoltam,mert mindkét csatámon beszoptam,sokszor úgy el bambulok csatában hogy a csetet nem is figyelem,főleg ha scouttal vagyok,akkor arra figyelek hogy az utat nézzem.
  • seriousthreat
    ez aztán okos megjegyzés. miért baj ha valaki használja a játék adta előnyöket? mellesleg a FAME-esek tier10es medekkel játszanak előszeretettel, és azokban az egyik legnagyobb marhaság HEAT-et spamelni :D
  • foxbat88fx
    mikor láttál itt engem utoljára? :))))
    wot-ban csak a napi dupla miatt megyek fel... LTTB-t és M41 Bulldog-ot duplázom....

valahogy jobban szeretem a WT-ben lévő 15-30perces csatákat mint a wotban lévő 2-3 perces csatákat :D:D
    most már kezdem megtanulni a távolság mérést.... (a cél mérete × 1000 ÷ a kitakart horizontális jelzések = hány méterre van a tank) :D
    lassan meglesz az IS-1 :)))
    és ebben a gameben van kihívás, van élvezet :D lehetsz Te itt unicum, nem sokat érsz WT-ben ezzel :)
    persze azért az sokat segít, hogy tudom melyik tank hány mm páncéllal rendelkezik, de mivel itt nincs hp, így nem sokra mész azzal az általános kijelentéssel ami a wotból közismert: "minden tank alul átlőhető"

persze azért még fogok wotozni, de ez tényleg egy árkád gagyi a WT-hez képest :)
    kis 800×800-as vagy 1 km2 mapokon rohangálsz ahol nem kell távolságotmérni mert automatice megcsinálja a game :D

WT-ben meg ott vannak az 5 km2-es baromi nagy mapok... na ott már szép dolog kilőni egymást 1km+ távolságból :D
  • Mardel
    Ehhez a wt kellett plusz 2 hét?

A wot eleve nem több mint egy árkád multi és szerintem nem is az a céljuk a kezdetektől, hogy tank szimulátort csináljanak.
  • Nesuten
    ezt észre vettem amikor 8 HP -d maradt mert az arty megtalált engem azonnal ami ugye 810 HP volt először másodszor meg halál
    és beírtam a chat -be ,hogy szerencséd volt
  • Tono34
    Akkor mostanában nem fogunk itt találkozni veled?
  • Mardel
    Hétvégén eladtam a kv-85-öt ahogy meglett az IS, mert nem tetszett ez a szinte 0 gun depression. Utána láttam, hogy kb. 4% kellett volna az első jelhez. :D
  • szabii98
    okés, köszönöm szépen :D
  • foxbat88fx
    2 hét WT-zés után elmondhatom, hogy a WOT élethűségben elbújhat a WT mellett :D
    nem lehet őket egy lapon említeni :)

egy árkád gamenek jó a wot....
    de amikor igazi tankot akarsz irányítani, akkor szépen WT-ben nyomsz egy Simulator módot :D
    akkora a pálya mint állat... az enemy tankjai felett nincsen célzó sem, neked kell megtalálni, meg persze távolságmérés az irányzékkal :)
    aztán jöhet a megfelelő lőszer :D:D
  • Nesuten
    Szia
    Nem

A felső % érték azt mutatja hogy éppen hol jársz a meccs/sebzés arányoddal
    Neked az első MoE -höz 65% -ot kell elérned
    a másodikhoz 85% -ot
    és a harmadikhoz 95% -ot kell teljesíts
    az alatta lévő szám érték azt mutatja ,hogy minimum egy csatában mennyit kell sebezned ahhoz ,hogy emelkedjen a % értéked
    meccsenként
    ha többet sebzel mondjuk a minimum érték kb. felével beleértve a közreműködött sebzéseket is
    akkor 1% -val nő a Sebzés/Meccs átlagod % értéke ,ha ettől többet ,akkor egyértelműen többel emelkedik.
    ha például már több meccsed van az adott HK -val mint 100 és 0 -t sebzel akár 1% -val is eshet a Sebzés/Meccs átlagod % értéke.

Tehát sebezz minimum annyit ,amit ott ír vagy annál többet minden meccsen ,amíg meg nem jelenik a MoE a csövön .
    A Mark of Excellence jelentése Kiválóság Jelvénye ,ahhoz hogy megkapd ,jól kell harcolnod sok sebzéssel .

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.10.29. 10:48:01
  • VanDaal
    Mármint a T95-ről, meg a Tortoise-ról?
    Leírhatom a tapasztalataimat, de sajnos épp az a gond, hogy jelenleg én sem boldogulok velük. Szigorúan csak napi duplázók, és imádkozok, hogy ez minél kevesebb meccsből összejöjjön :)
  • Lorder
    én is :)
  • Plata
    Háát azért egy hac klántagtól többet várnék,minthogy random csatában hülyeségen felkapja a vizet és cigányozzon meg anyázzon.
  • szabii98
    Sziasztok,
    a vbaddict a marks of excellencenél azt mutatja, hogy összesen mennyi sebzés kell az első markhoz?
    és, mivel nem játszottam már..legalább 1 hónapja, ha el is érem azt a sebzés számot, a 14. napnak le kell telnie és 100 csatának kell lennie a tankon, ugye? :D vagy rosszul értelmezem?
  • Lorder
    azért azt a 2 magyar klánt említettem, mert őket szoktam felismerni pubon. :D a HUN-XYCMDASEIK klánokkal nem nagyon szoktam foglalkozni pont az miatt amit te is írtál. WoT közösségi téren lehet, hogy noob vagyok, de én azt gondoltam, ha látom hogy magyar és nem 5 iq-val rendelkező polak, hanem honfitárs, akkor talán segítünk egymásnak és így "remélhetőleg" sikerül nyerni félig bot csapattal is :D
  • patchaou
    Ezt annyiszor hallottam már, főleg piros, narancs és sárga játékosoktól. De legtöbbször azért hozzáteszem, hogy nem ettől lettek kékek/lilák. Szerintem egy idő után csak szimplán tele van a tökük hogy hiába próbálnának csapatmunkát végezni, mivel random csimpánzokkal ez szinte lehetetlen. Szóval sok választás nem marad. Vagy teszi a dolgát de mivel a csapat 80%-a nem így tesz kurva nehéz helyzetekbe kerül, vagy teszi azt ami neki a legjobb.
  • Tono34
    T30-on már egy ideje rajta van a nagy löveg :) Addig viszont borzasztó volt .... így annyira az ellenfeleknek nincs kedvük közelebb jönni :)
  • Plata
    T30 nagyon jó,egész gyorsan mozog,elég gyors tornya van,a lövege nagyon jó.Tán jobb mint a t110e4,azt mindig vadbarmok közé rakja MM.
  • VanDaal
    Stock tank azért más. Hidd el, fullosan sokkal jobb lesz :)
    Néha agybajt lehet kapni a BL-10 pontatlanságától, de van, hogy megembereli magát. Egyébként én az ISU-val mostanában kimondottan agresszívan játszok, assault gun üzemmódban. Meg azért az csak megfutja terepen is a 30+ km/h-t, szóval oda lehet vele érni az eseményekhez, ellentétben a 6-10 km/h között battyogó ócskavasakkal, amikkel fizikailag vagyok képtelen olyan pozícióba kerülni, hogy lőhessem az ellent... :)
  • Plata
    Nem is a VTEPS meg ZWACK miatt kell úgy tenni mintha nem lennél magyar,de rengeteg olyan magyar játékos van aki jobb ha nem tudja hogy magyar vagy,jó pár H betűvel kezdődő klán tagot láttam már anyázni meg egyéb szavakat használni random csatában,legutóbb meg valami mvp vagy mpv vagy valami ilyesmi nevü klánból durrant el valakinek az agya.Igen szépen cifrázta.magyarnak nem is szoktam vissza szólni ha nekem pofáz,max jókat vigyorgok.
  • voivod32
    A T30-ban nem fogsz csalódni. Brutális löveg, maga a jármű pedig kb olyan, mint a T32 heavy. Már a mozgékonysága, sebessége, stb.
  • Lorder
    hidd el, én sem lejáratás képp, vagy mert 1x beszólt valamelyik és most hű de megmondom téma miatt kérdeztem. Hanem kb a 30+. meccsem volt már viharos emberkével és eddig szinte folyamatosan ilyeneket láttam. Lehet itt a fórumon is van tőlük tag, de én csak a tapasztalatom írtam le, és kíváncsi voltam másoknak mi a véleménye.
  • Tono34
    Én csak tervezem mind a kettőt, de előbb at15, t30. Írhatnál róluk majd valami használati utasítást, hogy a többieknek ne keljen szívni :)
  • lexlutor
    en nem mondom, h nekem holnap nem fog egy masik kozuluk anyazni :)