banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    mikor láttál itt engem utoljára? :))))
    wot-ban csak a napi dupla miatt megyek fel... LTTB-t és M41 Bulldog-ot duplázom....

valahogy jobban szeretem a WT-ben lévő 15-30perces csatákat mint a wotban lévő 2-3 perces csatákat :D:D
    most már kezdem megtanulni a távolság mérést.... (a cél mérete × 1000 ÷ a kitakart horizontális jelzések = hány méterre van a tank) :D
    lassan meglesz az IS-1 :)))
    és ebben a gameben van kihívás, van élvezet :D lehetsz Te itt unicum, nem sokat érsz WT-ben ezzel :)
    persze azért az sokat segít, hogy tudom melyik tank hány mm páncéllal rendelkezik, de mivel itt nincs hp, így nem sokra mész azzal az általános kijelentéssel ami a wotból közismert: "minden tank alul átlőhető"

persze azért még fogok wotozni, de ez tényleg egy árkád gagyi a WT-hez képest :)
    kis 800×800-as vagy 1 km2 mapokon rohangálsz ahol nem kell távolságotmérni mert automatice megcsinálja a game :D

WT-ben meg ott vannak az 5 km2-es baromi nagy mapok... na ott már szép dolog kilőni egymást 1km+ távolságból :D